Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Vario na velky display

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    19

    zdar, nekde jsem zahledl, ze je mozne poslat obraz z WM5 zarizeni na velky display. nemate s tim nekdo zkusenosti ?

    dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    co tim myslis? Zobrazeni displeje pda na monitoru u PC? Pokud ano, tak to umi treba pocket controller
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    19

    jojo, to je presne to, co myslim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    A taky Jeyo Mobile Companion nebo freeware Teksoft CapturePro, ale jen jako snímání obrazovky. Pocket Controller dokáže zařízení i ovládat.

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Skoda, ze jsou ty softy za takove tezke prachy (35 USD za Pocket Controller).
    Ja donedavna pouzival freewarovy rCE (slapal perfektne uz na MDA I i MDA Vario, ale po instalaci nove ROMky do Varia se mi tam neco zmrsilo a uz neslape )
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    186

    Jak to rCE funguje? Je třeba nahrát někam do pda tu rCE.dll knihovnu? Hází mi to chybu "Initialization failure"
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    19

    mne to fungovalo rovnou po spusteni .exe (do pda jsem nic nenahraval)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Citace Původně odesláno od Jirka_j
    Jak to rCE funguje? Je třeba nahrát někam do pda tu rCE.dll knihovnu? Hází mi to chybu "Initialization failure"
    Prave driv (na MDA I a Variu s predchozi ROM) stacilo pustit EXE, pres AS se to DLL nakopirovalo do PDA a pote v menu rCE dal clovek Connect a razem byl na PDA. Ale ted jsem to taky pustil, neco zahlasil firewall*, to jsem povolil, ale stejne to selhalo a ted mi to hlasi stejnou hlasku jako tobe Pritom ta aplikace je jinak super, muzes si vybrat i barevnou hloubku, pokud potrebujes optimalizovat rychlost (jinak v plnych barvach na 24bit to stihalo par fps)

    P.S.: Vlastne prdlajz firewall, to se objevilo to popup okno na PDA, zda povolit spusteni (jak si to pak ulozi hash), tam jsem dal Ano, ale buhvi, co to provedlo. Zkusim se podivat do registru...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    186

    Tak to bude asi to samé, taky mi vyskočilo to okýnko a pak nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    OT: Netuší tady nějaký zkušený uživatel, kam si WM 5.0 ukládá ty hashe aplikací, u kterých potvrdíme, že jsou bezpečné a má je spustit? Zkoušel jsem prohledat registry podle názvu souboru, ale bezúspěšně
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    101

    Citace Původně odesláno od Mem_
    Skoda, ze jsou ty softy za takove tezke prachy (35 USD za Pocket Controller).
    Ja donedavna pouzival freewarovy rCE (slapal perfektne uz na MDA I i MDA Vario, ale po instalaci nove ROMky do Varia se mi tam neco zmrsilo a uz neslape )
    SOTI Pocket Controller používám a je to aplikace, u které nenacházím pihu na kráse.
    Ostatní, jestli chceš, na SZ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    104

    A mohol by si napisat mensi navod ako ten Pocket Controller rozbehat cez bluetooth alebo wifi? Ide mi to len cez kabel. Dik
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    101

    Nemohl, jedu přes USB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    stačí k tomu jediná věc: rozběhat activesync a je to. Plynou z toho 2 věci: přes wifi to nejde, přes BT s funkčním activesyncem není potřeba nic moc vymýšlet a jede to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    104

    Bt s aktivnym Active Sync-om mam a aj tak to nejde. Ani automaticky ani cez ip. Mohol by si sem hodit tvoje nastavenie? Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC Touch Pro (Vario IV) - fólie na display
    Od lightning_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 17-04-2009, 16:39
  2. Display na MDA VARIO (Qtec 9100)
    Od alco v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-03-2007, 15:22
  3. MDA Vario - Píská Display
    Od haky89 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-01-2007, 15:05
  4. MDA Vario Display
    Od stewewonder v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-12-2006, 20:57
  5. MDA Vario a display - prosba o radu
    Od John_B_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 05-10-2006, 07:02