Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Problemy s A701

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    11

    Zdravim kolegy majitele Mia A701. Mel bych 3 problemy-dotazy:

    1.Ma MIO infraport? Nekde jsem cetl, ze ano, ale vyrobce o tom taktne mlci. Ja ho nerozchodil. Podarilo se to nekomu?

    2.Nerozjel jsem ani bluetooth. Zarizeni se sparuji, ale nepodari se mi prenest soubor. Neni v tom nejaky figl?

    3.Pri telefonovani si druha strana stezuje, ze se v telefonu slysi.Pokud snizim hlasitost, tak je to lepsi, ale to uz zase nic neslysim ja.Nema nekdo podobny problem?

    Diky za odpovedi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    EP EP je offline
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    4

    1, - infra nevím
    2. bluetooth mi jede bez problémů při posílání soborů z pC klasika - klik na soubor odeslat přes ...
    opačně mom. nemám ptřebu
    3. je to u všech? u mne vše OK - s výjimkou příšerného nastvení netu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    EP EP je offline
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    4

    ještě jsem zapoměla dodat, pokud je aktivní TMC nefunguje Bluetooth - raději zkontrolovat, sice se hlácí ale nepříjíma, ani nedesílá
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    Citace Původně odesláno od EP
    ještě jsem zapoměla dodat, pokud je aktivní TMC nefunguje Bluetooth - raději zkontrolovat, sice se hlácí ale nepříjíma, ani nedesílá
    Kde prosimtě TMC najdu? V R45 byl ale nyní v R51 ho nemůžu najít.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    11

    Ten Bluetooth nefungoval kvuli zaplemu TMC. Diky. Pokud mam nanstavenou nevyssi hlasitost,tak si stezujou vsichni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    EP EP je offline
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    4


    Kde prosimtě TMC najdu? V R45 byl ale nyní v R51 ho nemůžu najít.[/QUOTE]


    jemi líto R51 já nemám a nejsem si jistá jestli ji budu zkoušet
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 162
    Poslední příspěvek: 29-12-2007, 17:35
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-10-2007, 07:46
  3. Mio A701 - problemy vs. koupe ?????
    Od Spawncz v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-07-2006, 17:22
  4. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-04-2005, 12:13