Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 76

Téma: Widcomm / Broadcom Bluetooth pro Fujitsu-Siemens N560

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    To vybijeni baterie dela widcomm patch nepouzitelnym... proste nemuzu kazdy vecer kontrolovat jestli nemam nahodou zapnuty bluetooth... BT klavesnici nemam, takze s tim neporadim...

    Skoda, ze neni znam autor toho portu, treba by tu chybu s vybijenim opravil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    12

    Mozno si to predstavujem jednoducho, ale dal by sa aspon niekde do registrov umiestniť odkaz na spustenie programu cicleBT.exe , ktorý by sa spustil pri zapnutí PDA a takisto znovu spustenie cicleBT pri vypnutí PDA ? ( ako som už písal, jeho spustením sa zapína BT a opätovným spustením vypína BT) Jediné čo viem je, kam umiestnit programy, ktoré chcem aby sa automaticky spustili po resete PDA (adresár Windows/StartUp).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    164

    To by možná šlo... kdo má WM Smartphone, jistě zná program Tornado Power Control - sleduje jestli je dispej vypnutý, zapnutý nebo v úspornym a podle toho dokáže spustit libovolnej *.lnk. Takže pokud něco takového existuje na PDA, tak by se to asi dalo použít... TornadoPowerControll ze Smartphone by množná fungoval i na PDA, můžete vyzkoušet.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    12

    Na 560 to blbne. Aj keď sa síce program dá spustiť, po vypnutí PDA na ňom zostanú podsvietené klávesy, po zapnutí je zase displej tmavý a treba ručne zapnúť podsvietenie.
    Ale aj tak dík za tip.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od Ludo
    Kessel Daniel: veľmi sa teším, že to fičí aspoň Tebe. Prezraď, či si urobil hardreset pred instalom Widcommu?

    Ďalší problém: pořídil som si BT-USB adaptér, aby som mohol sincovať via BT, ale BT-soft na desktope mi nastavil porty IN-8 a OUT-9, ale na Looxovi mám 6 a 7, ktoré sa nedajú zmeniť. Takže sa tí dvaja (PC a Loox) nedohovoria. Nevie niekto čo s tým?

    Zatím
    Ludo
    Ano, hardreset jsem dělal, instaloval jsem widcomm do čistého zařízení.
    Funguje vše, i třeba bt vytáčení přes contact breeze. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    60

    Tak přidám své zkušenosti. Nainstaloval jsem ten Broadcomm Bt stack a paráda po soft resetu vytáčel na Nokii 6233 čísla i SMS posílal. Dokonce jsem mohl procházet složkami paměťové karty telefonu a stahovat obrázky. Jen jedna dost podstatná věc mi nefungovala. A to připojení na internet. Začalo se to připojovat na internet , telefon se rozsvítil a vytáčel, avšak po chvíli to napsalo hlášku, že připojení nelze uskutečnit kvůli chybě. E2C nenašel Bt stack, takže přes něj to taky nešlo.

    Takže jsem udělal Hardreset a instaloval na čistý systém. Výsledek stejný.

    Takže další HR a rozhodl jsem se zkusit připojení na Internet bez E2C jen prostředky windows. - výsledek stejný jako s Broadcomm Bt stackem nešlo to.

    Po čtvrtém HR jsem usoudil, že jsem s tím strávil už hodně času a obnovil z backupu. Systém se choval jako dříve.

    Ještě připomínka k Nokii 6233. Když přes ni chci na internet z notebooku s MS Bt stackem a win XP, musím nainstalovat příslušný ovladač stažený od Nokie, jinak se to chová stejně jako při těch neúspěšných pokusech o připojení z PDA.

    Závěr: Nemohu říci zda se mi nepodařilo připojit s Broadcomm Bt stackem k internetu kvůli chybějícímu ovladači telefonu nebo z jiného důvodu. Pokud by se mi podařilo spojení s telefonem vyřešit, byl bych šťastnej jako blecha a na Broadcomm Bt stack přešel. Takhle používám pro připojení na internet E2C a otravuje mne, že se telefon automaticky nepřipojí k netu, když spustím operu a to vytáčení z Outlooku mi taky chybí, do telefonu se vejde jen 500 jmen.

    Konfigurace:
    N560, Nokia 6233, O2 paušál datové přenosy.

    Dotaz: Ví někdo jak na ovladače Bt telefonu v PDA? Může být problém zde?

    Ivan Prachenský
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Ludo
    ahoj,
    funguje vám, ktorí ste prešli na Widcomm-BT stack, wifi pripojenie na internet? Ja keď spustím wifi, nájde okolité siete, ale pripojiť sa nedá. Ani normálne, ani cez E2C. Neviete čo s tým? Môže to byť tým, že som pred instalom nového stacku neurobil hardreset?
    Tak tohle mi dělá taky, i bez instalace widcomm bt stacku. Zatím jsem jen zjistil, že po hardresetu se to chová jak má, po nainstalování pár programů to blbne. Používám koupenou verzi E2C (premium, či tak něco, protože jsem si myslel, jestli to třeba není tím).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    ještě dotaz (mám první PDA a jsem v tom trochu lama): když nainstaluju Widcommáckej bt stack a nebude mi to vyhovovat, tak udělám hardreset a mám PDA v původním stavu, tj. s MS stackem? Nebo se to vypaluje do nějaké epromy a musím mít backup, jinak mám smůlu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od PedroKV
    ještě dotaz (mám první PDA a jsem v tom trochu lama): když nainstaluju Widcommáckej bt stack a nebude mi to vyhovovat, tak udělám hardreset a mám PDA v původním stavu, tj. s MS stackem? Nebo se to vypaluje do nějaké epromy a musím mít backup, jinak mám smůlu?
    Odpovím si sám, po hardresetu je tam zase MS stack. Jdu sepsat dopis a poslat to do getronicsu (vadný napaječ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    0

    Tak som si to nainštaloval a zatiaľ som spokojný. Bol som na tento ovladač zvyknutý z Acer n50 a max. mi vyhovuje. Pridáva mi napr. možnosť OBEX protokolu medzi PDA a telefónom.

    A ešte jedna zaujímavá vec. Predtým, s MS BT ovladačom sa mi po nainštalovaní TT6 nepodarilo z TT6 spojiť s BT GPS modulom. Po nainštalovaní Broadcomm mi do konfigurácie GPS v TT6 pribudli BT sériové porty a s BT sa mi podarilo v pohode spojiť.

    Celkovo je teraz práca s BT príjemnejšia... párovanie, konfigurácia služieb BT zariadení, atď. Neskúšal som teda ešte BT dial up s mobilom, nepotrebujem to, ale vyskúšam a uvidím. Ako hovorím, zatiaľ spokojnosť.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jen pozor na to vybijeni baterky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    63

    Zdravím. Dal som si aj ja ten Broadcom bez HR. Jak telefonovať cez N6230, čo a kde treba nastaviť? OBEX mi ide OK.
    Aj net ide krásne a v Connection Status pekne vidno aj silu signálu....proste krása
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    63

    Výtočiť hovor cez N560 viem, ale dá sa N560 použiť, ako BT handsfree k mobilu? Využitie napr. v aute...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    0

    yoli:
    Mám dojem, že ten profil neposkytuje N560-ka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od frogale
    Jen pozor na to vybijeni baterky
    Zatiaľ som tento problém nezaznamenal.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-01-2009, 00:41
  2. Fujitsu Siemens Loox n560 - počítačové hry
    Od NizaJakub v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 23-12-2007, 19:48
  3. Problémy s GPS v Fujitsu Siemens N560
    Od SW3JK v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 22-01-2007, 23:19
  4. Fujitsu-Siemens Pocket LOOX n560 přichází?
    Od mattycz v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 14-01-2006, 10:10