Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 6 PrvníPrvní ... 3456 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 76

Téma: Widcomm / Broadcom Bluetooth pro Fujitsu-Siemens N560

  1. #61
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    draceksoptik: mno tak problem s odinstalovanim broadcomu je znamej, pak vlastne muzes pouzivat oba bt stacky Ale pripada mi trochu nesmysl ze by byl broadcom v zarizeni i po HR, vzdyt to premazne celou pamet a co ja vim tak broadcom v zadne romce pro looxe zabudovany neni.


    p.s.: necituj prosim prispevek ktery je prave nad tim tvym, je to zbytecne a na prehlednosti to neprida
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    25

    skusal som broadcom stack ale okrem vybijania baterky som zistil ze sa rapidne znizila primacia rychlost ked na pda posielas subor z mobilu,alebo stahujes cez filetransfer, alebo ked si pripojeny cez mobil s edge alebo umts do internetu. Rychlost bola znizena na cca 100kbit . Zacal som pouzivat teda MS stack a vsetko ide okolo 1000 kbit a nevibija baterku a to aj pri WM5 aj WM6 zial ale nejdu v nom take veci ako filetransfer. Niekde potom som objavil od IVT bluesoleil ( http://www.ivtcorporation.com/products/wince/index.php )ktory by mal ist na kazdom pda, ale na stiahnutie som nasiel iba starsiu verziu ktora mi nejde nainstalovat a ked som si zohnal cab subor po nainstalovani pyta stale restar a nejde to. NEMATE TO NIEKTO ODSKUSANE ALEBO NEPOZNATE ESTE NEJAKY PODOBNY STACK?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    164

    Pro ty co to ještě neví BroadComm funguje i pod WM6. Mám teď ale problém s BT synchronizací: Loox n560 na WM6 + BoradComm Bluetooth a Vista s default Bluetooth SW... BroadComm mi tvrdí, že na počítači neni služba ActiveSync (což sice neni, ale s WM5 a BroadComm a Vistama to fungovalo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3

    > Po HR se znovu objevi Broadcomm ..

    no .. jestli HR je opravdu jen HW reset stylusem tak samozřejmě že tam zůstane ..
    na úplnou likvidaci Broadcom BT stack je nutno udělat FACTORY RESET .. který někteří zcela mylně nazývají HR .. bohužel se to už dost vžilo a je to špatně ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    Troufam si rici ze pro zruseni broadcommu je potreba prave Hard Reset, stouchnuti stylusem bez dalsich stisknutych tlacitek je Soft Reset, vzite nazvy se casto stavaji oficialnimi, tudiz zde bych chybu nehledal.

    Ale zpet k AS: a mas na pocitaci nastaveny COM port, na kterem by AS mel fungovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    34

    Dost lidí se ozývá, že jim Broadcom vyžírá baterii i u vypnutého PDA. Chvíli jsem si s tím hrál a našel jsem žrouta - ActiveSync. Pokud jej killnu (ve správci běžících programů), má PDA i ráno baterii na 100%. Pokud ho ale nechám běžet (i když jej nepoužívám), ráno je baterie zhruba na 70%. Přitom defaultně ActiveSyc běží snad stále.

    Třeba to někomu pomůže s lovem a také s baterií.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    164

    Dobrej postřeh, děkujeme ti.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    25

    Este otazocka vyrielil niekto ten problem ze ked odosielam a primam subory cez bluetooth v microsoft stacku mam prenosovu rychlost cez 40KB/s , ale ked to robim s broadcom stackom , tak odosielam cez 40KB/s ,ale primanie ide 4x pomalsie
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od ravas
    ....od IVT bluesoleil ( http://www.ivtcorporation.com/products/wince/index.php )ktory by mal ist na kazdom pda....
    Bluesoleil je největší s..č z BT stacků, alespoň na PC. Instaloval jsem pár PC s BT adaptérem s tímto SW a jednou to fungovalo, jednou ne, nikdy jsem nepřišel na fígl, jak to uchodit stabilně. Tomuhle softu se raději vyhněte obloukem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od Synek
    Nevím jestli už to tady někde není zveřejněné:
    Finally: Widcomm / Broadcom Bluetooth stack for the Fujitsu-Siemens N560!
    Nemohl by mi to někdo reuploadnout?Mě tenhle odkaz nefunguje a standartní BT ovladač od MS je naprd..předem dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    134

    Na tejto adrese.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    2

    Díky moc!! Hned to jdu odzkoušet
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    26

    Zdravim,
    nepovedlo se vam nekomu vyresit odinstalovani BroadComu nejak korektne bez HR?
    Mela jsem nasledujici problemy - po HR jsem nemohla rozchodit BT Nokia LD-3W s FSC-C550. Na teto diskuzi jsem si precetla, ze by mohl pomoci prave BroadCom, coz se ukazalo jako dobre reseni a instalovany SW nemel problem GPS rozpoznat, resp. poznat prirazeny port. Ale ... Jeste v prubehu testovani funkcnosti se mi rozhodilo kompletne cele BT v PPC. Krome toho, ze tam mam dve ikony (MS a BroadCom), tak mi to stale hlasi chybu: "BTTrayCE: The Bluetooth Radio failed to turn ON due to insufficient driver memory available. You must perform a normal reset before you can turn ON the Bluetooth Radio."
    Zkousela jsem odebrat BroadCom pres PPC i pres desktop, ale bez uspechu. Do HR se mi vazne nechce, pokud by to bylo mozne vyresit jinak, uvitam to. Nebranim se zachovani BroadComu, ale potrebovala bych, aby to fungovalo :-)
    Puvodni problem pred instalaci BroadComu byl ten, ze jsem GPS pres BT v pohode nasla, priradila port, ale zadny SW vyuzivajici GPS ten port nikdy nevidel.
    Dokazete mi nekdo prosim poradit?
    DIKY!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    180

    Ja som v časoch, keď som používal práve kombináciu FSC Loox C550 a Nokia LD-3W inštaloval BT stack ako úplne prvý program. A BT bez problémov fungoval, až do chvíle, kým som sa nerozhodol kúpiť si BT stereo slúchadlá. Tam som zistil, že si Loox s nimi nerozumie a zvuk bol nepoužiteľný. Bez BT stacku však fungovali perfektne.
    V tejto chvíli však radím urobiť si zálohu komplet celého systému (cez SPB Backup napr.), urobiť HR, nainštalovať BT stack a vyskúšať funkčnosť. Myslím že na takejto kombinácii by to už fungovať mohlo. Potom, v prípade potreby, sa dá zo zálohy celý systém v pohode obnoviť (a ktovie, možno to už bude fungovať...).
    Mimochodom, pred používaním GPS modulu ho treba vždy predtým spojiť s Looxom - a to práve cez ikonu BT a zoznamu spárovaných zariadení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    26

    Pro vsechny se stejnym problemem - podarilo se mi BroadCom odinstalovat. Chtelo to nejdriv rucne vymazat zastupce ze StartUpu (soubor "cosi".lnk) a pak uz to slo v pohode odinstalovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 6 PrvníPrvní ... 3456 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-01-2009, 00:41
  2. Fujitsu Siemens Loox n560 - počítačové hry
    Od NizaJakub v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 23-12-2007, 19:48
  3. Problémy s GPS v Fujitsu Siemens N560
    Od SW3JK v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 22-01-2007, 23:19
  4. Fujitsu-Siemens Pocket LOOX n560 přichází?
    Od mattycz v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 14-01-2006, 10:10