Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 84

Téma: T-Mobile CZ - změny v datových tarifech

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    ad exchange
    S T-Mobile přes GPRS ani doma mi přes mikrovlnku od RWM nešlo syncovat.
    Mám T-Mobile a účet na mail2web.com. Funguje to jak přes GPRS tak i přes EDGE zcela bez problémů. Mail přijde tak do 8-15 vteřin po odeslání.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    To je zajímavé, mě to nešlo. A to mi to kontrolovali nezávisle 2 lidi, jestli jsem někde něco nepřehlédl. Ale bylo to marný, bylo to marný, balo to marný.
    Pokud ti to funguje, tím lépe.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Dnes se ceníky objevily i na webu T-Mobile. Věřím tomu, že stejně neuspokojí všechny zájemce, že by někomu vyhovovalo jiné nastavení množství dat i cen, ale to bohužel asi není v silách a možnostech žádného operátora.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem se přímo u T-Mobile informoval o nějakých podrobnostech:

    Q: Budou maily synchronizované přes Direct Push účtovány jako mail a nebo jako běžný provoz?
    A: Váš dotaz jsem ověřovala na technickém oddělení a bohužel V ámi zmiňovaná data budou účtována.
    Data opravdu nejsou účtována pouze u protokolů protokolů POP3/IMA P4/SMTP.

    Q: Lze používat web'n'walk light v MDA Vario?
    A: Ano, stáhněte si instalační soubor zde.

    Q: Je u tarifu Surf&mail+ nějaký maximální limit dat za měsíc?
    A: U tarifu Surf&mail+ stále zůstává maximální limit účtované částky pro jedno účtovací období 799 Kč bez DPH.

    Jdu teď vyzkoušet, jestli je ta úprava od t-mobileu jiná než standartní opera mini. S tim Direct Push mě štvou, ono to asi nejde moc blokovat, nevíte jaký to využívá porty pro komunikaci?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    121

    No odpověď na poslední otázku mě neuspokojuje! Bylo zřejmě myšleno, jestli mohu prosurfovat a promailovat kolik MB/GB chci. Jinak tam mají myslím FUP na 2GB/měsíc a pak padá rychlost... Jinak Opera mini tedy padá?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    2Commando: Zdarma je surfování přes Operu Mini a Maily přes výše uvedené porty. Ostatní komunikace (třeba přes port 80) je zpoplatněna dle ceníku. Existuje zde ale limit - 799 Kč. To znamená, že když si pustim streamovaný video a budu na nej celej den koukat, nezaplatim vic nez 799 Kc. Pres Operu to samozrejmne nejde.

    Ted jeste k te opere. Pokud v Opere Mini kliknete na nejaky odkaz treba .zip, nebo .pdf, presmeruje vas to z opery mini do PIE (nebo jinam dle nastaveni PDA) a za stazeni uz budete platit. Nainstaloval jsem ted Webnwalk od t-mobile (viz odkaz vyse) a je NEKOLIKRAT LEPSI nez opera mini. Rychleji se ovlada, nepresmeruje vas do PIE nebo jinam, takze se nemuze stat ze za neco budete platit, kdyz se pokusite stahnout si PDFko napise vam to error.
    Tim se dostavam k opravdu velikemu problemu "Neomezeneho surfovani" - nejde si stahnout zadny soubor. Ani obrazek si neulozite a DOKONCE ani text z internetove stranky si NEJDE zkopirovat (to by mozna slo resit jinym Java emulatorem). Jinak se stranky s webnwalk nacitaji skvele rychle, prehledne (vyjma vsech kalendaru, ktere to rozhazi stejne jako pri zobrazeni "One Column" v PIE, ale webnwalk nejde prepnout do jineho modu zobrazeni).
    V prubehu prohlizeni lze libovone prepinat mezi Landscape modem - stranka se vzdy znovu nacte a uspusobi novemu zobrazeni.
    Plnohodnotny internet to urcite neni, dosahnout FUP limitu, kdyz nemuzete nic stahovat skoro nejde . Staci to pro cteni zprav, hledani informaci, pdfko prectete pomoci googlu, ovlada se to hur nez PIE, ale jde si na to zvyknout (nejhorsi je ze pro tlacitko menu nefunguje kontextova klavesa ale musi se tapat na displej).

    Nakonec jeste dulezita vec - pokud mate novou ROM na QTEK 9100 (novejsi nez 2.21) tak instalovany Java Emulator vas bude stale otravovat s hlaskou abyste povolili pristup na internet. Navod jak se toho zbavit je zde na XDA-dev. Po teto uprave jiz bude webnwalk slapat jak ma.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    Citace Původně odesláno od me2d09
    Q: Lze používat web'n'walk light v MDA Vario?
    A: Ano, stáhněte si instalační soubor zde.

    Q: Je u tarifu Surf&mail+ nějaký maximální limit dat za měsíc?
    A: U tarifu Surf&mail+ stále zůstává maximální limit účtované částky pro jedno účtovací období 799 Kč bez DPH.

    Jdu teď vyzkoušet, jestli je ta úprava od t-mobileu jiná než standartní opera mini. S tim Direct Push mě štvou, ono to asi nejde moc blokovat, nevíte jaký to využívá porty pro komunikaci?
    co se týče prvního dotazu, tak na Variu mi stažený webnwalk nefunguje, viz téma zde: Java Mini Opera - přihlašování na internet (MDA Vario)

    co se týče dotazu druhého, tak to je jistě chvályhodné, ale na webu T-mobile jsem se toto nikde nedočetl, nevím jak je tedy informace důvěryhodná, známe operátory t-mobile ....:-(
    funguje někomu na Variu nabízený webnwalk? Mám nejnovější ROM...
    mě funguje pouze verze miniopery stažená přímo do Varia viz předchozí odkaz
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od jeenik
    na Variu mi stažený webnwalk nefunguje, viz téma zde: Java Mini Opera - přihlašování na internet (MDA Vario)
    Mne to funguje uplne bez problemu, nainstaloval sem stejne jako operu a slo to. Stahuj Webnwalk primo z t-mobilich stranek zde.
    Funguje to lepe nez opera mini, viz muj predchozi prispevek.

    2Jeenik: Co to je nejnovejsi ROM? Té maximální částce lze věřit, odepsali mi na to z mailem a na to se jde odvolat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    stahnul jsem to přes PC, možná to bude ten problém, jdu ozkoušet stažení přímo do Varia
    nejnovější ROM je myšleno T-mobile CZ

    edit: tak nefunguje to ani přímo stažení do Varia... :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    56

    Připojuji se k Jeenikovi.
    Funguje někomu webnwalk light na Variu s tou poslední českou ROM (2.21.2.111) ?
    Mě nejede ať ji instaluju přes počítač, nebo přímo stahnu v PIE.
    Datový přenosy přes Operu mini sou taky gratis ? Ve všech bleskovkách psali že jo, ale T-mobile to nikde nepíše.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    121

    Přesně tak, taky jsem nikde nenašel nic o Opera Mini :no: Ale musím si stát za tím, co jsem tu už psal. Kdyby radši udělali paušál za 250,- Kč s DPH a dali do něj 100MB/měsíc dat (tedy bylo by jedno přes co surfuji a na co to využiji) a po překročení (FUP) omezili rychlost (tak jako ji omezují nyní), nikoli počítali nehorázné sumy za 1MB - udělali by lépe. Těchto různě cenově a datově nastavených paušálů by mohlo být několik. Tohle jsou pro uživatele nepohodlné a mnohdy nepřekonatelné čachry! Jinak během léta hodlají výrazně rozšířit pokrytí EDGEm (i v metru).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od dehtak
    Připojuji se k Jeenikovi.
    Funguje někomu webnwalk light na Variu s tou poslední českou ROM (2.21.2.111) ?
    Mám ROMku RUU_Wizard_OrangePL_Customize_WWE_224_Aku23_A2DP_N OCID.exe a funguje mi bez problemu. Jak vam to nefunguje?

    2Commando: T-Mobile to udelal chtre, takhle si pres jejich net nemuzes nic stahovat, nemuzes chatovat pres ICQ (=posilat min SMS), muzes si jen prohlizet stranky. Ale na druhou stranu - za 99 za mesic plnohodnotny internet nikde nesezenes.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    56

    Spustím ho (Web'n'walk light) , zeptá se na povolení připojení, dám OK a objeví se mi stránka s jediným textem "Vyskytla se chyba". Dělá to to samý ať se připojím přes GPRS nebo WIFI. Když sem si při připojení přes Wifi zachytil komunikaci zjistil jsem následující: Opera mini - připojuje se na 80.232.117.10, a server jí vrátí data. Web'n'walk light - připojuje se na 80.232.117.9 a server ji vrátí Chybu 500 Internal error.

    ještě doplnění: Javu mám intent Java Midlet Manager, Runtime JTWI 1.0: v10.1.7.666 (Build 20051117)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    2Dehtak: Tak to je divny, takovou chybu nikde nepopisovali. Ale z T-Mobilu mi rekli, ze WebnWalk na Variu podporuji a jestli mas oficialni romku, meli by ti poradit na informacich.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    56

    Zítra jim zkusím cinknout. Jaká je JAVA v tý ROM RUU_Wizard_OrangePL_Customize_WWE_224_Aku23_A2DP_N OCID.exe ? Ta samá co mám já o příspěvěk výš ?
    Opera mini přímo pro QTEK 9100 mi taky nejela, šla mi až ta co mi nabídly stránky http://mini.opera.com na základě toho že Vario neidentifikovaly.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Přehrávač datových proudů
    Od martin.fernet v sekci Omnia II I8000
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 27-05-2013, 17:08
  2. samovolné spouštění datových přenosů
    Od pulpan_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 02-11-2009, 17:24
  3. HTC TyTN II zakázání datových služeb
    Od prettorian_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 06-06-2009, 17:33
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-09-2007, 12:42
  5. Automatické nastavení datových služeb u MPX 220
    Od Vojtěch Barták v sekci Motorola
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-01-2007, 14:32