Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Windows Mobile 5.0 v MDA Compact

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    10

    Cau lidi, chci se zeptat, jestli je mozne dostat do MDA Compact Windows Mobile 5.0 a popripade kde ho sezenu.

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Není.



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    210

    co takle hledat?
    ale stejne nechapu proc to nejede. hardware na to ma! rusaci se malo snazi

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Praveze hardware na to nema, v tom je cely vtip. Typ pouzitych pameti neumoznuje provozovani WM 5 na Compactu, cca pred rokem se to dost a dost omilalo, je zbytecne to otvirat znovu.

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    210

    je divne ze stara cihla MDA 2 to rozjede a novejsi compact ne.

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    WM 5.0 na MDA 2 jsou (ovšem neoficiálně, někde to "uniklo" nebo "prosáklo") protože se na ní právě WM 5 ladily.

Podobná témata

  1. Reakcí: 309
    Poslední příspěvek: 26-03-2011, 01:02
  2. Windows Mobile 6 Standard vs. Windows Mobile 6 profesional
    Od fablok_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-02-2008, 15:50
  3. MDA compact + Windows Mobile 5 = jak teda?!
    Od glogloman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 31-08-2005, 14:03
  4. MDA Compact a Windows Mobile 5 - kraťounké video:)
    Od Miloš Strouhal v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-07-2005, 15:23