Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Automatické vytvoření zástupce Sim Toolkit po restartu mobilu.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    Založil jsem nové téma i když se to částečně probíralo zde. http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=12217

    Nastíním znovu problém, mám mobil qtek 8310 a SimToolkitovou kartu od Vodafone. Telefon je po hard resetu.!!

    Při editaci menu jsem si přesunul zástupce SimToolkitové aplikace na sim kartě do podmenu „Příslušenství“.

    Po restartu mobilu se ale tento zástupce vytvoří znovu.!!! : Přesunutý zástupce je tam, kam jsem ho přesunul.

    Potřebuji vědět, jak zamezit vytvoření toho zástupce při restartu.

    Dík za info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    117

    Jukni do registrů: na adresu "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Shell\StartM enu" do hodnoty "Order" tam je seznam zástupců co cpe systém do startu. Třeba to pomůže ?&.
    + restart přístroje
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    Ne ne, tam to není.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    Říkal jsem si, že uvedený problém vyřeším pomocí baťáku který automaticky spustím při startu mobilu a který uvedeného zástupce smaže. Bohužel jsem nikde nenašel možnost příkazového řádku.

    Nemáte někdo tip jak toto provést?
    Nebo to je slepá cesta?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    164

    Ale jo, to by mohlo jít, tak to napiš na PC v texťáku, hoď to tam a udělej zástupce do "po spuštění".
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Storm8
    Ale jo, to by mohlo jít, tak to napiš na PC v texťáku, hoď to tam a udělej zástupce do "po spuštění".
    To jsem skoušel, pokud udělám zástupce delete.lnk s příkazem "del \test\test.txt" tak to nahlásí že to del neumí, delete také ne.Batáky to vůbec nezná...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Vytvoření zástupce programu ve WM (HTC Kaiser)
    Od xfido v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 10:59
  2. SIM Toolkit - nejde vypnout zvuk u SIM Toolkit
    Od Spider_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-11-2007, 11:25
  3. Vytvoření zástupce programu
    Od j.wolker v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-09-2007, 05:58
  4. FS N500 s WM5 a vytvoření zástupce nebo ikony
    Od Pet Pet v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-04-2006, 09:43