Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Tak Qtek 9100 nebo Qtek 9000? Rozmyslete si to..

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    A toto je jako co.. :O Opravdu kvalitka.. Zajimalo by mne, zda ty lamy uz nejaky ten Qtek 9100 za 25899 czk s DPH prodali..
    http://www.mobilarena.cz/?cz_produkt...13589&camId=zs
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Běžnej "blábol" jakých je plná TŘEBA i Mobilmania :sarcastic:
    Tam se to "překlepama" a blábolama TAKY jen hemží.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    MobilArena je těmito blbostmi známá!
    BTW mobilmania nemá s MobilArenou kromě části "mobil" v názvu nic společného..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Nedával jsem Mobilarénu a Mobilmanii dohromady:!:
    Horní příspěvek jsem si tedy poupravil,aby nedocházelo k nějakým domněnkám :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od atomion
    MobilArena je těmito blbostmi známá!
    Vypada to, ze mas k tomuto tematu co rict, to jsem rad.. Muzes mi tedy ukazat jeste nejake dalsi takto zavazne blbosti jez se na MobilArene nachazeji? Ja hledal a nasel jsem jen tuto.. Rad bych se jeste jednou zasmal tak jako kdyz jsem nasel tento nemaly trapas na jejich webu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    11

    a navíc je tam zkopírovaná recenze Qteka 9100 ze Smartmanie:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    Vypada to, ze mas k tomuto tematu co rict, to jsem rad.. Muzes mi tedy ukazat jeste nejake dalsi takto zavazne blbosti jez se na MobilArene nachazeji?
    Stačí když zajdeš do jejich kameného (skleněného) obchodi v Bílé Labuti! Ale to bys musel mít štěstí aby neměli zavřeno (mají skoro pořád). Stačííkdyž se tam podíváš doovýlohy a pobavíš se naprosto stejně (jiné názvy, ceny atd nejsou vyjímkou)

    PS: Nemusíš na mě být tak vysazenej Miloši a nemusíš hlídat každý můj příspěvek..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Nemusim ale muzu.. Na tom Vaclavaku se schvalne zastavim, aspon se pobavim..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Myslel sem Bílou Labuť v ulici Na Poříčí (u Florence) ne tu na Václaváku ale to je kousek. Pak napiš třeba SZ jestli ses pobavil.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Koupit MDA Vario nebo Qtek 9100
    Od xslide_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 23-09-2006, 11:49
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-04-2006, 00:02
  3. MDA Vario nebo Qtek 9100
    Od Jirka K._ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-04-2006, 14:53
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-03-2006, 21:13
  5. Qtek 9100 a WiFi b...nebo i g ?....a další dotaz.
    Od Jarda Lukas v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-11-2005, 10:08