Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 9 z 17 PrvníPrvní ... 7891011 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 121 až 135 z 244

Téma: Velká recenze zařízení T-Mobile MDA II

  1. #121
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od RStein
    Ano prodava, vcera jsem sve vysnene MDA II konecne koupil. Po mnoha peripetiich se mi podarilo rozchodit GPRS pripojeni MDA II k notebooku pres IrDa do doby nez si koupim k notebooku bluetooth adapter). S cim si ale nemohu poradit jsou Terminal Services - pripojim se do VPN, zadam jmeno (IP adresu) jakehokoli serveru a TS mi jen suse ohlasi, ze bud neni dostupny modem nebo ze je pouzivana sitova karta a na server se nedostanu. Prosim nevite nekdo co s tim? Na IPAQu s PPC2002 mi Terminal Services chodi normalne. A pak jsem narayil jeste na jednu podivnost - kdyz kliknu na indikator pripojeni v horni liste, tak bez ohledu na aktualni stav pripojeni mam vzdy zobrazeny linky Pripojit GPRS a Pripojit VPN. Pritom ikona z GPRS monitoru spravne ukazuje, kdy jsem pripojen a kdy ne...
    Diky za vsechny odpovedi
    Takze si odpovim sam - Terminal services se mi podarilo rozchodit, kdyz jsem nakonfiguroval připojeni s názvem "Připojeni k Internetu" a VPN nastaveni je v konfiguraci "Připojení do práce". Pokud k připojení použiji přednastavene profily od TMO, tak TS si jich nevsimaji a hlasi, ze spojeni nelze vytocit. Jedna se o vlastnost WM 2003? Ikona na horni liste nyni take ukazuje Connected po pripojeni do Internetu a po pripojeni do VPN je v ni videt cas straveny ve VPN.

    Mrzi me, ze pri pouziti MDA II jako modemu GPRS monitor zadna data nepocita.

    Rene Stein
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #122

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    V nastavení pro poštu jsem použil (asi) přednastavené připojení "Nastavení internet", to ale nechodí. Je správné "Nastavení internet GPRS"? A to původní je tam k čemu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #123
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od ipf
    V nastavení pro poštu jsem použil (asi) přednastavené připojení "Nastavení internet", to ale nechodí.
    ... profil připojení "Nastavení internet" je součástí TMO nastavení, jenž se instaluje z Extended_ROM po tvrdém resetu. Jedná se o "klasické" CSD připojení na +420603124620 a fungovat by vám samozřejmě mělo. Pokud jej máte v konfiguraci svého účtu vybráno znamená to, že bude tento typ připojení použit při odeslání/přijmutí pošty (např. po klepnutí na tlačítko Odeslat/Přijmout poštu). Pokud chcete pro připojení k poště používat GPRS, zvolte v nastavení e-mailového účtu v programu Doručená pošta položku "Nastavení internet GPRS".

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #124
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od RStein
    Mrzi me, ze pri pouziti MDA II jako modemu GPRS monitor zadna data nepocita.
    ... ano, to je nepříjemné predevším z toho důvodu, že pak není možné sledovat VŠECHNY pomocí XDA2/MDA2 (resp. jedné SIM) prenášené objemy dat. Bohužel Spb GPRS Monitor připojení pomocí aplikace Wireless Modem nevidí ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #125
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    A jeste jeden postreh. Jak jsem psal vcera, podarilo se mi zprovoznit pripojeni pres IrDa. (pouzil jsem utilitku Ir2Comm a nastavil standardni modem). Bohuzel pripojeni je oproti USB kabelu nestabilni, zasekava se pri downloadu a rychlost je podprumerna.
    Takze jeste vyzkousim bluetooth s adapterem.
    Jeste jedna vec pro ty, kdo pripojeni pres USB, IrDa nebo bluetooth zkousi. Vsude na anglickych webech se doctete, ze musite pred pripojenim ukoncit Active Sync. V Active Syncu v Connection settings ale staci pripojeni pres USb (Irda, bluetooth) vypnout.
    Rene Stein
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #126
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    1

    Zdravim,
    jen bych se chtel zeptat jakym zpusobem se pripojuji k mda II sluchatka.Je mozne pouzit klasicke s 3,5mm jackem,nebo ne?
    Diky Jakub
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #127
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    98

    Na sluchátka tam bohužel konektor 3,5mm jack není , což mě dosti vadí ale nedá se svítit... Já si objednal redukci z hog kongu s regulací hlasitosti a navijáčkem pro nastavení velikosti šňůry. Až potom jsem si uvědomil že litr za ní je docela dost :-))))
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #128
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    223

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Casto se zde opakuje dotaz, jestli budou upgrady dostupne z webu, nebo bude nutne navstevovat servis. Na tuto a dalsi otazky se snad brzo dockate odpovedi, na oba operatory jsem zaslal nekolik dotazu, a jelikoz uz to neni na anonymni emaily, ale konkretnim lidem, tak by to melo vyjit:yes:
    Presne to sem delal s XDA1 a prehazovali si me po Eurotelu az do GSMobil servis, kde mi clovek rek, at to napisu do e-mailu, ze mi odpovi.

    Samozrejme ze nikdy neodpovedel. Doufam, ze ted to bude lepsi.

    Kazdopadne po skusenostech s DataPhone a prispevcich, co ctu tady, se vic a vic presvedcuju, ze se ze strany operatoru nic nezmenilo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #129

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    KOMPATIBILITA příslušenství MDAI x MDAII ??
    K MDA I jsem si koupil cestovní zdroj, abych pořád nemusel originální vytahovat u kolébky. Zkusil jsem ho připojit k MDA II s tímto výsledkem:
    1. Pár sekund po připojení se objeví hlášení "velmi nízký stav záložní baterie", ukazatel ukazuje 0%. Po odpojení se vrátí na 100%.
    2. Ukazatel hlavní baterie sice indikuje stav "nabíjení", ovšem procenta rychle klesají (za dobu napsání tohoto dotazu poklesl stav baterie z 51% na 48%)
    DOTAZ:
    Jak je to s kompatibilitou zařízení? (nerad bych dopadl jako u Nokie - při koupi nového telefonu (skoro) vše vyhodit, tj. HF, kabel k PC..)
    P.S.
    Zatím jsem nezkoušel USB kabel a GPS HOLUS 210, doufám, že nedopadnu stejně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #130
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    223

    A co takhle si podivat na sitovy adapter, kolik tam cpe?
    Na mem DataPhone to je +5V, 1A
    Skutecny odber zmereny nemam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #131

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Adaptér má výstup 12V/400 mA.
    (ale byl mi prodán jako příslušenství k MDAI firmou SunnySoft. a problémy nedělal).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #132
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    No je to naprosto jasný...Ten zdroj od Sunnysoftu má moc velké výstupní napětí.Požadované napětí pro XDA/MDA je 5V/1A...!!! Těch 12V je sakra moc !!!Podle všeho ti odešla SMD pojistka v napájecí cestě v XDA...
    Ten zdroj bych omlátil Sunnysoftu o hlavu.To že k takovému zařízení prodávají takové zdroje (12V) je téměř neomluvitelné až trestuhodné !!!Žádný,alespoň trochu technicky založený jedinec by k zařízení (určené pro 5V) nepřipojoval adaptér s výstupním napětím 12V !!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #133
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Ten zdroj od Sunnysofu je samozřejmně měkký a při zatížení (při nabíjení si XDA/MDA "vezme" až 900mA) může napětí klesnout třeba na 5 až 6V...Ovšem XDAII/MDAII se může při nabíjení chovat trochu jinak !!!A napětí na zdroji nemusí klesnout na 5V ale třeba na 7 až 9V !!!Ovšem to je pro XDAII/MDAII dost špatné.Hlavní chyba je ale na straně dodavatele takového "nestandartního" zdroje.Zdoj musí opravdu splňovat podmínky pro použití na XDAII/MDAII a to je 5V/1A !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #134
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Michal Jelínek
    A co takhle si podivat na sitovy adapter, kolik tam cpe?
    Na mem DataPhone to je +5V, 1A
    Skutecny odber zmereny nemam.
    ... sitovy adapter u MDA2 je +5V, 2A. Samozrejme lze MDA2 dobijet i adapterem od MDA1 (tj. +5V, 1A).

    Citace Původně odesláno od Jarda Lukas
    No je to naprosto jasný...Ten zdroj od Sunnysoftu má moc velké výstupní napětí.Požadované napětí pro XDA/MDA je 5V/1A...!!! Těch 12V je sakra moc !!!Podle všeho ti odešla SMD pojistka v napájecí cestě v XDA...
    Ten zdroj bych omlátil Sunnysoftu o hlavu.To že k takovému zařízení prodávají takové zdroje (12V) je téměř neomluvitelné až trestuhodné !!!Žádný,alespoň trochu technicky založený jedinec by k zařízení (určené pro 5V) nepřipojoval adaptér s výstupním napětím 12V !!!!
    ... preci, kdyz podobny adapter s max. dobijecim proudem 400mA pripojite k necemu co ma teoreticky proudovy odber 1A, tak napeti klesne ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #135
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Jarda Lukas
    Zdoj musí opravdu splňovat podmínky pro použití na XDAII/MDAII a to je 5V/1A !!!!!!!!!!!!!!!!!
    ... souhlas, jen u MDA2/XDA2 je to 5V, 2A, ale samozrejme je mozne pouzit i adapter od MDA1/XDA1 s 5V, 1A.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 9 z 17 PrvníPrvní ... 7891011 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Velká recenze zařízení T-Mobile MDA Compact
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 87
    Poslední příspěvek: 24-04-2006, 14:26
  2. Velká recenze zařízení Acer n35
    Od Pavel Koza v sekci Acer
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 09-03-2006, 18:57
  3. Velká recenze zařízení Acer n30
    Od Pavel Koza v sekci Acer
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 23-01-2005, 10:30
  4. Velká recenze zařízení TDS Recon 400
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-11-2004, 11:23
  5. Velká recenze zařízení Acer n10
    Od Pavel Koza v sekci Acer
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 26-05-2004, 17:54