Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: MDA Vario T-Mobile ROM 2.26.10.2 UK

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2002
    Příspěvků
    44
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    76

    už to nekdo testl ? jsou tam neaky rozdily.. k lepsimu ? kdyz srovnam tu posledni CZ ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    39

    Neviem aka bola posledna CZ ROMka, preskocil som z nejakej 1.6x na I-mate 2.16 pred 1/4 rokom a viem porovnavat len s tou.

    + vydrz baterie sa mi zda lepia, ale to je subjektivne
    + communication manager
    + COM6 je pristupny bez vselijakych krkolomnych rieseni v registry (kvoli GPS)
    + rychlost nabehu po resete(cca 30s)

    - Resco keyboard sa bije s default klavesnicou po restarte
    - Zmizla pidi ikona baterie z vrchu pri hodinach
    - Nenasiel som nikde middlet manager, musel som najst na webe a doinstalovat (pre Opera Mini)

    +- Zabil som pol dna customizaciou aby som to mal vsetko tak ako som zvyknuty

    Customizaciu TMO som po zrusil hned v zarodku (pri okienku s odpocitavanim 3 sekund jednoducho reset), nainstaloval som si len TMO keypad, smartdial a EDGE icon. Z externych aplikacii mam nainstalovany Smartskey, Resco Explorer + PicViewer, Operu, iGo, TomTom a Switcher, Socket Wifi Companion, MobiReader, Newsbreak a Agile Messenger.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    A co fotak a podpora A2DP
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2002
    Příspěvků
    44

    Hlavně se ikonka baterie vrátila z horní lišty opět zpět do dolního pravého rohu. Jupííí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1

    Jak se vam ho povedlo najinstalovat? Me to furt hlasi INVALID VENDOR ID. A kdyz pouzivam noID updater tak zve ze nemuze otevrit soubor nk.nbf, asi se zmenila struktura toho to souboru
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    39

    Citace Původně odesláno od MilanSu
    A co fotak a podpora A2DP
    Fotky sa mi zdaju rovnake ako pred tym, A2DP neviem - nemam bluetooth sluchatko.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Citace Původně odesláno od Peavy
    - Resco keyboard sa bije s default klavesnicou po restarte
    Je na to již nějaké řešení? Docela mi to vadilo u předchozích ROM (2.21, 2.24, 2.25) a musel jsem přejít až na 2.17.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    10

    možete sem hodit este raz link na T-mobile mda wizard(vario)UK ROM?
    A neviete ako sa da opravit ked mi pri Hard Resete vypise patricon FAIL?
    dakujem





    ä
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Vario IV od T-mobile
    Od cabadaj v sekci HTC & klony
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-09-2008, 13:27
  2. ENG Rom v CZ T-Mobile MDA Vario
    Od stinkie v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-02-2007, 20:30
  3. MDA Vario II v SK T-Mobile
    Od tomcop v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-10-2006, 09:24
  4. T-Mobile MDA Vario II
    Od ameron v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 25-03-2006, 12:13