Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 12 z 17 PrvníPrvní ... 21011121314 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 166 až 180 z 244

Téma: Velká recenze zařízení T-Mobile MDA II

  1. #166

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Dobrý den,
    také se přidám do této diskuse. Občas, když jsem na NETu /z MDA/, se mi vlevo od ikony připojení na několik sekund objeví ikona přeškrtnutého telefonu. Když na ni poklepu, nic se nezobrazí. Ikona není popsána v manuálu.
    Včera mi volal kolega a kde jsem byl v sobotu, že jsem nedostupný. Může výše uvedené probliknutí ikony signalizovat pokus o příchozí hovor?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #167
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od ipf
    Občas, když jsem na NETu /z MDA/, se mi vlevo od ikony připojení na několik sekund objeví ikona přeškrtnutého telefonu. Když na ni poklepu, nic se nezobrazí. Ikona není popsána v manuálu.
    ... jste si jist, že je to ikona přeškrtnutého telefonu? Podobně totiž vypadá i ikona programu Foto kontakty resp. jednoho z jeho procesů (IA_Caller_ID.exe), který sleduje příchozí hovory a stará se o zobrazování fotek volajících. Ta ikona vypadá tak, že v její levé dolní části je na šikmo položené tel. sluchátko otočené směrem vzhůru a nad ním je část pravděpodobně těla s hlavou (něco jako pěšec u šachů nebo figurka od člověče nezlob se) s křížkem ve tvaru písmena 'x' uprostřed ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #168

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    HEURÉKA, je to ona (viz. prostřední obrázek na straně 59 manuálu). A zobrazuje se i při restartu v době, kdy je na display my info".
    No jo, ale asi vyhráno stejně nemáme. Když sleduje příchozí hovory, znamená to, že pokud se objeví, pokouší se na mne někdo dovolat? (ovšem bezvýsledně).
    Díky.

    Jo a ještě jeden dotaz ohledně utility "WisBar" (nebo tak nějak, píšu z MDA a nechce se mi to hledat). Někdo někde napsal: "Jak jsem bez ní mohl žít?" Proto se ptám (když čtu, kolik je okolo ní problémů), k čemu je a zda s ní bude život (s MDA) jednodušší?
    Ještě jednou děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #169
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od yasmeene2
    Chápu to tak správně, že když mi neběží aplikace telefon (takové to sluchátko ). tak se mi nikdo nedovolá?
    ... pokud v nějakém task manageru ukončíte cprog.exe tak se vám opravdu nikdo nedovolá - tedy volající uslyší běžný vyzváněcí tón, ale vaše MDA2/XDA2 vás na něj nijak neupozorní ...

    Asi bych se měl ptát jinde, když to je to "k článku fórum" , ale je nějaký rozumný důvod toho, že se aplikace nezavírají ale minimalizují a to ještě jak které?? To je nejspíš vina CE že?
    ... ano, toto je "vlastnost" všech verzí Windows CE.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #170
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    233

    Tak jsem vyzkoušel dovolávání poté, co jsem vyhodil MagicButton. S dovoláváním již, zdá se, není problém, ale po zasunutí do kolébky se děje následující:

    1. Zaktivuje se ActiveSync
    2. CALLER_ID spadne
    3. Za 1 sec. se objeví znovu

    Avšak pokud přijde volání (pořád v kolébce) a já jej přijmu nebo nepřijmu, CALLER_ID spadne. Dokud je DataPhone2 v kolébce, nelze CALLER_ID spustit (snaží se, hodiny krouží...). Po vytažení z kolébky jde spustit a pak již jede dál.

    Celé to kontroluji přes PHM TaskManager.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #171
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od ipf
    HEURÉKA, je to ona (viz. prostřední obrázek na straně 59 manuálu). A zobrazuje se i při restartu v době, kdy je na display my info".
    No jo, ale asi vyhráno stejně nemáme. Když sleduje příchozí hovory, znamená to, že pokud se objeví, pokouší se na mne někdo dovolat? (ovšem bezvýsledně).
    ... tato ikona se opravdu čas od času objeví, ale neřekl bych, že to má souvislost s příchozím hovorem (tj. že vám zrovna někdo volá a nemůže se dovolat). Důvod bude asi ještě někde jinde ...

    Jo a ještě jeden dotaz ohledně utility "WisBar" (nebo tak nějak, píšu z MDA a nechce se mi to hledat). Někdo někde napsal: "Jak jsem bez ní mohl žít?" Proto se ptám (když čtu, kolik je okolo ní problémů), k čemu je a zda s ní bude život (s MDA) jednodušší?
    Ještě jednou děkuji.
    ... zkuste se podívat sem.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #172
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    128

    Jen mam maly dotaz:
    v mem MDA II VUBEC! nefunguje ceske razeni abecedy. Je chyba ve mne, MDA nebo lokalizaci?
    Dale bych se rad zeptal zda nekomu funguje program ButtonPlus na postrani tlacitka?
    dik
    jt
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #173
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od taja
    Jen mam maly dotaz:
    v mem MDA II VUBEC! nefunguje ceske razeni abecedy. Je chyba ve mne, MDA nebo lokalizaci?
    Myslíte v aplikaci Kontakty nebo někde jinde? Většina aplikací pracující s více položkami má možnost několika způsobů jejich řazení (např. podle názvu/jména, datumu, velikosti atd.). Zkuste když tak napsat více ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #174
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    7

    Existuje někdo, komu se podařilo rozchodit připojení do VPN přes GPRS u Oskara? Mám totiž v MDA II oskartu a při pokusu o připojení do VPN to hlásí chybu serveru. Konfigurace VPN by měla být správně, protože pokud vložím twistkartu, změním GPRS nastavení a ponechám stejné VPN nastavení, tak se do VPN připojím napoprvé a bez problémů.
    Díky komukoli.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #175
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od Dan M.
    Existuje někdo, komu se podařilo rozchodit připojení do VPN přes GPRS u Oskara? Mám totiž v MDA II oskartu a při pokusu o připojení do VPN to hlásí chybu serveru. Konfigurace VPN by měla být správně, protože pokud vložím twistkartu, změním GPRS nastavení a ponechám stejné VPN nastavení, tak se do VPN připojím napoprvé a bez problémů.
    Díky komukoli.
    Mam takovy "pocit", ze s VPN byva problem. My ve firme meli problem s velkym klientem VPN, nakonec se to muselo resit pres to jine APN (nejake profi, drazsi), ktere nema tak orezane porty. Ale prosim berte to s "rezervou".
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #176
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    128

    K řazení čestiny: mám na mysli v kontaktech i jinde
    - v kontaktech není c a potom č, ale je to promíchaný
    - jinde např. v HandBase jsou všechna česká písmena až na konci
    JT
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #177
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od taja
    K řazení čestiny: mám na mysli v kontaktech i jinde
    - v kontaktech není c a potom č, ale je to promíchaný
    - jinde např. v HandBase jsou všechna česká písmena až na konci
    JT
    ... vždy záleží na každém programu (ať již nainstalovaném nebo dodaném v ROM) jak se s abecedním řazením svých položek vypořádá. Bohužel v některých případech tyto aplikace opravdu nezařadí položky začínající na č, š, ř atd. správně ... :-(

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #178
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Tak přišel sem na jednu lahůdku. T-mobile dodává svůj přístroj s cdéčkem na kterém je program T-mobile comunication center, který slouží pro připojení počítače k internetu skrz mobil. Mno jenže ten program (ani po aktualizaci) MDA nepodporuje... Hmm.

    Může mi někdo poradit jak co nastavit aby mi mda fungoval přez usb jako modem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #179
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od yasmeene2
    Tak přišel sem na jednu lahůdku. T-mobile dodává svůj přístroj s cdéčkem na kterém je program T-mobile comunication center, který slouží pro připojení počítače k áinternetu skrz mobil. Mno jenže ten program (ani po aktualizaci) MDA nepodporuje... Hmm.

    Může mi někdo poradit jak co nastavit aby mi mda fungoval přez usb jako modem?
    ... zkuste zde.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #180

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Přemýšlím, kam napsat následující dotaz, aniž bych zakládal nově téma:
    Když píši SMS na MDAII, za použití LEng Keyboard s nastavenou češtinou, program napíše spojku i vždy velkým písmem. Musím se vrátit, "I" smazat, napsat znovu "i" a pak je vše již normální. Předpokládám, že jde o pozůstalost anglického I ..(Love you )). Dá se to opravit?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 12 z 17 PrvníPrvní ... 21011121314 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Velká recenze zařízení T-Mobile MDA Compact
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 87
    Poslední příspěvek: 24-04-2006, 14:26
  2. Velká recenze zařízení Acer n35
    Od Pavel Koza v sekci Acer
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 09-03-2006, 18:57
  3. Velká recenze zařízení Acer n30
    Od Pavel Koza v sekci Acer
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 23-01-2005, 10:30
  4. Velká recenze zařízení TDS Recon 400
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-11-2004, 11:23
  5. Velká recenze zařízení Acer n10
    Od Pavel Koza v sekci Acer
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 26-05-2004, 17:54