Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 13 z 17 PrvníPrvní ... 31112131415 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 181 až 195 z 244

Téma: Velká recenze zařízení T-Mobile MDA II

  1. #181
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od yasmeene2
    Tak přišel sem na jednu lahůdku. T-mobile dodává svůj přístroj s cdéčkem na kterém je program T-mobile comunication center, který slouží pro připojení počítače k internetu skrz mobil. Mno jenže ten program (ani po aktualizaci) MDA nepodporuje... Hmm.

    Může mi někdo poradit jak co nastavit aby mi
    mda fungoval přez usb jako modem?
    Dobry den,
    v nejblizsi dobe by mi mel na Mobilmanii vyjit clanek podrobne popisujici pouziti MDAII jako modemu pres USB,Bluetooth a IrDa.
    Rene Stein
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #182
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od ipf
    Přemýšlím, kam napsat následující dotaz, aniž bych zakládal nově téma:
    Když píši SMS na MDAII, za použití LEng Keyboard s nastavenou češtinou, program napíše spojku i vždy velkým písmem. Musím se vrátit, "I" smazat, napsat znovu "i" a pak je vše již normální. Předpokládám, že jde o pozůstalost anglického I ..(Love you )). Dá se to opravit?
    ... tohle to nemá s lokalizací nic co dělat. Je to "build-in feature" WM2003 zařízení.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #183

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    Citace Původně odesláno od ipf
    Přemýšlím, kam napsat následující dotaz, aniž bych zakládal nově téma:
    Když píši SMS na MDAII, za použití LEng Keyboard s nastavenou češtinou, program napíše spojku i vždy velkým písmem. Musím se vrátit, "I" smazat, napsat znovu "i" a pak je vše již normální. Předpokládám, že jde o pozůstalost anglického I ..(Love you )). Dá se to opravit?
    ... tohle to nemá s lokalizací nic co dělat. Je to "build-in feature" WM2003 zařízení.

    PavelR.
    )) Hlavně, že vím oč jde.:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #184
    Nováček
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    31

    Jistě už někdo z vás PDA-guru zkoušel šoupnout SW z TMO do HW od ET :-) Můžete se podělit to zážitky z této ilegální činnosti, případně poradit, nám méně zkušeným. :-)

    Děkuji Radek
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #185
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    156

    Pred vyjitim clanku na Mobilmanii jsem se pokousel nainstalovat si to sam. Instalaci Irda i USB jsem udelal asi dobre, jenze jsem si nevypnul Active sync, jen ho zavrel. Hlasilo mi to porad pres USB chybu Remote access Eror 734, a to pri registraci pocitace v siti. Irda zase chybu jina aplikace pouzivajici IrComm. Odebral jsem oba modemy a ted uz mi nejdou nainstalovat znovu. USB vubec ne, Irda hlasi pri spusteni WM modemu v Mda COM open error (9). Co mam delat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #186
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od Vít
    Pred vyjitim clanku na Mobilmanii jsem se pokousel nainstalovat si to sam. Instalaci Irda i USB jsem udelal asi dobre, jenze jsem si nevypnul Active sync, jen ho zavrel. Hlasilo mi to porad pres USB chybu Remote access Eror 734, a to pri registraci pocitace v siti. Irda zase chybu jina aplikace pouzivajici IrComm. Odebral jsem oba modemy a ted uz mi nejdou nainstalovat znovu. USB vubec ne, Irda hlasi pri spusteni WM modemu v Mda COM open error (9). Co mam delat?
    Myslim, ze z MDA II nema tento problem moc spolecneho. Co myslite tim "nejdou mi nainstalovat modemy?"

    Odinstalujte na pocitaci Ir2Comm, vsechny modemy, provedte mekky, pripadne tvrdy reset MDA a postupujte presne podle meho navodu na MM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #187
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od RStein
    Odinstalujte na pocitaci Ir2Comm, vsechny modemy, provedte mekky, pripadne tvrdy reset MDA a postupujte presne podle meho navodu na MM.
    ...klidne sem muzete dat primy link na ten clanek
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #188
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Citace Původně odesláno od RStein
    Odinstalujte na pocitaci Ir2Comm, vsechny modemy, provedte mekky, pripadne tvrdy reset MDA a postupujte presne podle meho navodu na MM.
    ...klidne sem muzete dat primy link na ten clanek
    Dobre, ja jsem si jen nechtel delat reklamu na cizim webu
    http://www.mobilmania.cz/Operatori/A...06425&CAI=2116
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #189
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Citace Původně odesláno od RStein
    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Citace Původně odesláno od RStein
    Odinstalujte na pocitaci Ir2Comm, vsechny modemy, provedte mekky, pripadne tvrdy reset MDA a postupujte presne podle meho navodu na MM.
    ...klidne sem muzete dat primy link na ten clanek
    Dobre, ja jsem si jen nechtel delat reklamu na cizim webu
    http://www.mobilmania.cz/Operatori/Ar.asp?ARI=106425&CAI=2116
    Jen dodam, ze pro Eurotel je to :

    USB:
    AT+CGDCONT=1,"IP","INTERNET"
    *99***2#

    Bluetooth
    AT+CGDCONT=1,"IP","INTERNET"
    *99#
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #190
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od RStein
    Dobre, ja jsem si jen nechtel delat reklamu na cizim webu
    http://www.mobilmania.cz/Operatori/A...06425&CAI=2116
    Proc ne? Kdyz je to k veci, tak v tom nevidim ani ten nejmensi problem
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #191
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    156

    Bohuzel, ani preinstalace nepomohla. Pres USB vytaci, kontroluje heslo, registruje se do site ... a pak chyba 734 Ridici protokol linky PPP byl ukoncen. Nikomu jinemu to nedela? A ta Irda chyba ... Another application is using IRComm service at this moment Error 10055 kdyz odtuknu COM pri instalaci modemu 33,6 - pak zatuhne instalace modemu ... Kdyz to pak nasilne ukoncim, modem tam sice je, ale jak dam vlastnosti, opet to tuhne. Zkousel jsem ruzne COM - 2, 5, 7...nepomaha ani vypnout Irda v nastaveni. Jinak ale treba pres irda kopirovat soubory jde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #192
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Nemam moznost to vyzkouset, ale kouknete sem a sem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #193
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    156

    Jasne, tohle v mych XP napovida i oznameni o chybe. Oboje jsem proveril, ten rozsireny protokol zrusil a taky nic... Me to stve, protoze jsem odjel ucit se na hory, z Mda nemuzu na ucet v KB ani rozumne pracovat s netem... Navic nad tim tady travim hodiny. Nemuze ten konflikt Irda nejak souviset s Wifi, ktere mam ve svem Aceru?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #194
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Nevim, to uz bych hadal az moc... Osobne mam s tim virtualnim infra portem ve Win2000/XP ty nejhorsi zkusenosti, a pokud za mnou prijde nejaky user s zadosti rozchodit pres infra napriklad Nokii, mam z toho tri dny tezke spani...

    Je mi lito, ale vic poradit nedokazu...:dead:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #195
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Nevim, to uz bych hadal az moc... Osobne mam s tim virtualnim infra portem ve Win2000/XP ty nejhorsi zkusenosti, a pokud za mnou prijde nejaky user s zadosti rozchodit pres infra napriklad Nokii, mam z toho tri dny tezke spani...
    Mate pravdu,virtualni IrDa port stabilitou nevynika, zjistil jsem,ze na WIN XP nepravidelne vytizi 100% procesor Lze jej opravdu pouzivat jen pro pripad nouze, i kdyz IrDa samo o sobe je IMHO pouzitelne pouze s velkou davkou trpelivosti..'
    Rene Stein
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 13 z 17 PrvníPrvní ... 31112131415 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Velká recenze zařízení T-Mobile MDA Compact
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 87
    Poslední příspěvek: 24-04-2006, 14:26
  2. Velká recenze zařízení Acer n35
    Od Pavel Koza v sekci Acer
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 09-03-2006, 18:57
  3. Velká recenze zařízení Acer n30
    Od Pavel Koza v sekci Acer
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 23-01-2005, 10:30
  4. Velká recenze zařízení TDS Recon 400
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-11-2004, 11:23
  5. Velká recenze zařízení Acer n10
    Od Pavel Koza v sekci Acer
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 26-05-2004, 17:54