Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 30

Téma: Quake 3 jede na x51v !!!

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    3 fps?? ..to je přeci nehratelné.. ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    nekaz mi radosť, ja som rád že to ide
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    dobre, spôsobilo mi to HR , už sa s tým radšej nebudem hrať
    EDIT: vyzeralo to ako HR, ale nič sa nevymazalo :O
    Čo to mohlo byť? Všetko ako klasický HR, len sa nič nevymazalo :?: :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    taktnuté na 520 to ide 7-10fps a je to hratelné
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    7-10 fps a hratelne? Hezka slajdsou...

    Znam magory, co pod 100 fps pri 1600x1280 nejdou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    zajtra skúsim rôzne tie úpravy na zvýšenie rýchlosti a napíšem ako to dopadlo
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Tu je video Tu mám chybné zobrazenie niektorých vecí (zbrane a hráči), korektne ich zobrazí 1 krát z 3 pokusov http://www.youtube.com/watch?v=lY3xqYmiUa8
    Mohol by nejaký moderátor spojiť všetky moje príspevky do jedného veľkého
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    10 Fps je porad hodne malo. Obraz zacina splyvat do animace nekdy pri 15 fps a a za plynuly se da povazovat od nejakych 25 fps (to neni z me hlavy, to jsem cetl v nejakem pojednani o animovanych gifech )

    Chci videt jak nekdo porazi boty pri 7 fps...tak tupi zase nejsou :sarcastic:

    beecher: Ty znas magory co maji na pda 1600*1200 :O

    btw, nepatri tenhle topic spise do her?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    OT: V "Hrách" už jeden takový je. Ale je spojený s Duke Nuke 3D a diskutuje se tam o něm. Chtělo by to tamtu diskusi přejmenovat jen na DN3D a tento thread tam přesunout..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Commander: Ja mluvil o PC paricich...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    už som to zlepšil na 11 fps a porazil 2 súperov
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Porazil nebo zabil? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Jedného zabil 5 krát a druhého 10 - prešiel som 2 misie
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Ten original topic ve hrach je tady
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Citace Původně odesláno od atomion
    To by me teda moc zajimalo pro co je to delany kdyz to nazvlada ani Dell x51v.. :sarcastic:
    Je to dělané na x50v;-) A ten to zvládá, Pokud jsem četl dobře, tak x50v má snad o nějaké to mega víc volné ram po resetu..nemam to ověřené, ale smiřte se s faktem, že na x50v to jde, na x51v ne (tedy pokud pominu tenhle thread, tak nedávno nešlo a pokud jde bez gpu, tak to opravdu moc rychle nepoběží)
    Škoda, ale asi by to moc zábavnej zážitek nebyl...nicméně, pokud si necháte navařit 128mb ramku do dellíka, mělo by to nádherně s x51v šlapat..(teorie)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Pocket Quake
    Od Rodian v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 72
    Poslední příspěvek: 17-04-2008, 10:21
  2. Quake 3 arena CE
    Od freeman_ce4you v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 14-04-2008, 23:07
  3. Quake 2
    Od Thomas. v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 18-02-2007, 08:56
  4. Quake a DN3d
    Od woncha_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 06-08-2006, 21:24
  5. QUAKE 2
    Od v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-05-2003, 19:45