Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Vario v Twist sadě

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    Hodlám koupit MDA Vario. Pokouším se přez inzerát, ale jednou jsem si zabrouzdal na T-mobile.cz a koukám na cenu v twist sadě, která je 10 939.- , tudíž o víc než 10 000 levnější, než v základní ceně. Tak mě napadlo, že ho radši koupim novej, než se někde handrkovat vo ty 2k přez inzerat.
    Otázka zní: neni v tý twist sadě nějakej háček, přece jenom tisícovka je docela rozdíl
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    39

    imho bude urcite bloklej jen pro T-Mobile..teda pokud jses u TMO tak ti to vadit asi nebude...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    no u TMO nejsem, ale někdo psal, že bloklej neni a navíc bych si určitě nenechal TMO ROM
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Vzhledem k tomu, ze se stejne nespokoji s T-mobilni ROMkou, je to tak docela fuk, stejne musi unlockovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    takže jinak je to v poho? prostě přijdu vypláznu 11k přeflashnu a budu se smát, jak sem si vydělal na kartu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    blokovanej na tmobile je (overeno, nekde jsem to tu uz i psal), ale neni problem to odemknout a pak zase v pripade problemu zamknout..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    a pro odemknutí stačí hodit jinou ROM? jak pak zamknu tu originální?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Stejnym toolem, jakym unlockujes, lze i lockovat. Jen si nesmaz binarni vypis lockovaciho sektoru, ktery se ti pri unlocku ulozi na kompa.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Co koupit Vario IV nebo Vario Compact ?
    Od honzii v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 10-03-2009, 21:50
  2. Eurotel SmartPhone I - natavení pro T-Mobile (Twist)
    Od Pavel Soukup v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-10-2005, 16:09
  3. XDA a roaming s TWIST
    Od var v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-11-2002, 09:10
  4. PocketPC2002+S45+TWIST+GPRS+WAP(Inet)
    Od v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 12-08-2002, 08:45