Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Jazyk

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    9

    AKO zmenim jazyk z Nemeckeho na anglicky?
    Podla možnosti zadarmo?
    mam iPAQ2410
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    K zařízení byste měl mít na CD českou aktualizaci, nebo ne.?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jde o zařízení patrně kupované v Německu (nebo nebo v zemích, kde je úřední NJ). Upozorňuji, že případná změna německé na anglickou ROM (na kterou jde použít čeština od Sunnysoftu) není legální a tedy přicházíš o záruku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    9

    Zaruka ma netrapi.
    Kupoval som na vlastne riziko.
    Takže by mi šla aj ta Ceska/Slovenska verzia od sunnysoftu?
    aj na moju nemecku ROM?:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Nesla, jde pouze na ENG.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    9

    :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

    a čo teraz?
    Ako zmenim ten jazyk?
    Dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Na strankach podpory HP si najdi ENG ROM pro svoje zarizeni a preflashuj ho...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    Tak jednoduše to nepůjde, standartní flash utilita HP kontroluje jazykovou verzi a neumožní mahrat anglickou ROM pokud je v zarizeni nemecka.
    Respektive neumožnuje to "bežne" spuštěná, možná jí lze spustit s nějakým parametrem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Uz se to tady resilo a rozebiralo, jak na to...staci pohledat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    9

    Dobre vedieť.
    nevieš ešte nahodou kde?
    Dakujem velmi pekne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    35

    Ja som to riesil pri Ipaq 6340, ale to uz bolo davnejsie. V principe islo o to, ze si si stiahol nemecku aj anglicku rom. Spustil si ''instalator'' ' tej nemeckej a isiel az po krok po ktorom zacalo flashovat. Skopirujes anglicku rom do adresara kde mas nemecku a zmenis nazov suboru na taky isty ako ma ta nemecka a flashujes . Potom vsetko prebehlo ok. Program asi kontroluje jazykovu verziu len na zaciatku procesu
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od radikkud
    AKO zmenim jazyk z Nemeckeho na anglicky?
    Podla možnosti zadarmo?
    mam iPAQ2410
    Já jsem zanesl zařízení do HP servisu a chvíli prosil ... a oni jsou nesmírně přátelští a vycházejí vstříc, velká spokojenost, opravdu!Chtěl jsem zaplati, odměnit a ne a ne.Měl jsem stejný problém - německou hpx 4700.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Update ROM ak mam slovensky jazyk???
    Od kevin19_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-04-2010, 20:28
  2. jazyk do MDA Compact III
    Od orcus_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-12-2007, 10:26
  3. JAZYK V KAISEROVI
    Od johny25_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-12-2007, 19:25
  4. HTML jazyk
    Od Loox-man v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-05-2005, 18:11