3 fps?? ..to je přeci nehratelné..ops:
3 fps?? ..to je přeci nehratelné..ops:
nekaz mi radosť, ja som rád že to ide![]()
![]()
dobre, spôsobilo mi to HR, už sa s tým radšej nebudem hrať
EDIT: vyzeralo to ako HR, ale nič sa nevymazalo :O
Čo to mohlo byť? Všetko ako klasický HR, len sa nič nevymazalo :?: :?:
taktnuté na 520 to ide 7-10fps a je to hratelné![]()
7-10 fps a hratelne?![]()
![]()
Hezka slajdsou...
Znam magory, co pod 100 fps pri 1600x1280 nejdou...
zajtra skúsim rôzne tie úpravy na zvýšenie rýchlosti a napíšem ako to dopadlo![]()
Tu je videoTu mám chybné zobrazenie niektorých vecí (zbrane a hráči), korektne ich zobrazí 1 krát z 3 pokusov
http://www.youtube.com/watch?v=lY3xqYmiUa8
Mohol by nejaký moderátor spojiť všetky moje príspevky do jedného veľkého![]()
10 Fps je porad hodne malo. Obraz zacina splyvat do animace nekdy pri 15 fps a a za plynuly se da povazovat od nejakych 25 fps (to neni z me hlavy, to jsem cetl v nejakem pojednani o animovanych gifech)
Chci videt jak nekdo porazi boty pri 7 fps...tak tupi zase nejsou :sarcastic:
beecher: Ty znas magory co maji na pda 1600*1200 :O
btw, nepatri tenhle topic spise do her?
OT: V "Hrách" už jeden takový je. Ale je spojený s Duke Nuke 3D a diskutuje se tam o něm. Chtělo by to tamtu diskusi přejmenovat jen na DN3D a tento thread tam přesunout..
Commander: Ja mluvil o PC paricich...![]()
už som to zlepšil na 11 fpsa porazil 2 súperov
![]()
Porazil nebo zabil? :sarcastic:
Jedného zabil 5 krát a druhého 10 - prešiel som 2 misie![]()
Ten original topic ve hrach je tady
Je to dělané na x50v;-) A ten to zvládá, Pokud jsem četl dobře, tak x50v má snad o nějaké to mega víc volné ram po resetu..nemam to ověřené, ale smiřte se s faktem, že na x50v to jde, na x51v ne (tedy pokud pominu tenhle thread, tak nedávno nešlo a pokud jde bez gpu, tak to opravdu moc rychle nepoběžíPůvodně odesláno od atomion
)
Škoda, ale asi by to moc zábavnej zážitek nebyl...nicméně, pokud si necháte navařit 128mb ramku do dellíka, mělo by to nádherně s x51v šlapat..(teorie)