Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 76

Téma: Widcomm / Broadcom Bluetooth pro Fujitsu-Siemens N560

  1. #46
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    63

    Citace Původně odesláno od Marek71
    yoli:
    Mám dojem, že ten profil neposkytuje N560-ka.
    No ten Broadcom to určite nepodporuje ppc, ako handsfree, ale či nie je nejaká BT utilitka, ktorá by to vedela.....?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    0

    yoli:
    Ja som myslel tak, že Windows mobile to nepodporuje...

    Dnes som vyskúšal nechať cez noc zapnuté BT a baterka mi "odišla" z 96 na 48 percent, čo je dosť nemilé :-( Ale na ten komfortný ovladač BT som zvyknutý, takže si asi budem musieť dávať pozor a BT zapínať len keď je potreba...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    čaves, chci se zeptat, vyřešili ste někdo problém s tím vybjením baterky s broadcom stackem? musim říct že by se mi víc než hodilo ho tam mít, ale muset věčně zapínat/vypínat manuálně BT mi je víc než nepříjemný... repsektive kdyby byla nějaká aplikace, která by šla namapovat na vypínací tlačítko, s tím že by automaticky vypla BT a pak pocketa, při zapnutí naopak... ale to pochybuju

    ono todle mi dělal i acer n311, kde ten BT od brodcomu je už z výroby, ale tam stačilo použít to boční šoupátko na zamknutí a k žádnýmu vybíjení pak nedocházelo, to ale looxu trochu chybí :/
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    50

    Neví někdo z Vás, jak nastavit GPS (porty) aby po naistalovaní Broadcom stacku opět fungovala??
    Díky moc za případnou odpověď!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    když se načla ta gps, docela by mě zajímalo, jestli někdo u c550 přišel na to jak zobrazit tu GPS ikonu v nastavení, aby gps mohlo využívat víc programů najednou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zkus tohle (soubor jako priloha)...

    Timhle zpusobem muzes pristoupit k jakemukoliv ovladacimu panelu:

    44#ctlpnl.exe cplmain.cpl,1 - set password
    44#ctlpnl.exe cplmain.cpl,2 - set ownerinfo
    44#ctlpnl.exe cplmain.cpl,3 - battery status
    44#ctlpnl.exe cplmain.cpl,4 - memory status
    44#ctlpnl.exe cplmain.cpl,5 - about
    44#ctlpnl.exe cplmain.cpl,7 - align
    44#ctlpnl.exe cplmain.cpl,8 - keyboard settings
    44#ctlpnl.exe cplmain.cpl,9 - sound
    44#ctlpnl.exe cplmain.cpl,10- remove programs
    44#ctlpnl.exe cplmain.cpl,11- start menu
    44#ctlpnl.exe cplmain.cpl,12- button assignments
    44#ctlpnl.exe cplmain.cpl,13- today screen
    44#ctlpnl.exe cplmain.cpl,15- beam settings
    44#ctlpnl.exe cplmain.cpl,16- clock
    44#ctlpnl.exe cplmain.cpl,17- network adapters
    44#ctlpnl.exe cplmain.cpl,18- regional settings
    44#ctlpnl.exe cplmain.cpl,19- connections
    44#ctlpnl.exe cplmain.cpl,20- phone settings
    44#ctlpnl.exe cplmain.cpl,22- manage certificates
    44#ctlpnl.exe cplmain.cpl,23- bluetooth
    44#ctlpnl.exe cplmain.cpl,24- error reporting
    44#ctlpnl.exe cplmain.cpl,25- GPS Settings

    (viz http://www.mobiletopsoft.com/forum/v...c.php?pid=1280)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    hmm, tak to vypadá že c550 je jedno z těch zařízení ke kterejm tudle volbu "zapomněli dát" :/ takže zas hledat něco externího...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    181

    Citace Původně odesláno od Marek71
    yoli:
    Mám dojem, že ten profil neposkytuje N560-ka.
    Ohledne telefonování pres PDA - s zadnym telefonem se mi to nepovedlo zprovoznit, ale po problemech s Broadcommem jsem zkusil sparování pres MS BT s PC a ten mi nabidl sluzbu Handsfree a taky tak funguje. Ale ze bych sebou tahal stolni PC abych si zavolal z PDA...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    9

    Mám problém s připojením do síte přez BT. Na poprvé se to připojilo krásně a šlapal i nazdílený internet z jiného síťového připojení. Ale odpoledne to zkouším znovu a hle, N560 po me chce login, heslo, a domenu pro připojení, jelikož žádné není tak odkliknu vše bez vyplnění a zaškrtnu aby se už nedotazoval, zobrazí se okno připojování:

    • Připojování k: BT Internet Access
      Používá se: Bluetooth Null Modem
      Vytáčení: connect...


    po chvilce vyhodí error: Timed-out waiting to connect
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    25

    medzicasom neyriesil niekto probl;em s vybijanim baterky pri vypnutom pda s widocom stack???
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    181

    Vyresil - HR a MS stack. Sice se mi po Broadcommu styska, ale kdyz jsem pak potreboval PDA a bylo vycucly na 0%, tak se nedalo nic jinyho delat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ja to vyresil tak, ze ho nosim na karte jako instalacku.. kazdy den se mi automaticky dela zaloha, takze kdyz ho potrebuju, tak ho nainstaluju a hned potom udelam HR a mam zase MS stack... Abych rekl pravdu, tak zase tolik toho broadcoma nepotrebuju..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    toho jsem se bal, ale vybite PDA kvuli BT uz mam taky plne zuby ... musim delat po odinstalovani Broadcomu HR? Nebo se to uspesne popere i v opacnem poradi - tedy Broadcom pryc a MS zpet?

    Jaka je nejnovejsi verze MS Stacku? Neresi nejakym zpusobem nas problem WM6?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    91

    Citace Původně odesláno od fahrus
    toho jsem se bal, ale vybite PDA kvuli BT uz mam taky plne zuby ... musim delat po odinstalovani Broadcomu HR? Nebo se to uspesne popere i v opacnem poradi - tedy Broadcom pryc a MS zpet?

    Jaka je nejnovejsi verze MS Stacku? Neresi nejakym zpusobem nas problem WM6?
    Mam problem, kdyz si chci odinstalovat Broadcomma, tak se mi nedari vubec odinstalovat. Dela to, ze kdyz si chci odstranit, tak se zasekne tim, ze toci (jako ze pracuje) ale uz treba 10min a nic nedela.. Po HR se znovu objevi Broadcomm, to vam nedela problemy?
    Existuje nejaka utilitka ci zpsuob cisteni pozustatku po Broadcommu?
    Diky za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-01-2009, 00:41
  2. Fujitsu Siemens Loox n560 - počítačové hry
    Od NizaJakub v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 23-12-2007, 19:48
  3. Problémy s GPS v Fujitsu Siemens N560
    Od SW3JK v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 22-01-2007, 23:19
  4. Fujitsu-Siemens Pocket LOOX n560 přichází?
    Od mattycz v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 14-01-2006, 10:10