Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 64

Téma: zobrazení aktuální rychlosti v levém menu

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    16

    to je spravny soubor, ale neni to tne original z iGO ale jiz mnou upraveny BMP.
    ten original by jste ve photoshopu neotevrel a o tom jsem mluvil ja ;-)


    Citace Původně odesláno od Marek L.
    Otvíral jsem tohle: http://www.keepfalling.com.uvirt12.active24.cz/navigate_top.bmp

    Na to se někdo nade mnou ptal. Jestli je to špatný soubor, nahrajte někam
    jiný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    25

    Pokud by mel nekdo zajem si rozsirit I-Go (original) o zobrazeni limitu rychlosti ve "znacce", jak je videt na obrazcich vyse tak kdyztak do posty, poslu navod..

    ----
    Diky P.Maiznerovi za mio - data.zip, bez toho bych to do kupy nedal.

    PS: mozna by fungovalo kompletni prehrani data.zip z mia ( to jsem jen zkusil, hned to slitlo, tak jsem to dal nezkoumal )
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    28

    Možná to napište přímo do diskuze, bude to užitečné pro víc lidí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Kdo chce mit znacku rychlosti a menu jako v MIO + dalsi upravy, ktere si muzete prohlednout zde, tak si z FTP muze stahnout cely upraveny data.zip (funguje-odzkouseno).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    25

    1. Hral jsem si jen se zobrazenim Portrait, pro landscape ci jine rozlozeni displeje (240x240) by se to muselo udelat analogicky v jinem adresari

    2. Je mozny ze jsem behem hrani se soubory upravil i neco jinyho, takze pokud by to nefungovalo, tak se ozvete a dame to do kupy

    A ted k vlastni uprave:
    takze : jde o soubor data.zip (v home iGo)

    tam je adresar ui (resp uil pro landscape, resp ui240x240)

    do adresaru daylight a night nahrat soubory(je to ten obrazek te znacky) - (pri zmene jsem to nahral jen do daylight a pri ceste domu mi igo spadlo pri automatickem prepnuti na nocni )
    http://sweb.cz/adev/speed.bmp
    http://sweb.cz/adev/speed_bg.bmp
    http://sweb.cz/adev/speed_bg1.bmp

    v mapcockpit_240_320.ui zakomentovat radky (81, 82) - zakomentovava se ";" - iGo z nejakeho duvodu potrebuje mit kazdy udaj pouze jednou - znamena to tedy, ze po teto zmene nebude mozne zobrazit speed_limit v zelenem poli (i kdyz proc bych si ho tam daval kdyz ho mam na "plose", ze?)
    ;&ltTEXT txt_navmain_info_speedlimit x=1 y=0 w=40 h=22 z=11 L2R=1 align="RIGHT" text="" FONTTYPE=font_speedlimit_below&gt ....
    ;&ltTEXT txt_navmain_info_speedlimit_metric x=42 y=10 w=21 h=12 z=10 L2R=1 align="RIGHT" text="km/h" font="tahomabd" fontsi ....

    do main_240_320.ui pridat (dal jsem to na radek 55 za ui_zoomcontrolsonmap) - jde o zarazeni layeru do celkove obrazovky
    &ltlayer ui_speed_limit_on_map type="vector" align="CENTER" orientation="L2R" font="tahomabd" fontsize=16 z=50 x=0 y=0 w=240 h=320&gt

    do mapnavigate_240_320.ui pridat (tady je vlastni definice toho co se tam ma zobrazovat)
    &ltLAYER ui_speed_limit_on_map&gt
    &ltSPRITE spr_navmain_info_speedlimit bmp="speed.bmp" x=0 y=216 z=100&gt
    &ltTEXT txt_navmain_info_speedlimit x=5 y=218 w=40 h=40 z=101 L2R=1 align="CENTER" text="" FONTTYPE=font_speedlimit_below fontsize=22 color=0&gt
    &ltTEXT txt_navmain_info_speedlimit_metric x=42 y=10 w=21 h=12 z=10 L2R=1 align="RIGHT" text="km/h" font="tahomabd" fontsize=8 color=#7f7f7f&gt
    &lt/layer&gt

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    25

    a nebo viz predchozi prispevek
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    347

    Když už tady tak překopáváme data.zip nešlo by nějak zprovoznit speedcam.

    Mám upravený data zip neco i z mio a v nastavení/Obecné se mi objevila funkce SpeedCam

    "Enable Speed Camera"

    Po aktivaci funkce však vyskočí hláška:
    FFUIERROR: Unknown
    object identifier
    Identifier=[bSpeedcamOn
    FirstTime]
    Script
    [sc_display_speedcam_eula
    ] at tick 0

    Znepřístupní se tím, ale v navigaci funkce Označit/Odznačit
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    16

    mno, to nevim jeslti zvladnete.
    radary jsou dodelavanme do Mio navic a nesouvisi jen s data.zip. ale hlavne s programme miomap.exe na kterem bezi Mio
    na igo jsem to jeste nikoho rozchodit nevidel byt se o tom vedli na zahranicnich foech rozsahle diskuse
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Ad radary,teraz ked mame utilitku na konverziu nv2.suborov z TT do iGO ,tak staci vyriesit rozumne hlasenie tychto POI na trase,nie?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    76

    Citace Původně odesláno od djelinek
    Kdo chce mit znacku rychlosti a menu jako v MIO + dalsi upravy, ktere si muzete prohlednout zde, tak si z FTP muze stahnout cely upraveny data.zip (funguje-odzkouseno).
    Mohl bych poprosit o zaslani souboru DATA.ZIP na muj mail? Z uvedeneho odkazu mi to nejde stahnout moc diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od fun_thomas
    Citace Původně odesláno od djelinek
    Kdo chce mit znacku rychlosti a menu jako v MIO + dalsi upravy, ktere si muzete prohlednout zde, tak si z FTP muze stahnout cely upraveny data.zip (funguje-odzkouseno).
    Mohl bych poprosit o zaslani souboru DATA.ZIP na fun_thomas@centrum.cz? Z uvedeneho odkazu mi to nejde stahnout moc diky
    Musis se trochu snazit, na tom URL najdes na strance udaje pro FTP server, kde ten soubor je.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    [QUOTE="djelinek"]
    Citace Původně odesláno od fun_thomas
    Citace Původně odesláno od djelinek
    Musis se trochu snazit, na tom URL najdes na strance udaje pro FTP server, kde ten soubor je.
    hmm to si mu teda pomohol,som registrovaný na tom fore a pravdupovediac tiež to nemôžem najsť v tej ich hatmatilke
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    25

    host ftp.megasec.hu
    login public.megasec.hu
    pwd public
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    148

    Tak jsem se na ten FTP nalogoval a našel tam další soubory:
    cznyt.zip , cznytnight.zip a hungarian.zip

    Nevíte někdo, k čemu to je a kam s tím ? ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    cznyt.zip , cznytnight.zip jsou barevna schemata
    hungarian.zip je uprava madarske lokalizace, ktera te asi nebude zajimat
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Zobrazení voleb menu.......
    Od JackalJackal_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-07-2009, 21:36
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-06-2007, 15:07
  3. MIOMAP V5 a display s VGA rozlisenim.....spatne zobrazeni "menu"
    Od jt_ce4you v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 15-11-2006, 09:39
  4. TomTom a hlidani aktualni rychlosti
    Od necry_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-07-2006, 21:25
  5. Zobrazení aktuální polohy na obrazovce dnes
    Od detepak v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-11-2005, 11:23