Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Dell x51v: Pristup na internet pres kolebku

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravim,

    zajimalo by me, zda je mozne nastavit ActiveSync/PDA tak, aby melo PDA pristup na internet pres PCt, kdyz se vlozi do kolebky. Normalne pouzivam WiFi, ale ne vsude ho mam. Situace vypada takhle:
    - PC s pristupem na internet (verejna IP)
    - k PC je pripojena kolebka a nainstalovan ActiveSync 4.2
    - PDA je Dell Axim x51v, WM5 ROM A12, anglicka verze

    Rad bych, aby po vlozeni melo PDA pristup na internet => rano pred odchodem bych proste PDA strcil do kolebky, stahly by se novinky pres RSS, vytah bych ho a sel mohl si pohodlne vsechno precist v autobusu...

    Diky za kazdou radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zkontroluj, zda je ActiveSync nakonfigurovan k pripojeni na The Internet a dale, zda nemas pristup blokovan firewallem. Na internet jinak pres kolebku pristupujes defaultne, pokud PC internet konektivitu ma....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Citace Původně odesláno od mmerlin
    - PC s pristupem na internet (verejna IP)
    - k PC je pripojena kolebka a nainstalovan ActiveSync 4.2
    - PDA je Dell Axim x51v, WM5 ROM A12, anglicka verze
    Mám stejné vybavení, a normálně to funguje. V ActiveSync mám v nastavení připojení" "Připojení tohoto počítače: Automaticky".
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    ActiveSync jsem zkousel nastavit jak na Automaticky tak na Internet, ale porad nic. Firewall jsem mel nastaveny na Automatic (Norton Personal Firewall), ale zkusil jsem to i na Permit All. Stale nic. Mozna mam neco spatne v PDA? Co se nastavuje v PDA? Jak jsem psal, WiFi funguje OK...

    Jo a co to pise v Internet Exploreru kdyz chci na web: The page you are looking for cannot be found due to unknown error 0x80072f78
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Zkus ten firewall shodit úplně... Já mám AVG s firewallem, ActiveSync povolený na veškerou komunikaci a stejně to nechodí, pokud firewall úplně nevypnu ( .
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Asi to bude znít bláznivě, nicméně jsem slyšel, že to někomu pomohlo, tak když nic nezabere, skus si nainstalovat verzi 4.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Asi zkusim tu 4.1ku protoze shazovat firewall je silenost. I kdyby to fungovalo, tak takhle to 100% provozovat nechci... Dam vedet, jak jsem uspel se 4.1kou..

    Edit: tak jsem to jen tak pro zajimavost s tim firewallem zkusil a jak jsem ocekaval - stale nic. Tak jeste tu 4.1ku
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Ha ha!! Tak jsem to vyresil ;-)

    Start => Settings => Connections => USB to PC. Defaultne je zaskrtnute "Enable advanced network functionality". Stacilo vyskrtnout, PDA se najednou znovu naslo v ActiveSyncu a ejhle - uz mi funguje internet ;-)

    Takze diky vsecm za rady, treba tohle reseni taky nekomu pomuze..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. WM2003 a pristup na internet pres BlueTooth
    Od ok2zar v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-07-2009, 16:16
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-01-2009, 18:48
  3. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-01-2005, 10:39
  4. Pripojeni PPC na Internet pres kolebku
    Od Robson_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-09-2002, 22:12