Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 64

Téma: zobrazení aktuální rychlosti v levém menu

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    jde nějak přidat do levého menu, třeba pod čas příjezdu aktuální rychlost? místo by tam na to bylo
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    48

    Nastaveni/Vice/Volby displeje, ale je mozne tam mit pouze 3 polozky ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    16

    mno, ja se pohrabal v kodech a povedlo se mi to takto:
    je potreba zeditovat soubory v data.zip a to takto:

    1) odkomentovat radky 585-587 v ui_mio\advsettings_mio.ui
    ui_cockpit_actualspeed.show
    ui_cockpit_actualspeed.x vCockpitX3
    ui_cockpit_actualspeed.y vCockpitY3

    2) pridat novy radek pod 669 do ui_mio\advsettings_mio.ui
    ui_cockpit_actualspeed.show
    ui_cockpit_actualspeed.x vCockpitX4
    ui_cockpit_actualspeed.y vCockpitY4

    3) pridat novy radek pod 387 v ui_mio\main_320_240.ui
    <var vCockpitX4=0>
    a dalsi radek pod 391 v ui_mio\main_320_240.ui
    <var vCockpitY4=178>

    temito kroky dosahnete toho ze se vam zobrazi pod temi 3 puvodnimi policky ctvrty udaj s aktualni rychlosti. nema to sice ten zeleny podklad (to se mi jeste nepovedlo upravit ) ale funkci to plni ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    48

    Klasicky pripad DIY :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    16

    v realu to pak vypada u me takto:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Perfektni....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    347

    TO: Petr Maizner

    Čím jsi zapnul tu značku 50?

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    "50tku" tam nedal,lebo tam už bola má totiž Mio mapy a nie iGO a tudíž aj tá úprava nieje úplne presná:sarcastic:
    Ale určite je to krok správnym smerom bravo Meisnere
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    16

    cozpak vy v IGO nemate ukazovany limit rychlosti ?
    ani to by jiste nebyl problem dodelat, ale musel byhc s epodivat na rodzily tech data.zip ve kterych ty informace jsou
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Limit máme,ale je umiestnený(v prípade povolenia jeho zobrazenia) v tom zelenom poli.Môžu tam byť tri údaje a žiadalo by si to rozšírenie na viac,miesto tam je.Osobne by som najradšej prekopal celý grafický vzhľad,t.j. umiestnenie ovládacích prvkov na obrazovke,strašne ma spočiatku iritoval:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    48

    Oltcit: jo to ja taky ... aby to bylo stejne citelny jako v TomTom ... mam radeji tu schematickou grafiku nez tyhle stinovany iGo orgie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Petr Maizner
    temito kroky dosahnete toho ze se vam zobrazi pod temi 3 puvodnimi policky ctvrty udaj s aktualni rychlosti. nema to sice ten zeleny podklad (to se mi jeste nepovedlo upravit ) ale funkci to plni ;-)
    Tak super, tak se mi podle tveho navodu taky podarilo upravit iGO tak, ze vidim ctvrty udaj s rychlosti.



    Akorat pises, ze se ti nepodarilo udelat ten zeleny podklad, ale na tvem obrazku je. Ja ho tam opravdu nemam. Nedelal jsi jeste nejakou zmenu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    16

    nahraj si do data.zip\ui_mio\daylight\ soubor http://www.keepfalling.com.uvirt12.active24.cz/navigate_top.bmp
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Díky za tip, možná si to podbarvím jinou barvou, abych to rychleji zameril, koukam tam na rychlost radeji nez na tachometr, protoze porad vidim pred sebe.

    Hm, tak to neslape, protoze to jejich BMP je v jinem formatu a v tom od tebe nefunguje pruhlednost, takze v tom sloupci, kde se graficky zobrazuje vzdalenost k pokynu, neni videt mapa a je to tam bile.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    28

    djelinek: Jak se vám na displej iGo podařilo dostat tu značku?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Zobrazení voleb menu.......
    Od JackalJackal_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-07-2009, 21:36
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-06-2007, 15:07
  3. MIOMAP V5 a display s VGA rozlisenim.....spatne zobrazeni "menu"
    Od jt_ce4you v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 15-11-2006, 09:39
  4. TomTom a hlidani aktualni rychlosti
    Od necry_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-07-2006, 21:25
  5. Zobrazení aktuální polohy na obrazovce dnes
    Od detepak v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-11-2005, 11:23