Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Aktualizace . .

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    6

    Nevíte jestli se chystá aktualizace Tomtomu? už je to celkem deba co se nic neděje a úrčitě je co vylepšovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Toz urcite neco TT chystaji, pokud nechystaji zaplavovat svet pouze svymi all-in-one navigacemi...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Kdyz uz teda kecame o nicem, chtelo by to nejakou lepsi grafiku Tomtom dost zaostava
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Myslim, ze grafika je O.K. a upgrade se nebude vyzivat ve vizualnich serepetickach Conditio sine qua non plus je pochopitelne na prvnim miste v aktualizaci mapovych podkladu, na druhem miste optimalizace vypoctu predpokladane trasy a s tim souvisejici moznost planovani trasy pres vice waypointu, na miste tretim bych si troufl ocekavat rozsireni TomTom Traffic i na nase uzemi a az pak bych se zabyval drobnostmi v hlasove navigaci atd.
    Ostatne myslim, ze rysy budouciho upgrade pro PDA uz nyni muzeme castecne pozorovat na TomTom GO 910...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    105

    Citace Původně odesláno od Surgical
    Ostatne myslim, ze rysy budouciho upgrade pro PDA uz nyni muzeme castecne pozorovat na TomTom GO 910...
    Je ale otazkou kdy už to bude, doufal jsem že před prázdninami aby se člověk mohl vydat na cesty s novou navigaci
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    134

    Spíš až po prázninách, aby vytřískali co nejvíce ze "starých" verzí..:-/
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    6

    Grafika je OK akorát bych uvítal lepší rozlišení vodních ploch. Jinak jsem se o víkendu vrátil z Chorvatska a tam je TOMTOM takřka nepoužitelný myslím se stávající mapou. Naopak při příjezdu ze Slovinska do Rakouska a nahození podrobné mapy naprosto super. Dále bych taky uvítal možnost propojení map tak jako je to např. v Igo Europe. To přepínání map není moc slavné řešení.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    S jakou stavajici mapou? Zadna mapa pro TT Navigator 5 s Chorvatskem neexistuje...
    A, vy myslite Eastern Europe? A vite, ze je tato mapa je v PDA nelegalni? Ze byla dodavana pouze v ramci nejakeho TT GO? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    Me grafika TT plne vyhovuje. Pouze par pripominek:

    1) dost chaoticky se zobrazuji nazvy obci, kdyz se prohlizi mapa. To je dost otravne, protoze clovek poradne nevi, na co kouka, kdyz planuje cestu. Jou videt zrovna obce, ktere nepotrebuji a naopak.

    2) umoznit vice bodu pro "Cestovat pres" a ne mit jen jeden prujezdni bod - to je dost malo.
    Pritom uzavirek je mozne nasekat hodne a funguji. Nevim, proc tedy nemuze byt vic prujezdnich bodu. Itinerar se na to nehodi. Kdyz clovek planuje dlouhou cestu a chce ji dotahnout k dokonalosti, musim to resit prave tak, ze zakazuji useky, ktere nechce projizdet, jenze ty se zadavaji v textovem seznamu spoctene cesty a to je otravne a zdlouhave.

    3) Zjistit souradnice soucasne polohy. Nekdy clovek potrebuje sdelit souradnice, kde se nachazi.

    Neexistuje na to nejaka utilitka opacna k jiz existujici, se kterou je mozne zadat lib. souradnice ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    ad 3. Vždyť to máš u přehledu satelitů ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    ad 3) nojo, to me nejak vubec nenapadlo, jak tam clovek neleze :-)
    Dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    ad2
    Nevim jestli te chapu, ale kdyz planuju itinerar nahazim tam plno prujezdnich mist, vsechny oznacim jako waypoint, necham spocitat trasu a jedu. Nevim kolik je maximum waypointu, ale jiz jsem jich tam mel tak 10 a zadnej problem.
    To mi naprosto vyhovuje a jestli te chapu dobre je to to co hledas.

    Me teda jediny co mi pripada blby je ten mapovej system kdy si clovek musi prepinat mapu sam. Navic to zpusobuje ze nektery mapy jsou nechutne velky. kdyby to roztrhali na male mapy rekneme velikosti kraje a ty by automaticky navazovali, tak by si clovek naplanoval cestu pres celou evropu, mel by hodne podrobnou mapu cesty a pritom by se vesel do nejakejch 100MB.

    Kdyz bych to mohl ovlivnit tak bych byl zasadne proti "vylepsovani" grafiky, protoze by to nakonec dopadlo tak ze by to bylo mene prehledny nez ted a navic by to na mene vykonych strojich mohlo delat problemy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    A jak dokopes TT, aby ti zobrazil a spocetl delku trasy zadanou pomoci itinerare, kdyz si to pripravujes doma bez signalu ( neco jako pokrocile planovani) ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od ms
    A jak dokopes TT, aby ti zobrazil a spocetl delku trasy zadanou pomoci itinerare, kdyz si to pripravujes doma bez signalu ( neco jako pokrocile planovani) ?
    To teda bez signalu nedosahnu. Ale stejne kdyz si pripravuju cestu tak stejne to delam doma a vyjizdim take z domova. Takze na tu dobu kdy si to planuju si zapnu GPSku.

    Ale mas pravdu ze tohle neni dotahnuty. Celkove by podle me bylo pekny kdyby clovek mel tomtoma i na PC tam by si s mapama mohl delat co chtel a vyexportoval by kompletni cestu + treba vsechny poi po ceste ktery ho zajimaji. Pak by se na ceste zaznamenavala poloha a kdyz bych se zase pripojil k PC tak bych se mohl podivat kudy jsem jezdil (nekdy treba jedu a nechci zastavovat, ale vidim treba nejakou zajimavou zriceninu a pak bych se doma podival co to bylo)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    No, me by stacilo, kdyby bylo vice prujezdnich bodu, nebo aby se itinerar dal spocitat tez bez GPS.

    Ale budu to resit koupi antenky, ktera mi doma signal zajisti a stejne je do auta lepsi.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Aktualizace WM
    Od maran v sekci Touch HD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-06-2009, 21:17
  2. Aktualizace map
    Od pinguino v sekci Navigon
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 11-02-2009, 19:33
  3. Aktualizace map
    Od Honza-L_ce4you v sekci Jakou si vybrat / koupit navigaci?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-10-2006, 18:15
  4. Aktualizace polohy
    Od Viktor Čistič v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-04-2006, 08:35
  5. aktualizace map
    Od alfaro_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-04-2006, 11:06