Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: RegTweak 0.1 beta

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    117

    Po dvou hard resetech Qteku 8310 a následných úprav registru, jsem udělat jednoduchý prográmek, který mi to věčné hrabání v registrech příště kapku ulehčí. SmartTweaker to jistě není, ale třeba jednou bude. V RegTweak v1.0 je možné:
    odemknout přistroj (pouze přepis v registrech)
    změnit znak GPRS
    změnit nabídku START
    čas podsvícení LCD
    čas podsvícení klávesnice (pouze u nové ROM)
    nastavit ovládání IE
    vybrat které soubory bude IE stahovat
    vybrat zda se budou CAB soubory po instalaci mazat nebo ne
    přesunout temp IE na Storage Card
    přesunout přílohy emailů na Storage Card
    možnost vypnou/zapnout dobíjení Qteka během synchronizace

    Stahujte ZDE v1.0


    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    pane kolego dobrey počin, jen jsem chtěl upozornit,že toto a hodně dalších věcí umí SmartTweaker :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ale zase je o 5,41 Ojro dražší. :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    Skvela prace! :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Špica! Jen tak dál. Jak budu mít čas, tak mrknu na změny registrů, který provádím já a kdyby to šlo zakomponovat do tvýho programu, tak by to nemělo chybu. Ale jak se tak dívám, tak skoro nic nechybí
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    117

    Třeba by mě zajímalo zda se dá někde v registrech nastavyt, aby se smart nenebíjel pokud je synchronizován přes ActiveSync. To bych tam rád zakomponoval. Žiju v domění že jsem na to tam někde narazil, ale opětovné pátrání je marné :-(
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Někde jsem to měl, tak to snad najdu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Tak tady to máš

    HCLM-Drivers-BuiltIn-usbfndrv - je tam value EnableUsbCharging - menit mezi 0 a 1 - musí se delat restart
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    117

    Super :-) Hned jsem to přidal do programu, včetně dalších úprav, které po HR pravidelně děláme
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    95

    chci ti také poděkovat, toto mi opravdu usnadní práci s Qtekem8310.
    Včera jsem si stáhnul tvoji novou verzi 1.0, která je super vylepšena.
    ?? Položka odemčení přístroje je jen ta úprava třech registrů a pak je třeba použít SDA application unlock, nebo je to kompletní odemčení?

    Napadá mě co by jsi ještě mohl zařadit:
    1) změna jména ActiveSync (není to jak změnit)
    2) přepínání RNDS na Serial_Class (řeší problémy s Firewalem winXP)
    3) mapování funkčních kláves
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    117

    Odemknutí je bohužel pouze přepis v registrech. V další verzi bude možné odstranit i vtíravé hlášky o bezpečnosti použivání software při jeho instalaci / prvním spuštění a přesun JAVA aplikací na SD.

    Napadá mě co by jsi ještě mohl zařadit:
    1) změna jména ActiveSync (není to jak změnit)
    2) přepínání RNDS na Serial_Class (řeší problémy s Firewalem winXP)
    3) mapování funkčních kláves
    1) Nechápu jak to myslíš
    2) pokusím se
    3) pokusím se
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    95

    Citace Původně odesláno od crapper

    1) Nechápu jak to myslíš
    2) pokusím se
    3) pokusím se
    Změna jména ActiveSync, asi jsem se špatně vyjádřil, ale pokud se připojíš Qtekem8310 k PC přes ActiveSync tak se ti automaticky nějak označí mobilní zařízení, v mém případě WM_PC2 (zobrazuje tento název v okně ActiveSync)
    A já chych ho třeba přál editovat na Qtek8310.
    Vím že se to dá přepsat v registrech, ale už jsem tolikrát dělal MasterReset že se mi to pořád nechce hledat.

    díky že děláš tak dobrou pomůcku, jen tak dále.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. iGO 2006SE beta
    Od djelinek_ce4you v sekci iGO
    Reakcí: 110
    Poslední příspěvek: 10-02-2008, 16:30
  2. Firefox 2.0 beta 1
    Od flashman v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 15-08-2006, 17:11
  3. Matris - Beta
    Od mike.pr v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-02-2006, 00:32