Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: pár dotazů k variu

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    49

    Po velice dlouhém vyhledávání v této diskusi, bych uvítal rady,případně pomoc někoho z Prahy. Nejsem začátečníkem PDA, avšak s "Variem" celkem v koncích :-) Klidně pak z následujících rad udělám sem suhrn.:
    1. Jak se zbavit nepotřebných utilit T-mobile (snad update ROM)
    2. Jak zrychlit procesor,
    3. Musí být zvuky např. Pro upozornování nových SMS pouze v jednom formátu nikoli např. V mp3,
    4.Smart mapy, které mi spolehlivě fungovaly s 2003 SE, nelze najít
    5.Počeštění HW klávesnice (sym.txt - jehož instalace mi nějak nešla),
    6.lze nastavit ruzne druhy vyzvaneni pro jednotlive kontakty.

    Omlouvám se,vím že zcela jistě to už zde bylo řešeno, ale jsem trubka, nalezl jsem to avšak nepochopil.Proto raději pozvu pražáka na pivo, vezmu notebook, vario a nechám si poradit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    75

    1. Taky si necham poradit :-)
    2. Pretaktovanim
    3. Pro kontakty to muze byt i mp3, musi byt ve windows/rings, pro sms to musi byt wav a musi byt ve windows
    6. Jde, vlezes do upravy kontaktu a pod zadanim cisla na mobil mas kolonku Vyzv. ton
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    16

    2. kombinace OmapClock + Smartskey, hledej tady na foru

    Michalek: kde nastavit to zvoneni k sms?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    75

    Kdyz chces svuj wav tak takhle:
    Nahrat wav do adresare windows ve Variu
    Vlezt do start - nastaveni - zvuky a upozorneni - karta upozorneni - udalost Zpravy - Nova zprava SMS, zaskrtnout Prehrat zvuk a vybrat si tam ze seznamu, mel by tam byt i ten wav
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    49

    Díky,k zvýšení rychlosti -je mi jasné, že přetaktováním, předpokládám, žepříslušným sw o kterém nemám ani ponětí a předpokládám,že to bude lepší provést až po update ROM
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    49

    Citace Původně odesláno od Michalek
    Kdyz chces svuj wav tak takhle:
    Nahrat wav do adresare windows ve Variu
    Vlezt do start - nastaveni - zvuky a upozorneni - karta upozorneni - udalost Zpravy - Nova zprava SMS, zaskrtnout Prehrat zvuk a vybrat si tam ze seznamu, mel by tam byt i ten wav

    a to je právě ono- pouze wav, nikoli jiné formáty...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. TP 2 od AT&T, pár dotazů
    Od Sako verife v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-07-2011, 15:08
  2. Zhasnutí dotazu
    Od core_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-11-2009, 10:09
  3. Pár softwarových dotazů..
    Od Bigis_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-06-2009, 15:36
  4. pár dotazů
    Od Jindrous01_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-04-2009, 17:00
  5. Vario a pár dotazů
    Od Michalek_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-08-2006, 12:06