Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: ICQ for Pocket PC

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    105

    Chtěl bych se zeptat, nainstaloval jsem si ICQ for Pocket PC na h5550. Připojím se k internetu, zaloguju se k login.icq.com vpořádku, ale nejsem schopen nikoho vyhledat. Napíše "database is down". Netuším co nastavit. Neporadí někdo ??
    Díky..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Aifel
    Chtěl bych se zeptat, nainstaloval jsem si ICQ for Pocket PC na h5550. Připojím se k internetu, zaloguju se k login.icq.com vpořádku, ale nejsem schopen nikoho vyhledat. Napíše "database is down". Netuším co nastavit. Neporadí někdo ??
    Díky..
    ... spis bych to videl na problem na strane ICQ serveru (popr. urcite databaze uzivatelu) nez u vas. Neco podobneho se mi obcas deje u stolniho ICQ a vzdy je to jen otazkou casu, kdy vse zacne fungovat jak ma.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    105

    Na stolním PC používám "MIRANDA IM" bez nejmenších problémů. Funguje naprosto perfektně. Ale ten prblém na PDA trvá už asi týden a ne a ne to uchodit. Měnil jsem i způsob připojení. BT-N6310-GPRS nebo CF modem. V obou případech stejné. Jiný software pro ICQ jsem nenašel...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Aifel
    Na stolním PC používám "MIRANDA IM" bez nejmenších problémů. Funguje naprosto perfektně. Ale ten prblém na PDA trvá už asi týden a ne a ne to uchodit. Měnil jsem i způsob připojení. BT-N6310-GPRS nebo CF modem. V obou případech stejné. Jiný software pro ICQ jsem nenašel...
    ... zvlastni; vzhledem k tomu, ze ICQ (verze 1.0b) bez problemu pouzivam na WM2003, tak problem nekompatibility bych taky vyloucil. Takto se Vam do chova od zacatku?

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    105

    Instalace proběhla naprosto vpořádku a jak jsem již psal úvodní login proběhne také vpořádku. Ale pokud dám vyhledat jak podle čísla tak podle přezdívky tak nikoho nemohu najít, dokonce ani sebe. Pro upřesnění uvádím "ICQ for Pocket PC v 1.0 Beta Build 14". Není někde nějaké další nastavení pro vyhledávání ?? Už se chytám maličkostí..
    Děkuji..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    105

    Už to mám. Hned při úvodním přihlášení jsem místo ICQ uvedl svoji přezdívku. Login sice proběhne vpořádku ale tím to končí... Teď už vše běhá jak má. Nic naplat, blbost je na mé straně.. :sarcastic:
    V každém případě děkuji za váš čas..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Aifel
    Pro upřesnění uvádím "ICQ for Pocket PC v 1.0 Beta Build 14". Není někde nějaké další nastavení pro vyhledávání ?? Už se chytám maličkostí..
    Děkuji..
    ... mam rovnez 1.0 beta, build 14 (nainstalovano na MDA2) a vyhledavani slape OK.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Pocket Artist versus Pocket Painter
    Od Mlok_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-04-2009, 19:05
  2. Upgrade iPAQ H3630 pocket pc 2000 na pocket pc 2002
    Od St.mik v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-07-2006, 11:00
  3. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 04-05-2006, 17:57
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-09-2005, 13:14