Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 6 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 76

Téma: Widcomm / Broadcom Bluetooth pro Fujitsu-Siemens N560

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    45

    Citace Původně odesláno od Kessl Daniel
    Absolutní spokojenost, všechno běhá jak má :yes:
    Díky :yes:
    Ešte Ti stále všetko behá jak má? Aj GPRS-pripojenie cez mobil?

    to ravas: už si to rozchodil?

    to jojolaser: aký soft máš na kontakty? Ide mi o to, aký com-port používaš pri BT-spojení na mobil pri dial via BT. Dá sa v BT-settings alebo manageri niekde nastaviť port? Lebo po spárovaní s Nokia 6230 mi defaultne nastavilo bez môjho pričinenia tieto porty: IN 6, OUT 7. Dá sa to zmeniť?
    O inom: ako mám odinštalovať MS-stack?

    to all: má niekto ďalší skúsenosť s dial via BT?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Dial mi funguje uplne normalne.. Ale cele to Widcomm menu je takove pomale (srovnani s Looxe 420).

    Jen jsem prisel na to, ze kdyz PDA vypnu se zaplym BT, tak se mi pres noc vybije do nuly, ze ani nejde zapnout. Instaloval jsem to do uz hodne pouzivaneho systemu, takze ted prave jsem udelal hard reset a pockam pres noc co do udela...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    222

    Zkusil jsem nainstalovat na N560 ten Broadcom BT stack - a bohuzel, A2DP tam neni.
    Je tam jenom nejakej profil "High-Quality Stereo", kterej sice s BT sluchatkama a prijimacema funguje, ale ma uplne nepouzitelnej zvuk. Proti puvodnimu A2DP z M$ stacku je to propastnej rozdil.
    Nevite nekdo, co s tim? Neda se ta kvalita treba nekde nastavit?
    :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    45

    ahoj,
    funguje vám, ktorí ste prešli na Widcomm-BT stack, wifi pripojenie na internet? Ja keď spustím wifi, nájde okolité siete, ale pripojiť sa nedá. Ani normálne, ani cez E2C. Neviete čo s tým? Môže to byť tým, že som pred instalom nového stacku neurobil hardreset?
    Okrem toho mám prudké podozrenie, že človek, ktorý vyrobil ten CAB s Widcomm stackom pre N560, ho aj s chlpami skopčil z dell x51v. Pretože po inštalácii sa v programoch objavil okrem nového BT-managera ešte jeden program s názvom WirelessPowerConfig, ktorý má za úlohu nastaviť ovládanie wifi a BT pomocou tlačidla na boku axima x51v, takže na Looxoch je nepoužiteľný. Čo vy na to?
    Odkedy som natiahol ten nový BT-stack, musím pri bežnom používaní (hlavne Pocket Informant) aspoň raz denne softresetovať, lebo Loox zamrzne. Čo vy na to? Je treba hardreset?

    Vopred dík za každý názor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    17

    Ludo: Pořád to funguje v pořádku :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    45

    Kessel Daniel: veľmi sa teším, že to fičí aspoň Tebe. Prezraď, či si urobil hardreset pred instalom Widcommu?

    Ďalší problém: pořídil som si BT-USB adaptér, aby som mohol sincovať via BT, ale BT-soft na desktope mi nastavil porty IN-8 a OUT-9, ale na Looxovi mám 6 a 7, ktoré sa nedajú zmeniť. Takže sa tí dvaja (PC a Loox) nedohovoria. Nevie niekto čo s tým?

    Zatím
    Ludo
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    164

    Nedaří se mi to stáhnout z rapidshare. Hoďte ten cab sem prosim. Děkuju
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Snad je to ono :-)

    Rikal jsem tu pred casem o tom vybijeni baterky i kdyz je PDA vypnute.. Dela vam to taky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=17698
    k tomu vybíjaniu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mam dojem, ze si nerozumime. Me se PDA pres noc vybiji, pouze pokud ho vypnu se zapnutym BT. Pres noc cca o polovinu baterky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    aha, tak to potom neviem, ja bt nemám :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    103

    Dela mi to taky,proto vypinam BT na noc:?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    6

    skusal to niekto rozbehat na loox N500? softwarovo to nainstalovat + upravy registrov ci nahradenie suborov wo win adresari na tomto pda nezaberaju. usb externy bluetooth je na MS stacku pouzitelny, komunikuje, ale pri sprarovani to cele zostane visiet... skusal niekto? ;-))
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    12

    to frogale,condys: podarilo sa Vam vyriesiť to vybíjanie batérie, ked sa pred vypnutím PDA nevypne bluetooth, alebo BT stále vypínate a zapínate ručne ? Ja som si nainštaloval Widcomm z dôvodu používania HP iPAQ Bluetooth klávesnice. Funguje prefektne, len keď som vypol PDA so zapnutým Bluetooth, do rána bola batéria na PDA vybitá. Ručné ovládanie BT by mi vadilo, pretože keď som nevypínal BT, aby som mohol pracovať s klávesnicou, stačilo jedným tlačítkom zapnúť klávesnicu, druhým PDA a došlo automaticky k ich spárovaniu a nemusel som na PDA so stylusom nič spúšťať. Všetko sa potom dá ovládať cez klávku aj samotné vypnutie PDA. Keby som ale BT zapínal ručne, automaticky to už nespáruje. Treba stylusom zapnúť BT, spustiť ručne program na aktiváciu spárovania klávesnice, preklikať sa ďalšími úkonmi, až kým nedôjde k ich spárovaniu. Komfort v kýbli. Aj som objavil program (cicleBT) ktorý síce jedným ťapnutím zapína a vypína BT, ale ako som už písal, nedochádza potom k automatickému spárovaniu kláv. Chcelo by to nejakú utilitu, ktorá by zapnutím a vypnutím PDA zapínala a vypínala aj BT. Alebo už existuje nejaká upravená verzia widcomm ? Pokúšal som sa to nastaviť aj v ozBT, ale nešlo to. Plíz help !
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    164

    No tak dej PDA vždycky přes noc nabíjet. To neni takovej problém, ne? A když zrovna nebudeš moc, tak hold Bluetooth vypneš...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 6 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-01-2009, 23:41
  2. Fujitsu Siemens Loox n560 - počítačové hry
    Od NizaJakub v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 23-12-2007, 18:48
  3. Problémy s GPS v Fujitsu Siemens N560
    Od SW3JK v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 22-01-2007, 22:19
  4. Fujitsu-Siemens Pocket LOOX n560 přichází?
    Od mattycz v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 14-01-2006, 09:10