Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: POI v TomTomu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Přidal jsem různá POI do TomToma, na mapach se různá POI zobrazují bez problému, to je vpořádku, ale nastavil jsem si, POI - radary, aby mě upozornili 250m předem, ale když jsem dnes zkoušel kolem takového místa projet, tak na mapě se POI zobrazí, ale těch 250m předem mě TT neupozorní.
    Co dělám špatně? Nebo kde je chyba?
    Předem dík za info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Musis si samozrejme nastavit zvuk upozorneni a pak je taky dulezite zda mas zaskrtnuto Upozornit na BZ pouze na trase (nebo tak nejak), pak samozrejme zalezi treba u benzinek, jestli je v tvem smeru, vyzkousej.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od MilanSu
    Musis si samozrejme nastavit zvuk upozorneni a pak je taky dulezite zda mas zaskrtnuto Upozornit na BZ pouze na trase (nebo tak nejak), pak samozrejme zalezi treba u benzinek, jestli je v tvem smeru, vyzkousej.

    Zvuk jsem nastvil a položku "Upozornit pouze na BZ na trase?" mám zaškrtnutou, takže jí zkusím odškrtnout a uvidím co se změní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak musím potvrdit, že odškrtnutím "Upozornit pouze na BZ na trase?" to začalo fungovat a hlásit před radarem, tak jak je nastaveno.
    Dík za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Ja to mam prave taky tak, u benzinek ji mam zaskrtnutou a u radaru ne, protoze radsi pribrzdim i kdyz jsou nekde blizko.
    i kdys ted po zavedeni bodu a pouzivani GPSauto stejne jezdim vicemene dle predpisu. Nejhorsi je, ze spousty ridicu veri tachometru a vlecou se misto 90 nekde na 80-85, pritom se muze jet 93
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od MilanSu
    Ja to mam prave taky tak, u benzinek ji mam zaskrtnutou a u radaru ne, protoze radsi pribrzdim i kdyz jsou nekde blizko.
    i kdys ted po zavedeni bodu a pouzivani GPSauto stejne jezdim vicemene dle predpisu. Nejhorsi je, ze spousty ridicu veri tachometru a vlecou se misto 90 nekde na 80-85, pritom se muze jet 93
    Jojo, jezdit je teď fakt děsný.
    V autě mám odchylku od GPS konstantně jen +4km/h, ale u motorky to je 10% v celém rozsahu.
    Ale když mám jet na motorce za někým na 30km úseku, tak jedou 20km/h a to už pomalu s tím upadnu,...šílený.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    466

    Co se tyka toho neupozorneni na BZ, me to dela jeden stacionarni radar Praha Jizni mesto, jak se jede smerem na Petrovice -ted nemam nazev toho POI. Je umisteny uprostred mezi pruhy a mam pocit, ze ho TOM /pouze BZ na trase/ bere navedomi pouze jednim smerem.

    Jinak souhlasim, ze kdyz je v aute GPS a clovek vidi ten rozdil v rychlosti ukazovane autem a GPS, tak se nerado jezdi dle tachometru.
    Ale budme tolerantni, GPS nema kazdy a treba ani netusi, ze nejaky rozdil tu je. Ono si to stejne vsechno sedne...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    188

    Citace Původně odesláno od MilanSu
    Nejhorsi je, ze spousty ridicu veri tachometru a vlecou se misto 90 nekde na 80-85, pritom se muze jet 93
    Tech 93 myslis tachometrovych nebo skutecnych? Protoze jestli skutecnych, tak tahle rychlost asi v zakone neni
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    No myslim 93 skutecnych, obcas to neuhlidam a jedu i 93,5 , ale to bych snad uhadal
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    188

    No jestli jedes 93 skutecnych a spolehas na casto diskutovanou toleranci radaru ve vysi rekneme 3%, tak to je podle me dost na vazkach, protoze:
    kdyz bude mit radar toleranci +- 3 % A shodou okolnosti bude merit zrovna o ty 3% vice, tak ti nameri 93*1.03 ~ 96 km a to neuhadas. protoze kdyz se ta tolerance zase odecte, tak ses zase zpatky na skutecnych 93 :-), tedy jedine bezpecne je jet presne limit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    A krom toho mam Batmobil se stealth naterem
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Je to OT tady v tom v tom vlakne, takze jenom pro upresneni, mam nastaveno 88-92 a no a kdyz mi pipne ze prekracuji 92, tak malinko uberu. Takze asi tak a tim toto tema zde povazuji za uzavrene (myslim ty prispevky tykajici se rychlosti)
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Nastavení GPS modulu a portu v Tomtomu 5.2 nebo 6?
    Od Treo 750v v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-12-2007, 18:30
  2. ipaq 5500 a probém s GPS v TomTomu
    Od hatami v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-09-2006, 22:40