to je spravny soubor, ale neni to tne original z iGO ale jiz mnou upraveny BMP.
ten original by jste ve photoshopu neotevrel a o tom jsem mluvil ja ;-)
Původně odesláno od Marek L.
to je spravny soubor, ale neni to tne original z iGO ale jiz mnou upraveny BMP.
ten original by jste ve photoshopu neotevrel a o tom jsem mluvil ja ;-)
Původně odesláno od Marek L.
Pokud by mel nekdo zajem si rozsirit I-Go (original) o zobrazeni limitu rychlosti ve "znacce", jak je videt na obrazcich vyse tak kdyztak do posty, poslu navod..
----
Diky P.Maiznerovi za mio - data.zip, bez toho bych to do kupy nedal.
PS: mozna by fungovalo kompletni prehrani data.zip z mia ( to jsem jen zkusil, hned to slitlo, tak jsem to dal nezkoumal )
Možná to napište přímo do diskuze, bude to užitečné pro víc lidí.
1. Hral jsem si jen se zobrazenim Portrait, pro landscape ci jine rozlozeni displeje (240x240) by se to muselo udelat analogicky v jinem adresari
2. Je mozny ze jsem behem hrani se soubory upravil i neco jinyho, takze pokud by to nefungovalo, tak se ozvete a dame to do kupy
A ted k vlastni uprave:
takze : jde o soubor data.zip (v home iGo)
tam je adresar ui (resp uil pro landscape, resp ui240x240)
do adresaru daylight a night nahrat soubory(je to ten obrazek te znacky) - (pri zmene jsem to nahral jen do daylight a pri ceste domu mi igo spadlo pri automatickem prepnuti na nocni)
http://sweb.cz/adev/speed.bmp
http://sweb.cz/adev/speed_bg.bmp
http://sweb.cz/adev/speed_bg1.bmp
v mapcockpit_240_320.ui zakomentovat radky (81, 82) - zakomentovava se ";" - iGo z nejakeho duvodu potrebuje mit kazdy udaj pouze jednou - znamena to tedy, ze po teto zmene nebude mozne zobrazit speed_limit v zelenem poli (i kdyz proc bych si ho tam daval kdyz ho mam na "plose", ze?)
;<TEXT txt_navmain_info_speedlimit x=1 y=0 w=40 h=22 z=11 L2R=1 align="RIGHT" text="" FONTTYPE=font_speedlimit_below> ....
;<TEXT txt_navmain_info_speedlimit_metric x=42 y=10 w=21 h=12 z=10 L2R=1 align="RIGHT" text="km/h" font="tahomabd" fontsi ....
do main_240_320.ui pridat (dal jsem to na radek 55 za ui_zoomcontrolsonmap) - jde o zarazeni layeru do celkove obrazovky
<layer ui_speed_limit_on_map type="vector" align="CENTER" orientation="L2R" font="tahomabd" fontsize=16 z=50 x=0 y=0 w=240 h=320>
do mapnavigate_240_320.ui pridat (tady je vlastni definice toho co se tam ma zobrazovat)
<LAYER ui_speed_limit_on_map>
<SPRITE spr_navmain_info_speedlimit bmp="speed.bmp" x=0 y=216 z=100>
<TEXT txt_navmain_info_speedlimit x=5 y=218 w=40 h=40 z=101 L2R=1 align="CENTER" text="" FONTTYPE=font_speedlimit_below fontsize=22 color=0>
<TEXT txt_navmain_info_speedlimit_metric x=42 y=10 w=21 h=12 z=10 L2R=1 align="RIGHT" text="km/h" font="tahomabd" fontsize=8 color=#7f7f7f>
</layer>
a nebo viz predchozi prispevek![]()
Když už tady tak překopáváme data.zip nešlo by nějak zprovoznit speedcam.
Mám upravený data zip neco i z mio a v nastavení/Obecné se mi objevila funkce SpeedCam
"Enable Speed Camera"
Po aktivaci funkce však vyskočí hláška:
FFUIERROR: Unknown
object identifier
Identifier=[bSpeedcamOn
FirstTime]
Script
[sc_display_speedcam_eula
] at tick 0
Znepřístupní se tím, ale v navigaci funkce Označit/Odznačit
mno, to nevim jeslti zvladnete.
radary jsou dodelavanme do Mio navic a nesouvisi jen s data.zip. ale hlavne s programme miomap.exe na kterem bezi Mio
na igo jsem to jeste nikoho rozchodit nevidel byt se o tom vedli na zahranicnich foech rozsahle diskuse
Ad radary,teraz ked mame utilitku na konverziu nv2.suborov z TT do iGO ,tak staci vyriesit rozumne hlasenie tychto POI na trase,nie?
Mohl bych poprosit o zaslani souboru DATA.ZIP na muj mail? Z uvedeneho odkazu mi to nejde stahnoutPůvodně odesláno od djelinek
moc diky
![]()
Musis se trochu snazit, na tom URL najdes na strance udaje pro FTP server, kde ten soubor je.Původně odesláno od fun_thomas
[QUOTE="djelinek"]hmm to si mu teda pomohol,som registrovaný na tom fore a pravdupovediac tiež to nemôžem najsť v tej ich hatmatilkePůvodně odesláno od fun_thomas
![]()
host ftp.megasec.hu
login public.megasec.hu
pwd public
Tak jsem se na ten FTP nalogoval a našel tam další soubory:
cznyt.zip , cznytnight.zip a hungarian.zip
Nevíte někdo, k čemu to je a kam s tím ?ops:
cznyt.zip , cznytnight.zip jsou barevna schemata
hungarian.zip je uprava madarske lokalizace, ktera te asi nebude zajimat![]()