Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 30

Téma: Quake 3 jede na x51v !!!

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Behem par minut to vyzkousim tak dam vedet. Uz se tesim )

    vice info: http://www.aximsite.com/boards/showthread.php?t=133944
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    ono to fakt jede
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Tak pošli screenshoty.. Nebo udělej video.. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Tamta verze bude asi pro ppc bez gpu, ale nevim to jiste, ted stahuju verzi pro GPU tak uvidime. Screen poslu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Tak ta verze pro GPU skonci na cerne obrazovce. Klasicka verze se desne kouse i v menu. (
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    To by me teda moc zajimalo pro co je to delany kdyz to nazvlada ani Dell x51v.. :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Ono je to ramkou me se hra zapne 1 z 5 pokusu (kdyz se mi podari mit 31mb po soft resetu). V menu se to pak silene seka a kdyz na neco kliknu tak to trva strasne dlouho a to nedela ani na normalnich ppc takze je to ramkou
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Takže aby to šlo "dobře" tak to asi chce tak 256 RAM.. :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Išlo by to na 50mb? skúsil by som to po hardresete na Loox N520.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Teoreticky joo ale FSc zase nema grafický akcelerátor takže kdo ví..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Na Acer N50 (premium-128 ram) to ide, tak nevidím problém, možno iba v tej ramke, tu je video -
    http://www.youtube.com/watch?v=tNJXjNBgmLs
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Jde to na vsech pristrojich co maji 40mb v RAM volnych a to Dell nema tam je 32mb po hard resetu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Thomas.
    40mb v RAM volnych a to Dell nema tam je 32mb po hard resetu.
    Tak to je hodně platný grafický akcelerátor..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Spise je to o optimalizaci kodu... Viz jiny engine, ktery psali primo od zakladu (ted si nemuzu vzpomenout na nazev), neprekladali ho stejne jako Q3 engine pro ARM procesory...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    ja som to rozchodil na n520 :O
    menu neseká, hra ide 3fps na 312mhz
    :O
    ramky mám 37 mb, skúsim to taktnúť na 520 a napíšem sem fps
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pocket Quake
    Od Rodian v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 72
    Poslední příspěvek: 17-04-2008, 10:21
  2. Quake 3 arena CE
    Od freeman_ce4you v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 14-04-2008, 23:07
  3. Quake 2
    Od Thomas. v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 18-02-2007, 08:56
  4. Quake a DN3d
    Od woncha_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 06-08-2006, 21:24
  5. QUAKE 2
    Od v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-05-2003, 19:45