Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: PROSBA MDA COMPACT II

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    53

    Prosím o radu - při nahrávání nové verze Rom došlo k výpadku proudu a telefon samozřejmě nenaběhne - kde se dá nechat opravit - poslal jsem ho do gsm mobil a bylo mi sděleno že je nahrána neoficiákní verze SW a tudíž mi romku nepřehrajou - oprava pouze výměnou základ desky cca 6500kč.Samožřejmě záruku neuplatnuji.Díky za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    ahoj,
    A skoušels ho znovu přeflešovat v bootloader režimu? pokud nemá poškozenou flash paměť a jen nenabíhá, mohlo by se to podařit. Napiš, jestli jsi to zkoušel a jestli víš jak na to, já ti kdyžtak napíšu stručný návod.
    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    53

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    takže.
    - Na PC musíš mít plná administrátorská práva (do win se automaticky vinstalovává "flešovací ovladač") a musíš tam mít ActiveSync min. verze 4.0.
    - Dál si někam na disk připrav soubor s novou verzí FW od TMO Link
    - uveď MDA do bootloader režimu tak, že stiskneš a budeš držet levý boční horní čudlik (kamera), pak do něj zespoda šťouchni jako SR a ten horní čudlík pořát drž, dokať se na displeji neobjeví duhové proužky. Pokud se ti toto nepodaří docílit, tak je to asi zničené víc, než je zdrávo.
    - teď už stačí jen připojit k PC na usb kabel a spustit ten exe s updatem. Nevšímej si hlášení o tom, že to máš připojit na Active sync, pokračuj v instalaci dál a mělo by se to chytnout a přeflešovat.
    - Taky by bylo dobré zjistit, jak jsi na tom s baterkou a případně ji dobít (pokud to jde v tvém MDA) aby to nezkolabovalo podruhé kvůli baterce.

    dej vědět, jak jsi dopadl.

    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Ha, prč jsi původní přízpěvek zeditoval jen na úsměv?:-O
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    53

    ČÁGOS - dík za rady ,ale bohužel tím neštastným výpadkem el.proudu mám tak akorát bezva tácek pod pivo.ACH JO.ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    A vjakem je to stavu? Co to dělá po HR, SR, svítí indikace nabíjení?...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    53

    HR I SR proběhne v pohodě, indikace nabíjení si ani neškrtne - po zapnutí naběhne uvodní logo a vypíšou se verze IPL 1.12 ,SPL1.12.0000 ,OS 2.6...
    verzi radia ani nezobrazí- tot vše.Asi mám smolíka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pánové, nechci vám do toho nějak zasahovat nebo vás omezovat, ale nebylo by v tomto případě lepší a hlavně rychlejší se spolu domlouvat přes ICQ či jiný IM nebo se smluvit a někde se sejít? Výsledek pak můžete napsat sem do diskuze.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Prosba
    Od 2hdf v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-01-2007, 20:32
  2. Prosba o EXT rom k MDA Vario
    Od foxmanko v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 23-08-2006, 19:22
  3. Prosba o radu
    Od morfeuski v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 13-08-2006, 18:20