Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 84

Téma: T-Mobile CZ - změny v datových tarifech

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od dehtak
    Jaká je JAVA v tý ROM RUU_Wizard_OrangePL_Customize_WWE_224_Aku23_A2DP_N OCID.exe ?
    Mam tam intent Java MIDlet Manager; Runtime MIDP 2.0: v10.1.7.548 (Build 20051117)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    56

    Ty tam máš MIDP 2.0 a já ne. To by moh bejt ten rozdíl.
    Volal sem na infolinku. Oprátorka mi sdělila že WebnWalk light mi nejde proto že na Vario není určenej. Že pro PDA je určenej WebnWalk kterej mi určitě pude. Podle toho co píšou na webu WebnWalk = vestavěnej prohlížeč = PIE.
    Na můj dotaz jestli surfování s tarifem S&M+ je zdarma i pro WebnWalk mi řekla že jo.
    Tak sem z toho jelen.
    I když je pravda že se mi od včerejška nepohnul ukazatel v FUP limit v T-zones. Ale nikdy sem to nesledoval jak rychle a často to aktualizujou. Teď mám v GPRS monitoru o cca 1MB víc než v FUP limit v T-zones.
    Asi budem při vyúčtování všichni překvapený.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    To, že nemáš MIDP 2.0 je dosti divný, myslel sem ze je ve vsech Qtek 9100. Kdyby bylo surfování přes webnwalk (ne pres light) zdarma, tak by bylo zdarma i surfovani pres notebook a vsechno mozny, sel by i skype (jde protahnout pres port 80) a tak podobne. Myslim ze ti ta zenska kecala... Zkus tam zavolat znovu a zeptat se na to samy .
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    56

    Moje poznatky po 20 minutách na infolince:
    Operátorka mi řekla proč chci používat webnwalk light, ať používám webnwalk, že je taky skrz něj prohlížení gratis. Chtěla mě přepojit na datový oddělení, ale že prej mám zavolat z jinýho telefonu že mi rovnou řeknou co dělat.
    Další telefonát:
    Vysvětlil jsem že volám z jinýho telefonu a proč chci přepojit na datový oddělení. Snažila se to vyřešit sama, ale nakonec mě tam spojila. Opět jsem vysvětlil svůj problém a ptal se co je webnwalk (bez light). Prý že se musí nainstalovat a vedl mě na jejich webu. Když jsem byl tam co se stahuje ta javová aplikace webnwalk light , tak jsem mu vysvětlil že tohle mám nainstalovaný a to mi nefunguje. Poradil mi ať si přeinstaluju FW. Říkal jsem že tam mám poslední jejich FW a že opera mini mi jede ale ten webnwalk light ne. Tak mi řek že je to to samý a že prohlížení je přes oboje zdarma. (I když radši bych to viděl písemně).
    Nechápu teda rozdíl "webnwalk" a "webnwalk light".
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    42

    Vážení,
    pozor,teď jsem mluvil se zákaznickým centrem t-M a pan operátor mě informoval, že do MDA Compact (a na ostatní komunikátory s OS) jde nainstalovat pouze web n walk (nikoliv web n walk light) a u něj je připojení zpoplatněno. Cenové zvýhodnění Surf+ a Surf and Mail se na web n walk nevztahuje. Fakt je, že i když jsem stáhnul ze stánek t-m verzi nadepsanou light, nahrála se verze plná. Nějak se mi nezdá, že by z této kampaně vyřadili velkou skupinu uživatelů komunikátorů a napíšu do t-M dotaz. Uvidíme, dám vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Madfather
    Fakt je, že i když jsem stáhnul ze stánek t-m verzi nadepsanou light, nahrála se verze plná.
    To co je v javě - soubor .jar - je web'n'walk light. Neni to tam napsaný, aplikace se jmenuje webnwalk, ale myslí tim webnwalk light. I když se to nahraje do normalniho telefonu, pise to webnwalk. Na teto strance je seznam telefonu, kam lze nahrat webnwalk light a vsechny mda tam jsou. Jde to totiz do kazdeho PDA, ktere ma v sobe nejaky java emulator (napr MIDlet Manager, nebo jine).
    Pres tohle data zpoplatnena nejsou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Ahoj,
    Pokud budete chtit používat WnW prohlížeč (javový) na novějších firmwarech na Variu nebo MDAcII a hází vám to chybu komunikace, je potřeba downgradovat midletManager na nižší verzi, dobře funkční přikládám. Nejlepší je postupovat takto:
    - nahrát .cab do MDA
    - udělat softreset
    - nainstalovat .cab
    - ten po správné instalaci opět vyvolá softreset
    - připojit se na internet
    - znovunainstalovat .jar soubor

    ...a mělo by to šlapat

    Milan
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    taky řešení.... abych kvůli T-mobile nemusel dělat downgrade celýho firmware (viz problém s foťákem, teď webnwalk...)
    všechno je to šitý horkou jehlou, viz rozporuplné informace od operátorů t-mobile, na tom jejich webu by se taky pes vyznal, některé údaje chybí (viz horní limit u datových zvýhodnění)... :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    ještě se zeptám: přijdu tím downgradem o něco? Nebude to pak dělat problém s jinými java aplikacemi? Existuje někde ke stažení nejnovější verze, abych mohl udělat případný upgrade?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    81

    Tak jsem to zbezne proitl... To s tim prohlizecem od t-mobilu resim taky dva dny. Mam Vario a uz pred tim jsem chodil na internet pres Operu mini. Posledni verze na ofic. strankach mi nefungovla, hazelo to chybu. Prohlizec od T-mobilu mi taky hazi chybu. Nekdo tu nekde dal link www.mini.opera.com , ktery se zada do vestavneho prohlizece ve variu (IE) a tam se automaticky objevi stranky primo s dowlandem opery 2, ktera na Variu chodi. Od 1 srpna jsem vedl asi 5 telefonatu s t-mobilem, ale vzdy neuspesne. Rekli mi, at si zajedu nekam na prodejnu, kde jsou datovi specalisti... Vcera jsem byl v Tomickove Pha 4, centrala t-mobilu, kde mi prijemny klucina na prepazce rekl toto: Pokud si aktivuji ten tarif za 99 bez DPH a budu chodit na internet pres Operu mini, melo by to byt zdarma. Cetl to z monitoru, na ktery mi dovolil se podivat, abych si to precetl taky. Byly to nejake interni informace. Bylo tam napsano, ze se to vztahuje pouze na Webnwalk a Operu mini. Ne na interni prohlizec IE!!!! Pripojovat se musim pres profil internet, ne WAP!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    56

    Citace Původně odesláno od jeenik
    na tom jejich webu by se taky pes vyznal, některé údaje chybí (viz horní limit u datových zvýhodnění)... :no:
    Ten limit 799 Kč bez DPH za S&M+ je na jejich stránkách napsanej.
    tady
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    tak už to tam dali, to je dobrá zpráva
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    7

    Tak musím konstatovat,že opera od T-mobilu mi jede, opera mini stažená z netu nejede. Důvod je jasný - je to novější verze. Klidně bych zůstal u té o T-mobilu, ale PÍSMO JE TAK MALÉ, ŽE PO MINUTĚ JSOU OČI V ...ehm čoudu.Nová opera mini (2.0 nebo tak nějak) má možnost zvětšení písmen. V té od T-m jsem našel jen zmenšení.
    No tak jdu zkusit hodit tam toho staršího Midlet manžera.

    Otázka? Má ještě někdo problém s velikostí písma???
    Čau
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    56

    vlez ve Variu v IE na http://mini.opera.com a funguje nízko i vysokopaměťová
    a nemusíš dělat downgrade javy
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Nováček
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    28

    Zdravím - mám námět pro zdatné hračičky Domnívám se, že pro surfování na NETu pomocí PDA je nejlepší browser NetFront 3.3. Ten ve svém nastavení umožňuje, aby se zadal identiifikační řetězec, jak má být program viděn při jeho přihlášení do sítě - tedy i do sítě T-Mobile. Podobné možnosti má i browser PIEPlus. Ideální by bylo, pokud má někdo možnost logovat, jaký přihlašovací řetězec posílá do T-Mobile browser web'n'walk light a tento pak zadat do NetFrontu nebo PIEPlus. Tím se pak tento program bude tvářit jako by byl browser web'n'walk light. Nebylo by třeba instalovat další prohlížeč, ale využilo by se stávajícího, jehož možnosti jsou ve srovnání s web'n'walk light vynikající.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Přehrávač datových proudů
    Od martin.fernet v sekci Omnia II I8000
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 27-05-2013, 17:08
  2. samovolné spouštění datových přenosů
    Od pulpan_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 02-11-2009, 17:24
  3. HTC TyTN II zakázání datových služeb
    Od prettorian_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 06-06-2009, 17:33
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-09-2007, 12:42
  5. Automatické nastavení datových služeb u MPX 220
    Od Vojtěch Barták v sekci Motorola
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-01-2007, 14:32