Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 25

Téma: SPECHA-Dotaz na chovani PDA

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    19

    Hoj mam takovy velky problem koupil jsem si acer n50 rozbalim dam baterku pripojim na kabl a rozvitit se displej a na pozadi litaji velmi slabi duchove tak si reknu asi normalni a dam nabijet po 3 hodkach je to nabity a tak to tam jeste chvilu necham vytahnu a skousim zapnout a nic.Uz jsem ten cudl skusil drzet snad minutu porad nic, uz fakt nevim jak to zapnout asi jsem tezce neschopny clovek tak mi nekdo poradi?Mam volat servis?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Duchové? Můžeš to popsat?

    Jinak bych doporučil udělat soft reset ("píchnutí stylusem") - což je jako restart u PC a pokud nepomůže, pak hard reset (uvede PDA do stavu, v jakém bylo od výrobce) s následnou kalibrací dispeje, nastavení datumu a času, regional settings.... Návod, jak udělat soft i hard reset najdeš v návodu (pokud ho nemáš, je ke stažení na titulní straně v rubrice Začínáte? Čtěte!).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    19

    no proste jako by tam byla nejak grafika nejaky dva ctverce ale velmi neznately a rozmazly-viditelny jen pri nakloneni pda na bok od poloviny lcd az dolu je to videt a kdzy se na to clovek kouka tak je videt pomale vykreslovani jako by vlny

    vse co jsi poslal jsem vyzkousel hned po "mackani tlacitka power na 100 zpusobu" ja to PDA jeste nezapnul proste jsme videl jen bile pozadi s tema ctvercama a nic vic ani zadnou jinou barvu natoz ho mit zaply...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jeste me napadlo, ze u techto modelu byl problem s najekou packou, ktera zajistovala baterii. Pokud zde nenajdes problem a nepomohl ani soft ci hard reset, pak asi jedine reklamace. Kde jsi ho kupoval? To ti ho ani nepredvedli?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    19

    no svitilo to cervene kdyz se tam jen zasune baterka a nezajisti ale jak ji zajistim a normalne zacnu nabijet tak normlane blika a pak skonci

    ja to kupoval po netu tak nevim jsetli mam prvne psat jim nebo volat na tu linku servisniho centra aceru

    ted jsem si jeste vsimnul ze se celkem dost zahriva akumulator i kdyz nenabijim je uplne horkej a to to jen lezi na sole a sviti display
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pokud jsi opravdu udělal hard reset, tak se obávám , že reklamace bude nutná. Ještě můžeš zkusit nechat PDA přes noc bez baterie a zítra zkusit znovu. Nic chytřejšího mě v tomto okamžiku nenapadá.

    Ad reklamace
    Při nákupu přes internet můžeš zboží do 14 dnů vrátit bez udání důvodů. Nejdříve bych se zkusil domluvit přes cybex, jak řeší rekalamci a zda ti dají jiný nebo budeš čekat ma opravu. On značkový servis Aceru moc důvěru, dle reakcí uživatelů, nevzbuzuje. Pokud budeš PDA vracet, možná by stálo za úvahu, koupit něco novějšího a lepšího.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    19

    dekuji za veskere rady rano se s nima domluvim no ale poslat nefunkci pda no nevim nevim

    no pokud vis o necem novym za 6600 s dph a umi vsechno co ta n50 nebo aspon vetsinu tak bych do nej sel hned!!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    365

    Ještě mě napadlo-zkus si pročíst zdejší témata o upgradu ROM,,ůžeš zkusit jestli se chytne upgrade a zkusit přeflashovat ROMku.(návodů je tady v diskuzi dost,vím že sme to tu s kolegy kdysi řešili)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    19

    ted si s tim hraju pripojil jsem to prez usb a nahral lokalizaci jako asi probehla pak jsem skusisl zalohu taky pc hlasilo ze je to ok proste se zda ze "jen" nefunfuje displej porad jen sviti a misty velmi nejasna grafika a kdzy si hraju s jojstickem tak jsou i videt nejaka pismena ale text necitelny

    no nerad bych prisel o zaruku jelikoz bych ji velmi rad uplatnil tkaze se mi s tim laborovat moc nechce
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    To je nějak divné. Pokud jsi udělal hard reset, jak jsi tvrdil, tak nevím, jak jsi dělal kalibraci displeje a nastavení, když na něm není nic vidět. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    19

    zadna kalibrace nic proste jsem to jen propojil prez usb k pc a skusil jsem co to udela a pripojilo se to tak jsem skousel tu zalohu a instalaci ten hard reset jsem skousel presne podle navodu pak problikl displej a jinak zadna zmena takze o jeho probehnuti nic nevim
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pak mě napadla taková šílenost. Ochranou fólii, kterou tam dal výrobce, tu už jsi doufám sundal.

    Jinak asi už se s tím nedá nic vylaborovat. V pondělí kontaktuj prodejce a reklamuj.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    19

    ted kterou folii mylsis?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Myslel jsem ochrannou fólii přes displej, která je tam z výroby.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    19

    o zadne folii se v navodu nepise a ja se ani zadnou nepokousel strhavat displej nevpada ze by na nem nejaka folie byla ale i kdzy by tam byla tak by bylo velmi divne ze by uplne znemoznovla fungovani displeje

    Podario se mi nafotit displej - zajemcum fotku zaslu
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Office2010 64bit: inst. WMDC 64 bit nelze, SPĚCHÁ
    Od audis v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-02-2011, 13:38
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-07-2009, 21:11
  3. Prosim poradte specha, rozdil HTC 100 a P3700
    Od petricak_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-04-2009, 10:13
  4. Spěchá! Náhradní pero pro Vario
    Od vasco[CZ] v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-10-2006, 20:50
  5. Přesun dat z PDA do outlooku, spěchá
    Od nucleolus v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 24-09-2006, 22:41