Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 6 z 6 PrvníPrvní ... 456
Zobrazené výsledky: 76 až 84 z 84

Téma: T-Mobile CZ - změny v datových tarifech

  1. #76
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    56

    Spustíš ji přes Správce Midletů.
    Přímo tlačítkem startovat nejde (alespoň já to neumím), ale tlačítkem jde spustit ten "Správce midletů"
    Nastavení tlačítka:
    Start -> nastavení -> osobní -> tlačítka
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    52

    Supr - díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    73

    Potřebuji nějaký Java Interpreter pro MDA II s orig. Pocket PC 2003, abych mohl nainstalovat a používat java aplikaci prohlížeč web'n'walk light. Zkusil jsem tam dát ten, který tu je na 6. stránce týhle diskuze a to nefunguje. Díky za každou radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    426

    Citace Původně odesláno od Fány
    Potřebuji nějaký Java Interpreter pro MDA II s orig. Pocket PC 2003, abych mohl nainstalovat a používat java aplikaci prohlížeč web'n'walk light. Zkusil jsem tam dát ten, který tu je na 6. stránce týhle diskuze a to nefunguje. Díky za každou radu.
    Stejný problém řeším taky, i sem zkoušel se dostat na mini.opera.com ale to taky nepomohlo.
    Co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Zdar pánové,
    šoupněte si tam třeba tenhle od IBM, ten na MDA II šlape.

    Milan
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    426

    Citace Původně odesláno od hajekm
    Zdar pánové,
    šoupněte si tam třeba tenhle od IBM, ten na MDA II šlape.
    Milan
    Díky, šlape i na WM5.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    31

    Tak tomu rikam obrovsky zmatek.

    Ted jsem pres GPRS monitor napocital 140 KB, nastesti jsem to stopnul a bojim se co bude dal. Radsi jsem napsal na T-mobile, abych mel nejake oficialni vyjadreni v ruce.

    Me bylo zase pro zmenu na infolince 2x sdeleno ze je naprosto jedno pres co se pripojuji, at uz se jedna o e-maily, nebo web, ze je podstatne mit nastaven profil "TM CZ GPRS Internet" Ze pry cokoliv co pres tohle protece, nebude uctovano v pripade aktivniho zvyhodneni webnwalk

    Tak ja uz j sem z toho jelen

    Potrebuji se obcas podivat na web, nebo spise v mhd udelat kousek prace /vse mame reseno klient-server/ a stahnout si behem dne parkrat e-maily. Nevedel jsem, ze to bude tkahle problematicke.

    A prohlizes webnwalk ktery jak tam pisou je pro MDA Compact mi z t-mobile webu nejde vubec nainstalovat pro zmenu

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ale vždyť je to tam snad jasně napsané. Ať máš datový tarif jakýkoli, nikdy nezaplatíš víc, než jako za ten tarif "bez limitu" (tedy kdyby se to nepovedlo a stahoval jsi jako o život).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 6 PrvníPrvní ... 456

Podobná témata

  1. Přehrávač datových proudů
    Od martin.fernet v sekci Omnia II I8000
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 27-05-2013, 18:08
  2. samovolné spouštění datových přenosů
    Od pulpan_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 02-11-2009, 18:24
  3. HTC TyTN II zakázání datových služeb
    Od prettorian_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 06-06-2009, 18:33
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-09-2007, 13:42
  5. Automatické nastavení datových služeb u MPX 220
    Od Vojtěch Barták v sekci Motorola
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-01-2007, 15:32