Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 6 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 84

Téma: T-Mobile CZ - změny v datových tarifech

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    ten za 118 je dobrej, akorát by to chtělo tak 2 MB na cokoliv (hlavně ICQ) pak bych si ho pořídil
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tady máte další informace + porovnání s ET a Vodafone.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    takhle pro predstavu vypada screen z varia - v landscape modu. blby je ze opera mini landscape nezna, takze stranku neroztahne. icq2go nejde (potrebuje javu), stahovani taky ne - presmeruje to do pie
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    121

    Takže je to za ty prachy zase kravina! Proč prostě operátoři nemohou udělat tarify např. 300,- 500,- 800,- Kč, které by měli FUP po např. 100MB, 300MB, 1,5GB a po vyčerpání dat by se neplatilo za kB, ale padala by rychlost u jednotlivých tarifů např. na 48/16, 64/34 a 128/64! Pak by si mobilní Internet pořídil i ten, kdo ho vlastně nepotřebuje, protože má KVALITNÍ inet doma i v práci. TM měl čistý zisk 28 miliard Kč,- Pochybuji, že by takto vydělal méně a síť by se díky FUP nepřetěžovala! Kdy si už mob. operátoři uvědomí, že jsou v ČR, kde na to lidi nemají peníze a tak si jejich shitnety pořizují jen ti co to opravdu potřebují nebo co na to prostě mají. Já si myslel, že cílem ve spotřební společnosti je lidem vnutit všechno a to i to co nepotřebují A takhle se jim to asi opravdu nepovede! Proboha i Telecom se už probral, snad se proberou i oni!
    Omlouvám se, prostě už jsem naštvanej... ops: Už mě štvou ty titulky typu "Surf+, neomezený Internet za stovku" Ach jo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    plně souhlasim s Commandem.. Někdo by si měl uvědomit, že lidi chtěj buď neomezený připojení, nebo levné jenom na data (např. 10MB/150Kč). Tahle opera mini, jenom na serf je k ničemu. Napadlo mě, že s operou 8.5b sem se dostal normálně na seznamu na mail, kdyby to šlo s mini operou, tak by se to možná už dalo použít (myslim jako za těch 118 vč. mailu)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Myslím, že ceny jsou v porovnání se světem u nás velmi přátelské a z nabídky operátorů si může vybrat skoro každý. Pokud máte jiný názor, musíte své stížnosti na cenotvorbu adresovat přímo mobilním operátorům. Je otázkou osobních priorit, kolik/mohu chci na mobilní internet dávat peněz. Nemá cenu se kvůli tomu rozčilovat. Již staří Římané věděli, že Maximum remedium irae mora dilatio est (Nejúčinnějším lékem proti hněvu je nechat jej opadnout).

    PS:
    FUP na GPRS? Snižovat rychlost už tak pomalého připojení, to je opravdu povedená taškařice.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    na mail se pres ni dostat da - ozkousen gmail a centrum. jinak mi to pripada jako dobra vec - ostatni operatori nemaji takhle levny datovy tarif a omezeni na operu mini se da prezit - sice to na mda vypada silene, ale proc ne - na mail je to pouzitelne, na ostatni browseni taky. skoda ze se neda aspon to icq, ovsem to asi neni ani nejak technicky proveditelne...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    tak to vypadá, že si to asi nejni až tak špatná věc, pokud nebude TMO blokovat ten mail z netu. chtelo by to este nejak vymakat to icq a je to best
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    Poštu stahuju přímo přes Exchange server, to mám asi smůlu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    ad exchange
    S T-Mobile přes GPRS ani doma mi přes mikrovlnku od RWM nešlo syncovat. Možná jsem někde dělal chybu a nepřišel na to kde. Teď mám Eurotel (GPRS) a ADSL od Telecomu a vše běhá jak má.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Neudelal, blokuji nezname porty, nic noveho...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    s T-mobile synchronizuji s Exchange serverem naprosto bez problémů jak přes GPRS, tak přes WIFI....
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Wi-Fi myslíš hot spoty T-Mo? A jaký (u koho) máš exchange?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky

    PS:
    FUP na GPRS? Snižovat rychlost už tak pomalého připojení, to je opravdu povedená taškařice.
    tmobile ho má u svého neomezeného GPRS a EDGE.... 3GB a šup dolu....


    bohužel tmobile nedisponuje UMTS ani to v nejbližších dnech nebude tak mě to nijak nebere... jo pro pár lidí co znám je to fajn jen mailujou na mobilu či na palmu/pda ale fakt měli dát něco pro port icq skype msn... nebo si udělat vlastního klienta jako je agile kterej by jel přez jejich server....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Wi-Fi myslíš hot spoty T-Mo? A jaký (u koho) máš exchange?
    wifi se připojuji doma na své AP připojené do komunitní sítě. Exchange mám u mého zaměstnavatele..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 6 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Přehrávač datových proudů
    Od martin.fernet v sekci Omnia II I8000
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 27-05-2013, 18:08
  2. samovolné spouštění datových přenosů
    Od pulpan_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 02-11-2009, 18:24
  3. HTC TyTN II zakázání datových služeb
    Od prettorian_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 06-06-2009, 18:33
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-09-2007, 13:42
  5. Automatické nastavení datových služeb u MPX 220
    Od Vojtěch Barták v sekci Motorola
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-01-2007, 15:32