Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 76

Téma: Widcomm / Broadcom Bluetooth pro Fujitsu-Siemens N560

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    80

    Nevím jestli už to tady někde není zveřejněné:
    Finally: Widcomm / Broadcom Bluetooth stack for the Fujitsu-Siemens N560!

    Edit, Zivan:
    Odkaz na Widcomm / Broadcom Bluetooth stack.

    Popis:
    Alternativní ovladače od Broadcomu, způsobují problém s vybíjením baterie vypnutého PDA se zapnutým BT.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    45

    Má niekto predstavu, či by to mohlo šlapať aj na C550?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    47

    šlape to a parádně, spárování s Nokia LD-3W na první pokus. Pouze to zabere cca. 8MB.
    d
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    45

    Potešenie na mojej strane. Dušan, mohol by si prosím vyskúšať, či teraz môžeš zvoliť tel.číslo nejakého kontaktu v C550 a cez bluetooth ho vytočiť priamo na spárovanom mobile? Táto voľba by mala byť v kontextovom menu kontaktu. Toto je pre mňa hlavný dôvod, prečo by som zmenil BT stack z Microsoft na Widcomm.
    Mal si predtým s niečim problém alebo Ti niečo nešlo, kvôli čomu si zmenil BT-stack?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    82

    Podaril sa mi husarsky kusok... odinstalovanie toho Broadcom stacku neprebehlo zrejme uplne v poriadku a teraz mam k dispozicii aj MS aj Broadcom BT stack ;-)

    Jo a dial via bluetooth v kontextovom menu v kontaktoch mam a funguje.

    Edit: Nejde mat zapnuty bluetooth naraz cez obe stacky. Nejde sparovat zariadenia naraz aj cez MS aj Broadcom. Co sa mi nepodarilo je rozbehat GPSku (BT-338) cez Broadcom (sw Smartmaps).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    47

    Ludo,

    bohužel nemám BT mobil, používám PDA pouze s BT GPS.
    Měl jsem problém spárovat Nokii LD3W, tak proto jsem měnil.

    Dušan
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    25

    Nainstaloval som si widocom driver a nemozem spojaznit pripojenie cez bluetooth cez mobil gprs. Aplikacia conection mobility e2c vypise no blueooth device bonded. Ked to vytvaram mimo aplikacie standardne a dam vytocit , bluetooth v telefone ukazuje komunikacia ale po case PDA vypise neznama chyba a k celkovemi pripojeniu nikdy nedojde
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    222

    Nevite nekdo, prosim, jestli nainstalovanim Widcomm/Broadcom stacku neprijdu o moznost poustet stereozvuk do bluetooth sluchatek pres A2DP ("Wireless stereo")?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    45

    to jojolaser:
    1. ako vieš, že máš oba stacky? Máš v systray dve ikony BT?
    2. v návode na firstloox.org (viď linka v prvom príspevku tohto threadu) sa nič nohovorí o odinstale MS-stacku. Je naozaj treba odinstal MS-stack po instale Broadcom-stacku? Ak áno, ako mám odinstal MS-stack (som len "user" a veľa vecí neviem)?
    3. keď sa ti nepodarilo rozchodiť GPS cez Broadcom, znamená to, že cez MS-stack, ktorý sa ti korektne neodinštaloval, komunikuje?

    to all:
    Existuje nejaké riziko, že na C550 po instale Broadcom-BT-stack-driveru nepôjdu veci ako GPS , komunikácia s mobilom, a pod? Ten CAB s driverom bol predsa robený pre N560. Mám na mysli, či sa dá nejako preskúmať ten driver a zistiť, či je bez rizika použiteľný aj pre C550. Nerád by som po instale zistil, že musím urobiť hardreset do výrobného nastavenia.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    17

    Absolutní spokojenost, všechno běhá jak má :yes:
    Díky :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    82

    Citace Původně odesláno od Ludo
    to jojolaser:
    1. ako vieš, že máš oba stacky? Máš v systray dve ikony BT?
    JJ, v systray mam dve ikony BT, rovnako ako aj v Settings > Connections
    Citace Původně odesláno od Ludo
    2. v návode na firstloox.org (viď linka v prvom príspevku tohto threadu) sa nič nohovorí o odinstale MS-stacku. Je naozaj treba odinstal MS-stack po instale Broadcom-stacku? Ak áno, ako mám odinstal MS-stack (som len "user" a veľa vecí neviem)?
    Ja som MS-stack neodinstalovaval. Proste som nainstaloval Broadcom, skusil to vytacanie z kontaktov a bezalo... chcel som cez neho rozbehat GPSku... ale to sa mi nepodarilo (zrejme len neviem ako). Vsimol som si, ze ten broadcom je normalne v "Remove programs", tak som ho skusil odinstalovat, ci to vobec ide. Trvalo to strasne dlho (5 min), nakoniec sa PDA resetovalo a mal som obe stacky (obe ikonky).
    Citace Původně odesláno od Ludo
    3. keď sa ti nepodarilo rozchodiť GPS cez Broadcom, znamená to, že cez MS-stack, ktorý sa ti korektne neodinštaloval, komunikuje?
    Presne tak. Proste mozem zapnut bluetooth bud cez ikonku MS alebo broadcom. GPSka cez MS bezi v pohodke. Akurat ked sa sparuje zariadenie cez MS a potom cez broadcom, tak to sparovanie v MS sa pokazi. Je mozne znovu sparovat pod MS, ale potom sa pokazi to sparovanie v broadcome... Proste je mozne mat sparovane iba cez jeden stack.
    Citace Původně odesláno od Ludo
    Existuje nejaké riziko, že na C550 po instale Broadcom-BT-stack-driveru nepôjdu veci ako GPS , komunikácia s mobilom, a pod?
    komunikacia s mobilom sla v pohodke (SE K700i), dokonaca som vobec nemusel nastavovat ten special string +CGDCONT=....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    45

    jojolaser, ďakujem za vyčerpávajúcu odpoveď. Tuto jeden maník tvrdí, že Broadcom nainštaloval bez hardresetu a šlape mu to: http://www.firstloox.org/forums/showthread.php?t=6561 Iné referencie som zatiaľ nenašiel, takže to tento týždeň tiež skúsim bez hardresetu. BTW: akým programom si backapoval?
    čaf
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    45

    Hurááááááááá, fičí to !!!
    Urobil som pre istotu backup, skopčil som cab, nainštaloval som do môjho krásneho Looxa, softresetoval som (bol som vyzvaný) a po spustení BT čo vidím?! Úžasný, krásny, prenádherný Broadcom BT-manager & settings!!! Také niečo sa v MS-stacku nevidí. GPS Hicom HI-406BT som spojazdnil na prvý šup, dialing v PI na Nokia 6230 ide, ale len cez Outlook Mobile Plugins / Dial via Bluetooth. Cez Menu / Dial po 2 sekundách vyhlási, že Timeout while talking to phone. Neviete čo s tým? BTW: čísla sa dajú vytáčať iba v relevantnom formáte, takže napr. 00421 903 XXXXXX a nie 00421 0903 XXXXXX. Takže musím prerobiť všetkých 900 kontaktov, ktoré mám v Outlooku na desktope a potom syncnúť. Všetko ostatné aj bez hardresetu, zdá sa, funguje ako má. Len to zabralo 8 MB.

    Vyskytol sa ale takýto problém: zapol som GPS a po asi 5min vyhlásil nav-soft, ževraj memory full. Dúfam, že to nespôsobuje ten stack. Stalo sa to niekomu?

    to Synek: ďakujem za uverejnenie linku s tým cabom a pozdrav prosím ťa toho ruského programátora.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Aaaaaaaaaaaa na tohle jsem cekal od koupe N560ky! Facha to! Jen je to pomaly jako hlemejzd, ale hlavne ze to jede.. konecne OBEX a pripojeni do site

    Edit: Jo nainstaloval jsem to taky bez hard resetu, tak to je mozna pomaly diky tomu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    12

    taky mi to bezi jenom po soft resetu, a myslim ze rychlost to neovlivnilo, ale pouzivam BT jenom na spojeni s telefonem na data pres GPRS. Nevite nekdo, jestli se necha odinstalovat ten MS stack, myslim, ze ho to jenom zneaktivni ale naistalovany zustane, chtel bych ho dat pryc jenom kvuli uspore pameti
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-01-2009, 23:41
  2. Fujitsu Siemens Loox n560 - počítačové hry
    Od NizaJakub v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 23-12-2007, 18:48
  3. Problémy s GPS v Fujitsu Siemens N560
    Od SW3JK v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 22-01-2007, 22:19
  4. Fujitsu-Siemens Pocket LOOX n560 přichází?
    Od mattycz v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 14-01-2006, 09:10