Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: Prenos souboru po bluetooth do N560

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    19

    Je mozne se nejak N560 pomoci bluetooth pripojit na mobil SE T610 a prozkoumavat slozky v telefonu a pak prenaset soubory? Jsem schopny z mobilu pres BT posilat jednotlive soubory, ale ne vse najednou jako toho jsem schopny na desktopu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    68

    no kámoš má FS 410 nebo jaký je to tip a takto mi vlezl do Nokie 6230i ale já jsem to zatim se svým PDA nezkoušel. Ani nevím jestli to bylo přes nějaký soft nebo tak něco
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    63

    Určite je to nejakým softom, potom šup sem s ním, ako sa volá
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Resco Explorer?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    19

    Resco Explorer jsem mel nainstalovany, ale nevim jak se s nim dostat na mobil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    63

    Ja ho mám, ale žeby sa ním dalo vojsť do cudzej mašiny???
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Myslel jsem to jako pouzit Resco Explorer na poslani souboru z PDA na mobil...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    63

    JJ, tak to hej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    11

    no ja mam celkovo problem prijat do n560 cez bt subory... skusal som s w810i, 6230i aj hp4700 a nepodarilo sa mi to. mal som zariadenia sparovane, ale nic nedokaze prijat ... kde robim chybu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    19

    Musis v start/nastaveni/pripojeni/prenest zaskrtnout Povolit vsechny prich.IR prenosy. Pak by to melo chodit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    11

    mam EN verziu tzk som nenasiel zalozku prenest ale aj tak nechapem ze na to aby som daco prijal cez BT musim mat zaskrtnute daco s IR?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    19

    v anglicke verzi to je tusim oznacene nejak jinak, v ceske to spatne prelozili a tak jsem mel stejny problem jako Ty dokud jsem nekde na foru neobjevil toto doporuceni
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    82

    Citace Původně odesláno od lukasz
    v anglicke verzi to je tusim oznacene nejak jinak
    Settings > Connections > Beam > Receive all incoming beams.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    11

    hmm ale to je naozaj infrak... ked to je povolene tak nejde GPS ... divno vyriesene :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    63

    To nie je len infra prenos, ale všetko, aj keď to má ikonku akéhosi Irda. Treba ho stále vypnúť pokiaľ chceš používať GPS, to je pravda :/
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-08-2010, 11:58
  2. Prenos souboru PC-PDA
    Od myssak_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-03-2006, 16:11