Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: Hx4700 ram upgrade

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    31

    rozhodol som sa ze si "dokupim " RAMku
    ale teraz ma napadlo co nato povedia wm5 ked ich tam budem chciet potom natlacit?
    nema niekto 128ram a wm5?

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Jen dozaz mimo mísu ale myslíte to tak, že si u specializované firmy necháte vyměnit starou 64MB RAM za 128 RAM.? Jinak odpoveď na otázku.. Podle mého názoru to bude mít vliv na WM5 pouze kladný a možná je to pro WM5 zbytečné..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    Jinak to ani nejde
    Pokud by se našlo dostatek zájemnců dalo by se upgrade zajisit i v CR, tj. bez posílaní do USA, ale fakt nevíím zda to ma s WM5 vyznam, mám přes 30MB volné RAM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    31

    a 30 je vela?
    ja mam s WIN2003 47MB ram a s 2005 44 vplnej ram
    ale ked tam tresnem ramdisk (cca tych 32 nech to mozem aj pouzivat) tak mi moc neostane

    a ajtak by som chel viac ako 64 ram

    ale bolo by fajn keby sa to enmuselo davat do usa
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    IMHO je 128MB RAM zbytečných
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    K čemu je dobré používa RAM disk pod WM5?
    Paměti se daji rozumě koupit po 25ks tzn. chtělo by to cca 10 zájemců, o fimě, která má technologii na výměnu BGA obvodů bych věděl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Paměti asi nebude nikdy dost. - Autoři Dynavixu uvádějí, že pro bezproblémový chod jejich programu je na VGA zařízeních potřeba 35MB paměti... A podle screenshotů nového Navigonu to bude taky pěkný žrout RAMky.
    Takže kdyby byla možnost udělat upgrade paměti na 128MB tady v Česku, tak bych do toho určitě šel.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    No já si myslím, že by se nás našlo dost. Byl bych taky pro.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    Ja bych se take pridal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    145

    Táž bych měl zájem.




    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    201

    Mate nekdo predstavu, jaky dopad ma rozsireni RAM na vydrz PDAcka?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Určitě to bude potřebovat více energie. Ale kolik? - To asi ukáže až reálný provoz.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    201

    to je ten duvod, proc bych s upgrade RAM vahal - zatim nemam problem s velikosti volne RAM (obcas to chce SR )
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Já energii neřeším, 90% provozu je hp-čko na napájení v autě při navigaci a tady je zase velikost RAMky osudová a těch 37 MB co mám po SR je teď jakorát ale do budoucna to asi bude limitující. A je škoda, abych (přes jinak naprosto skvělé technické parametry - procesor, displej) jenom kvůli velikosti paměti musel přecházet na jiné PDA (a navíc ani není moc kam...).
    Takže. - Kam mám hx-ko odvézt?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    103

    Pripojuji se, taky to chci..
    Baterie taky neresim..
    Po SR mam 24MB ram volne ...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. hx4700 upgrade pamete RAM
    Od toja v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 08-06-2008, 17:19
  2. Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 17-04-2007, 07:52
  3. Upgrade HP iPAQ hx4700 na Windows Mobile 5 krok za krokem
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 44
    Poslední příspěvek: 11-08-2006, 15:54
  4. Upgrade na WM5 pro HP iPAQ hx4700 - něco málo fotek
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 174
    Poslední příspěvek: 24-03-2006, 14:19
  5. Upgrade na WM5 pro iPAQ hx4700, hx2700, hx2400 a hx2100 budou asi KONCEM léta
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 10-08-2005, 09:53