Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Kombinace MDA Vario T-Mobile CZ ROM 2.21.2.111 a GPS NOKIA LD-3W funguje někomu?

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    po dvou dnech pokusů o nastavení Varia ke spárování s GPS Nokia ld-3w docházím k závěru, že to asi v této ROMce není možné. Vyvede mě někdo z omylu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    odpovím si sám: "funguje to!". Poradil mi Radek na xda developers, mě pomohlo to, že v nastavení portů pod ikonkou GPS (ta jak se objeví po úpravě registrů) je nutno nemít nic nastavené. No a v normálním bluetooth nastavení je důležité u odchozího portu (mám ho jako com 6) nemít zaškrtnuté zabezpečené připojení. a funguje to perfektně!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    111

    Mne to tedy fungovalo bez jakychkoli zasahu ...
    Pouzivam se spojeni s TomTomem a SmartMaps ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    201

    Citace Původně odesláno od jeenik
    odpovím si sám: "funguje to!". Poradil mi Radek na xda developers, mě pomohlo to, že v nastavení portů pod ikonkou GPS (ta jak se objeví po úpravě registrů) je nutno nemít nic nastavené. No a v normálním bluetooth nastavení je důležité u odchozího portu (mám ho jako com 6) nemít zaškrtnuté zabezpečené připojení. a funguje to perfektně!
    Zdravím!

    Ja tuto "ikonku" aktivuji? hledal jsem nick radek na xdadev a nenašel jsem.

    dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Beecher to píše v tomto svém článku
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    111

    A funguje to nekomu na Variu ... ?
    Ja kdyz zadam ty hodnoty do registru, tak se po restartu vzdy smazou a zadny panel pro GPS v nastaveni nemam ... (
    A docela by se mi tam libil ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Citace Původně odesláno od musashi
    A funguje to nekomu na Variu ... ?
    Samozrejme, mne to funguje (viz treba diskuze o GPSAuto nekde kolem strany 10), staci nastavit hodnoty v registrech presne jak pise beecher (podle meho Varia to dokonce doplnoval). Po nastaveni jako u vseho ve WM 5 registrech je ale potreba chvili pockat, optimalne vypnout pristroj power tlacitkem (aby zhasla obrazovka), zase zapnout, a az pak SR
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    201

    děkuji Vám za reakci, vyzkouším a napíši.. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    111

    Tak vrele diky za rady, uz mi to slape!
    Resp. slape v tom smyslu, ze se mi objevi to menu. Samotne sharovani portu zatim nejak nefunguje ... ale na to snad casem prijdu ... )
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    201

    Zdravím!

    úprava registrů opravdu fungovala, nastavení jsem absolvoval, leč TomTom se brání použití čehokoliv jiného, než spárovaného a přiděleného portu pro BT GPSku. pokud nastavím v nastavení pro GPS přidělené HW port a dám mu sdílení na portu jiném (vyzkoušeno povícero možností) tak to tomtom přes tento port nenajde, jen na to HW.... tvrdohlavec jeden... ještě vyzkouším nějaké GPSinfo a stařičký pocketKim, kde bude chyba
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    To by mohl být ten klasický problém, kdy to sdílení GPS ve WM5 nefunguje do doby, než člověk pustí alespoň dvě aplikace na ten samý virtuální port - potom začnou zázračně data chodit (takže zkus kromě TT pustit ještě libovolnou další GPS aplikaci na ten samý port, např. moje GPSAuto s tím chodí)

    Takovýchto problémů je s tím WM5 GPS sdílením víc, v jednom MSDN blogu na tohle téma je popsána spousta podobných situací
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    201

    Díky za Tip, todle by mně opravdu nenapadlo :-) ops:
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Funguje někomu kompas?
    Od jan_bar v sekci Omnia II I8000
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-12-2009, 21:58
  2. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-07-2006, 16:17
  3. Vario a A2DP - funguje to nekomu?
    Od hrabe_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-06-2006, 20:55
  4. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-05-2006, 22:35
  5. Funguje nekomu Navigon 5 na Asus A730 ???
    Od cocker v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-05-2006, 09:15