Primo v systemu nikde, zkuste PHM Task Manager.Původně odesláno od yasmeene2
Primo v systemu nikde, zkuste PHM Task Manager.Původně odesláno od yasmeene2
... HTC provedlo castecnou upravu ohledne poctu spustnych procesu az v ROM 1.60. Zde najdete, ktere zastupce muzete ve slozce StartUp odstranit.Původně odesláno od yasmeene2
PavelR.
... ta barevna se vam nelibiPůvodně odesláno od yasmeene2
)
PavelR.
Jo no vida a taky problém, v menu Programs (Programy) se mi občas zobrazuje jen 6 programů (vždy ty stejné- sim manager, sim toolkit, nejaky ten reader) po soft resetu je to tam zpátky... divné
Jako nováček u PDA- jak moc velký rozdíl je mezi letter recognizer a transcriberem?? Jaký je nejrychlejší způsob zadávání znaků? (klávesnice to snad neni...) A obsahuje mda II českou T9?? (ono se to asi tak nejmenuje) taková ty slova co vám to dává při psaní na výběr..
Už někdo odpověděl?Původně odesláno od Pavel Koza
PS: Bylo by dobré přidat do seznamu "Vaše PDA" při registraci zařízení MDA2 a DATAPHONE2.
... ano restart vzdy pomuzePůvodně odesláno od yasmeene2
... vysvetleni najdete napr. zde.
PavelR
To se mi stalo taky. Myslim, ze to nastava obcas po instalaci programu, .a jak pisete, pomaha pouze mekky reset..Původně odesláno od yasmeene2
Rene Stein
... deje se to vzdy, kdyz se zmeni obsah slozky Start Menu (tj. nejen po instalaci, ale i tehdy kdyz zastupce do teto slozky sami pridate popr. odstranite).Původně odesláno od RStein
PavelR.
Že by první vlaštovka ??
T-mobile
... zatím spíše malý vrabčákPůvodně odesláno od JirkaP.
Protože T-mobile zatím nezveřejnil instrukce k instalaci těchto souborů, udělám to zde já (na výše zmíněné stránce by se měly tyto informace objevit v následujících dnech).
Update lokalizace 3243
Tato aktualizace je určena pouze pro T-mobile MDA II s ROM 1.52 (viz Start\Nastavení\záložka Systém\Informace o zařízení) s nainstalovanou lokalizací Language Extender build 3243 (viz Start\Nastavení\záložka Systém\Nastavení LEng\záložka LEng). Používáte-li tuto verzi Language Extenderu ale bez překladu uživatelského prostředí, nemusíte tuto aktualizaci instalovat.
Instalace souboru LEng_update.cab:
1. Soubor LEng_update.cab zkopírujte do MDA II (např. do složky My Documents).
2. Spusťte aktualizaci klepnutím na tento soubor.
3. Po ukončení instalace proveďte restart MDA II.
Program ActiveSync Patch
Tento software umožňuje správnou synchronizaci dokumentů a PIM databází programu Microsoft Outlook obsahující českou diakritiku pomocí programu ActiveSync. Pokud jej nebudete mít na Vašem stolním počítači nainstalován, některé české znaky se při konverzi dokumentů z PC do PDA (a naopak) nebo při synchronizaci PIM databází nemusí zobrazovat správně.
Instalace souboru AS_patch.exe
1. Program ActiveSync Patch se instaluje na stolní počítač, nikoliv na MDA II.
2. Instalaci spustíte poklepáním na soubor AS_patch.exe.
3. Program ActiveSync Patch je možné odinstalovat v Ovládacích panelech, Přidat nebo Odebrat programy.
PavelR.
Ještě se vrátím k dovolávání na XDA II. Bylo uvedeno, že task managery shazují phone aplikaci a pak se nikdo nedovolá. Tak jsem je dle rad vypnul, ale výsledek je stejný. Jaká aplikace vlastně na příchozí volání číhá. Proč padá (např. IA_CALLER_EXE)
Myslim, ze o prijem hovoru se stara aplikace telefon (cprog.exe).
Jirka
Ja poblem s padanim hovoru od ty doby co jsem odinstaloval wisbar advance nemam. Ia caller bezi jako klasicka aplikace a da se normalne zavrit, takze 1. bud si ho zavrete pomoci manageru (nevedomky) nebo procesy prekroci mag. cislo 16 a OS to zavre sam. Docela s tim taky trpim, ne kvuli ia calleru ,ale pustim si mobipocket, pak pustim pocket informant a mobipocket se mi zavre, protoze 16 :-(( (a to jsem ze startupu vyhazel vse nepotrebny, i bluetooth ikonku,grr)
Adam
Pouzivam pocket plus ta aplikaci phone neschazuje - pouze ji minimalizuje, IA photocontact jsem hned smazal, pouzivam photocontacts od www.pocketx.net - 100x lepsi, umi hodit fotku pres celou screenu, jinak v pocket plus jde navolit ktere aplikace se nemaji zavirat. Po vyhazeni ruznych nepotrebnych veci ze startup jsem spokojen. Pouziva nekdo Microsoft Voice Command - super soft, ale po kazdem resetu mam microfon disabled . Pred resetem je enabled - na mda1 ten probkem nebyl.
Chápu to tak správně, že když mi neběží aplikace telefon (takové to sluchátko). tak se mi nikdo nedovolá?
Asi bych se měl ptát jinde, když to je to "k článku fórum" , ale je nějaký rozumný důvod toho, že se aplikace nezavírají ale minimalizují a to ještě jak které?? To je nejspíš vina CE že?