Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Připojení k internetu a chyba 0x80072f78

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    35

    Dobrý den, mohl bych prosím požádat o pomoc s nastavením PDA? Potřeboval bych s enutně připojit k internetu přes PC, které je napojeno na wi-fi, ale neustále mi to vyhazuje chybu 0x80072f78. Prošel jsme snad všechny diskuse zde i jinde, nastavoval firewal, ale nic nepomohlo...

    Díky moc za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    35

    Tato aktualizace je již zahrnuta do SP2, takže ji nainstalovat nelze a problém tále trvá...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Nojo, jake PDA, jaky firewall, jaky ActiveSync?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    35

    PDA: F-S N560
    Firewall: ZoneAlarm Free 6.1.744.001
    ActiveSync: 4.2.0
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Pred par dnema tu nekdo psal, ze nepripojil Looxe pres AS 4.2, ale na AS 4.1 mu to vse slapalo O.K., zkus to tudyma
    Nebo mozna jeste jinak...zkus odinstalovat ZoneAlarm(btw. peknej previt), rozchodit AS a pak ho teprve nainstalit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    35

    Díky za radu, zkusím to, nicméně, který firewall by jste mi doporučil?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Kerio (nebo jak se to ted jmenuje) nebo TinyFirewall...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    35

    Lámal jsme si s tím hlavu týden až jsem se rozhoupal k přeinstalaci ActiveSync ze 4.2 na 4.1. Nakonec to pomohlo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    20

    Tak jsme si připadal jako blázen muj Compact II se nechtěl přez activsync připojit k internetu stejně jako vám, vyzkoušel jsme všechno možný a nic, nakonec jsem odinstaloval activesync 4.2 a nainstaloval 4.1 a světe div se ono to funguje. UF
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    35

    Taky jsme z toho byl podobně nešťastný a skoro jsem už hledal chybu v hardwaru
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    132

    Tak muzu taky potvrdit. U meho MDA3 Blue Angel s WM5 Helmi se pres Activesync v4.2 na internet pres kolebku pripojit neslo. AS 4.2 sel pryc, nahradil jsem ho v4.1 a beha bez problemu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    20

    Mam treo 750v a hlásí mi přesně tu stejnou chybu... (0x80072f78) Buhužel problém je v tom že mé zařízení Active sync 4.1 nepodporuje..Nevíte jak to rozchodit
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    karpi_ce4you
    Guest

    Já bych zkusil postup z této stránky:

    http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=880
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    193

    Citace Původně odesláno od karpi
    Já bych zkusil postup z této stránky:

    http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=880
    Z niceho nic (mozna po aktualizaci Win) se mi tato chybka zobrazila take a k memu velkemu prekvapeni predchozi rada opravdu pomohla.

    DIK MOC :yes: :yes: :yes:

    Mira
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Připojení k internetu
    Od ranzer v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-11-2010, 00:43
  2. Chyba připojení sluchátek u HD !!!
    Od underbeat v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-09-2009, 10:58
  3. připojení k internetu
    Od LOOX 710 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-03-2006, 08:31
  4. Chyba 609 na A620 přip připojení k PC
    Od Jirka CBX v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-07-2004, 17:09
  5. MDA 2 a připojení k Internetu
    Od Jirpos v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-11-2003, 12:40