Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 84

Téma: T-Mobile CZ - změny v datových tarifech

  1. #1
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Od 1. srpna 2006 začnou platit nové datové doplňky k tarifům. Na stránkách operátora jsem žádné info nenašel, zatím o tom píše pouze mobilmania.cz.
    Zajímavá je nabídka neomezeného browsování přes Opera Mini T-Mo za pouhých 118 Kč/měsíc. Určitě by o tom měli zauvažovat studenti a uživatelé s nižšími finančními možnostmi. Prostudujte si nabídku pozorně, zda by to nebyla možnost, jak za méně získat více.

    EDIT:

    další informace

    EDIT 1. 8.:

    Dnes se objevila zpráva i na stránkách T-Mobile viz a ještě kouk.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    To bude zase nějaká zlodějina jak je u T-Mobilu zvykem... kdo T-Mobile aspoň trochu sleduje, tak ho napadá určitě to samý jako mě...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jaká zlodějina? Můžeš být konkrétní?:O :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    218

    Přidávám se na Zdeňkovu stranu. Taky by mě zajímal Tvůj důvod na toto tvrzení. Platím cca 12 let 5-6 tis. měsíčně za mobil a pokaždé co vyšel Eurotel nebo Oskar s novou nabídkou, šel jsem si nechat přepočítat tarif. Nikdy se nikdo nepřiblížil ani na dohled cenám a službám T-Mobile. I když není vždy technologicky na výši, cenově a službami pro mě ostatní byli dražší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    Znamená to, že pokud zmeškám pořízení Email&PDA a pořídím si Surf&Email+, tak přijdu o toto: (citace ze stránek T-mobile)

    "Pokud budete výjimečně potřebovat odeslat či přijmout velké množství emailů nebo si budete užívat surfování na internetu od rána do večera, nemusíte se bát, že vás využívání služby budete stát příliš. Garantujeme vám, že při využití tohoto tarifního zvýhodnění nezaplatíte za datové přenosy více než 799 Kč měsíčně bez DPH (včetně ceny měsíčního poplatku). A můžete svůj telefon třeba připojit k počítači a stahovat i velké soubory!"

    V tom případě nečekám na vypršení volných 3 měsíců surfování (za prodloužení tarifu) a hned si pořizuji Email&PDA dokud to ještě jde....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    218

    No tohle jsou marketingové nabídky ( mimochodem mám tarif pro PDA), jenže věř, že jakmile si rychle pořídíš tento tarif, do dvou měsíců příjdou zase s něčím lepším a staré zamítnou ..... Je to vývoj a tah na nové zákazníky. Přál bych Ti vidět kámoše, co na jaře koupil Citroena a teď po 80 dnech ho slevnili o 160 tis. Teď jsem ho delší chvíli neviděl, ale naposled jak mi to říkal sháněl provaz ... hi. Bude to pořád a všude a ve všem .....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    121

    to jeenik: To jsem trochu nepochopil. Znamená to tedy, že Surf&Email+ je nějak datově omezen a nemohu tedy přes Operu mini surfovat donekonečna a nemohu si posílat a přijímat e-maily jak chci? Nebo se to myslí na data mimo Operu mini, že i když prostahuji nebo přes IE prosurfuji třeba 1 GB, tak zaplatím max 799,- Kč (pokud si to pořídím ještě nyní)? Prosím vysvětlit Jak to bude u toho Emailu, bude to nějak omezeno, přece přílohy mohou být lecjak veliké? A ještě pokud si pořídím Surf&Email+, kde je (směšných) 10MB mimo zdarma, vejdu se s nima do používání "chatu" ve Skype (ne telefonu)? Jedná se jen o přenos znaků, tak asi ano, že?

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    přesně tak jsem to pochopil, pokud prosurfuji třeba 100 GB (a to třeba pokud MDA použiji jako modem k notebooku), tak maximálně zaplatím těch 799,- (bez daně)
    viz (červený odstavec):
    T-mobile

    a u nového tarifu jsem toto v článku na mobilmanii neviděl, možná, že t-mobile dá stejnou nabídku...

    to xRoman: nevím jakou to má podobnost s příkladem na citroen, maximálně na tom můžu vydělat (když taková nabídka už u nového tarifu nebude), pokud takový tarif nebudu chtít, tak ho zruším
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    121

    Podle mě to bude poté u tarifu Surf&Email+ platit taky! Teď jim nehodlám platit 240,- Kč za 10MB, když doma za měsíc postahuji kolem 40GB za 1300,- Kč Počkám až na to neomezené surfování přes Operu mini...
    Jinak není to náhodou tak, že u toho Surf+ budu moci přes Operu mini surfovat jak chci a u toho Surf&Email+ budu moci opět surfovat jak chci přes Operu mini, ale ty e-maily jsou omezeny těmi 10ti MB, které tedy slouží pro surfování mimo OperuM nebo pro stahování dat, skajpování a právě i pro e-maily? Vyveďte mě z omylu, protože nevěřím že by maily jakékoliv velikosti dával TM zadarmo v rámci Email+.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Pisou, že emaily zdarma jsou přes POP3, IMAP a SMTP služby. Pokud je to skutečně tak a nepujde OMA (tedy push mail, myslim ze port 9210, ale mozna jinej) tak je to silene omezeni WM5 uzivatelu. Zvlast kdyz t-mobile vydal novou AKU2 ROMku pro Vario co to umoznuje. Tak doufam ze to v tom vyctu jen chybi.

    Jinak: Mate nekdo zkusenosti s Operou mini na Variu? Da se s tim pracovat? Je to dostatecne rychle (spousteni, beh na pozadi)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    121

    No hlavně Opera Mini je prý jen pro Java, takže se to asi musí rozběhnout přes nějaký Java emulátor. Netuším...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    15

    Nainstaloval sem si tu Operu Mini na PDA (ipaq 2210) ale nedari se mi v ni zobrazit zadnou stranku. PDA mam pripojene pres synchorinzacni kabel k PC a prostrednictvim toho k inetu. Pocket IE mi v poradku funguje.
    Nevyzaduje ta Opera Mini treba striknte GPRS pripojeni k inetu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Opera Mini uses a remote server to pre-process Web pages before sending them to your phone. Web content is optimized for your device, ensuring fast browsing and a great user experience.
    Aha, rikal jsem si v cem bude hacek. Takze TMO poskytne takovej server, bude analyzovat co si prohlizite a prodavat statistiky..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Saman
    Aha, rikal jsem si v cem bude hacek. Takze TMO poskytne takovej server, bude analyzovat co si prohlizite a prodavat statistiky..
    2Saman: A pokud by nekdo prisel na to jak presne to funguje a udelal treba plugin do PIE, bylo by to skvely .
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    278

    To si myslim oni pohlídaji. Jak vypadá ta stránka z Opery miny na pda? je to takové asi ořezané, že? já to ještě nikde neviděl.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Přehrávač datových proudů
    Od martin.fernet v sekci Omnia II I8000
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 27-05-2013, 18:08
  2. samovolné spouštění datových přenosů
    Od pulpan_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 02-11-2009, 18:24
  3. HTC TyTN II zakázání datových služeb
    Od prettorian_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 06-06-2009, 18:33
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-09-2007, 13:42
  5. Automatické nastavení datových služeb u MPX 220
    Od Vojtěch Barták v sekci Motorola
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-01-2007, 15:32