Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 64

Téma: zobrazení aktuální rychlosti v levém menu

  1. #46
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    148

    Třeba bude . Až pojedu do Velkého Mederu tak budu moct zamachrovat .
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    148

    Tak jsem to stáhnul, nahradil původní data.zip a ....
    HEZKÝ.
    Všechno funguje. Menu je krásný. Stabilita je taky normální, ale nemůžu se zbavit otravnýho přepínání podsvícení ve WM5 na mojí vlastní hodnotu. Vždy se mě tam objeví Vypnout podsvícení po 1 min.:?
    Nevíte někdo, co s tím ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Tak som sa konečne k tomu dostal.....:O a čo dodať? skutočne paráda:yes: :yes: :yes: :O doporučujem všetkým,čo frflali (ako mimochodom aj ja )na roztrieštené menu,pre tých lenivejších prikladám dotyčný data.zip.Pôvodný si napr. premenujte a tento miesto neho jednoducho nahrajte.Enjoy )
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    80

    Vypadá a funguje to opravde pěkně.
    Jen jeden dotaz. Buď jsem úplně slepej nebo proti původní verzi zmizelo tlačítko na minimalizaci i-GO.
    Našel ho někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    224

    V uvodni obrazovce (pri klasickem zobrazeni na vysku) je uprostred dole podtrzena sipka smerujici dolu... v landscape jsem ji take nenasel
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    no jo,je to beta,chce to ešte doladiť,ale idú správným smerom
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    128

    Nevím proč, ale neuloží se mi žádné nastavení. Nevíte někdo proč?
    díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Tak ten zazipovaný soubor jsem nahradil a vypadá to dobře.Jediný problém který mám je ten, že po přehrání nového zip souboru mi IGO nejde naležato.Dá se to nějak vyřešit?
    A taky ta 0tka co tam je ted nová , vám to ukazuje rychlost při jízdě? Jak se to nastaví?
    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    148

    Našel jsem malou chybičku. Na vlajce , která oznamuje CÍL je špatně odfiltrované pozadí. Kreslí se mi tam růžové čárky na krajích obrázku. Je to sice kravina ( všiml jsem si až při simulaci - v autě jsem nepostřehl ), ale trošku to kazí celkový dojem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    2

    Tak jsem si stáhnul dnes poslední verzi a vypadá fakt pěkně, ale mám i problémy. Pořád mě v nastavení zapíná vypínání podsvícení po 1 min. (viz, příspěvek o něco výš), neukládá se mě některé nastavení (např. automatické přepínaní na noční režim), musel jsem nahrát původní data.zip tam to označit, zase přepsat a už to funguje. Nejdou editovat adresáře v Moje POI (např. přiřadit ikonu), hodí to hlášku, že nemůže otevřít nějaký soubor a celá aplikace spadne... Máte někdo odzkoušeno, jak vám to funguje? Ale zase je to pouze beta verze, tak se to třeba časem vyladí...:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Citace Původně odesláno od patapuf66
    Tak jsem si stáhnul dnes poslední verzi a vypadá fakt pěkně, ale mám i problémy. .....
    Ak máš tu betu 2,tak tá blbne,neinštalovať....:no:
    Našiel som zasa niečo,je to nahrada štandartných ikon v systeme upravovaným,vyerá to takto.Daný súbor treba nakopírovať do adresára ,,scheme,, a zvoliť potom daný skin.Pri pridávaní noveho POI síce ponúkne len štandartné ikony,ale v mape s zobrazia už nové.Enjoy :yes:
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00170544_igo_newicons_Vq4.jpg 
Zobrazení: 41 
Velikost: 49.3 KB 
ID: 5266  
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    2

    Mám poslední s příponou *.tmc a je to pořád stejné. Když dám editovat v Moje POI složku hodí to hlášku:
    Failed to open file:
    ui/daylight/sel_left100.bmp
    exiting application.
    a celá aplikace spadne. Ale když si rozkliknu adresář, tak položky uvnitř už editovat jdou.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Včera som objavil novú verziu so zobrazením TMC,ale žiaľ bez ikonky povolenej rýchlosti(aspon som ju pri priehladani programu bez zapojenej GPS nenašiel.Menu je vylepšené,racionálnejšie rozmiestnené,náš apel na maticové usporiadanie bol vypočutý :yes: Pri skúšaní som zatiaľ nenatrafil na žiaden zádrhel v portrait režime,ale v ladscape sa odmietne spustiť s odkazom na chýbajúcu bitmapu.Škoda.Možno neskôr,prípadne upraviť konfiguráciu.Umiestnenie je na skôr uvedenom ftp.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00170922_igo_menu_0a07.jpg 
Zobrazení: 37 
Velikost: 37.7 KB 
ID: 5275   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00170922_igo_settings_eS5F.jpg 
Zobrazení: 35 
Velikost: 42.7 KB 
ID: 5276  
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    Da se vam (ve standardni verzi bez uprav) v nastaveni vybrat "čas v cíli"? Tohle mam v navodu, ale program to nenabizi, jen cas do cile.

    P.S: Nemate nekdo prosim soubor data.zip jen a pouze(!) s dodanou cervenou znackou rychl. limitu? Diky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    40

    Prečo Vám tak veľmi chýba ukazovateľ aktuálnej rýchlosti?
    Podľa môjho tachometra to ukazuje podstatne pomalšiu rýchlosť. Samozrejme som si povedal, že satelity budú presnejšie a v obci som išiel podľa rýchlosti v iGO.....a dostal som pokutu pre prekročenie rýchlosti. Tak teraz neviem, ale asi je tachometer presnejší, aj keď to nie je logické.
    Akú s tým máte skúsenosť Vy?
    dík
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Zobrazení voleb menu.......
    Od JackalJackal_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-07-2009, 21:36
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-06-2007, 15:07
  3. MIOMAP V5 a display s VGA rozlisenim.....spatne zobrazeni "menu"
    Od jt_ce4you v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 15-11-2006, 09:39
  4. TomTom a hlidani aktualni rychlosti
    Od necry_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-07-2006, 21:25
  5. Zobrazení aktuální polohy na obrazovce dnes
    Od detepak v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-11-2005, 11:23