Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: iPAQ 2210

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    197

    Po cvičném hard resetu, mám nějaký zmatek. Třeba v Programech mám ikony jak české tak anglické. Ve Windowsech ve Start menu jsem sice ty anglické odmáznul, ale nemohu najít inkonu Obrázky, mám pouze Pictures. Ne že by to tolik vadilo, ale zajímalo by mne jak tyhle věci fungujou, kde lovit ikony a kam si je ipaq ukládá. Existuje vůbec nějaký podrobnější manuál, kde bych se dočetl jak zacházet s program podrobněji ?Nemyslím se vrtat v registrech nebo programovat, ale vědět co lze smáznout, kam šáhnout a nezbořit mýho kamaráda.:sarcastic: )
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Po hard resetu tam mate nejakou lokalizaci? To slysim prvne... Skutecne byl proveden HW reset?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    197

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Po hard resetu tam mate nejakou lokalizaci? To slysim prvne... Skutecne byl proveden HW reset?
    Provedl jsem stisknutí Kalendář, Task a zároveň reset. Po úvodních nastaveních času jsem provedl Restore z CF karty, takže system byl jako před HW resetem. Po synchronizaci s desktopem, začly tyto různé rozdílnosti.
    Mám ipaqa 14 dní, takže se není čemu divit.:O
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Jo tak Pokud jste provedl obnoveni dat, tak to je samozrejme jina. Krome dat se obnovi i programy. Otazkou je proc spatne...

    Jakym programem jste zalohoval? iPAQ Backup ci pres ActiveSync?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    197

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Jo tak Pokud jste provedl obnoveni dat, tak to je samozrejme jina. Krome dat se obnovi i programy. Otazkou je proc spatne...

    Jakym programem jste zalohoval? iPAQ Backup ci pres ActiveSync?
    iPAQ Backup, to bylo v pohodě a potom pro kontrolu a poté jsem spustil Activesync. Pohádaly se mi kategorie v MS outlooku, konkrétně Personal a Osobní, Business a Obchodní. Čili některé adresy byly dvojitě. Odstranil jsem tedy zdvojené kategorie a mám jen personal a business.Potom jsem si všimnul těch ikon. Jinak data v pohodě. Prostě ještě nevím co se vždy přesně děje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    Mám podobné zkušenosti s počeštěním. "Personal x osobní", "bussines x obchodní", a u mě ještě "Internet setting x připojení do internetu". Jsou to stejné položky a nejsou. Některé nastavení vezme "připojení do internetu", některé "internet setting", některé chce právě to druhé, které tam nejde nastavit. Takže já počešťuji asi takto. Instaluji češtinu, neresetuji tak jak mně napovídá obrazovka, jdu nejdřív do nastavení češtiny, odškrtnu lokalizování systému a aplikací, a potom teprve resetuji. Tím se mně do systému nedostanou ony "zdvojené" počeštěné položky a od té doby nemám problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2002
    Příspěvků
    131

    Připojuji další problém s H2210. Sice předpokládám, že se bijí nějaké aplikace, ale přece... Někdy (když píšu někdy myslím skutečně někdy - nelze vysledovat) se mi stane, že se iPAQ po správné době sám vypne - ovšem ne zcela standardně - chová se jako, že vypnul pouze display (bluetooth na mě mrká), a iPAQ již nejde žádným tlačítkem zapnout. Pomůže jen soft reset.
    Máte někdo podobné zkušenosti - nebo jste již tento problém vyřešili? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    95

    taky mam tyhle zkusenosti...
    nekdy se mi pri synchronizaci nactou znova vsechny kontakty a zaradi se do kategorie 'obchodni' ..
    a jelikoz tuhle kat. jsem zrusil, nechapu co tam dela! a s tim se mi kontakty uz zdvojnasobily.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    113

    S tema ikonama je to asi jinak - pokud se linky neboli ikony v menu presouvaji, do jinych slozek nebo pocestuji, pak zalohuji - ulozi se jejich nova pozice nebo nazev. Po HW resetu se obnovi anglicke ikony v puvodni pozici a po restore se pridaji ceske.

    Po HW resetu je treba spustit program backup/restore, pred vlastni obnovou se prepnou do exploreru, smazat vsechno v adresari \windows\start menu a pak teprve pustit obnoveni souboru. Pak by tam mely byt jen zalohovane ikony/linky.
    Jura
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. iPAQ 2210 - REKLAMACE
    Od bluefox_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 07-06-2005, 09:54
  2. iPAQ 2210 a
    Od Ivanm_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-05-2005, 21:08
  3. iPAQ 2210
    Od m_a_z_a_k v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 21-04-2004, 07:23
  4. HP iPAQ 2210 a SE T310
    Od marish1 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-01-2004, 22:13
  5. IPAQ 2210
    Od Jerry Salcer v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-11-2003, 23:20