Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Pomalost vykreslování mapy Smartmaps na VGA

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    4

    Mám nový PDA Loox N560 s VGA displejem a jsem zděšen pomalostí vykreslování mapy Smartmaps (konktretne novy cykloatlas) při posunování stylusem. Posun je pomaly, zastavuje se ,chvilemi se objevi jenom bila obrazovka a ceka. Je to normální nebo je chyba nekde na mem PDA ?
    Na starem Ipaq 1930 (a ten ma o hodne slabsi procesor) to bylo v pohode,posunovani plynule.
    Dekuji za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    117

    No já na svém Qteku 9100 (200 MHz procesor) takový problém nemám. Sice mám jen QVGA display, ale po přepnutí ve SmartMaps na VGA rozlišení to běhá docela plynule...no, rozhodně se to nezasekává nebo to nevykresluje bílá místa. Taky mám ten nový Cykloatlas 1:75000. Jinými slovy jsem spokojen :yes: Jinak všechny komponenty mám nainstalované na paměťové kartě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    4

    No právě, ten VGA displej dává PDA hodně zabrat. škoda že nejde přepnout do nižšího rozlišení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    82

    Prepnut na nizsie rozlisenie sa da: Volby > Zmena rozliseni.

    Ale na rychlosti to asi neprida.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    4

    Je to stejné, pomalé jako u vyššího rozlišení.
    Zajímalo by mě kdo má stejný PDA Loox N560 jestli je to u něj taky stejné ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4

    Presel jsem z ipaq1940 na loox n560 a pozoruji v podstate totez - prijde mi obecne pri vykreslovani linejsi. Hadam to bude z casti WM 5.0, z casti rizenim spotreby procesroru a z casti diky VGA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Já používám LOOX 720 a vykreslování mapy při posunu je celkem plynulé,
    turistické mapy 1:50 000,mapy měst 1:10 000
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Na VGA je 4x více pixelů než na klasickém QVGA a s tím nic nenaděláte. Nebo si myslíte, že v nižším rozlišení svítí jen půlka nebo 1/4 pixelů?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-11-2007, 16:11
  2. Pomala chuze a vykreslovani trasy
    Od fun_thomas_ce4you v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 17-09-2006, 13:15
  3. SmartMaps Mapy a WM2005
    Od Dede_ce4you v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 01-02-2006, 15:26
  4. Jsou VGA přístroje pomalejší při vykreslování map?
    Od Alešák v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-11-2005, 11:01