Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: MultiIE 4.0 - konečně pro Windows Mobile 5

  1. #1
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    13. července vypustila firma Southway Mobile Applications do světa novou verzi své známé a populární nadstavby (nebo nástavby?) Pocket Internet Exploreru. Hlavní změnou je (konečně!) podpora i pro zařízení s OS WM 5.0.





    Cena je 17.95 USD. Zakoupit (zaregistrovat se) můžete tady.

    Download:

    CAB

    .exe (pro instalaci z desktopu)


    Co je ve verzi 4.0 nové a co je vylepšeno si můžete přečíst zde.
    Podrobněji a hlavně česky o tom píše kolega beecher na svém blogu Český Dell Axim X50v/X51v blog.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Je to o dost lepší co se hlavně vykreslování stránek a rychlosti týče než standardní prohlížeč v nové ROMce od TMO? Docela se zlepšil, takže by mě to zajimalo...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Kde je problém? Stáhni trial, nainstaluj a vyzkoušej! Brání ti v tom něco nebo někdo?:? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Je to nadstavba na PIE, stejne jako PIEPlus, tzn. renderovaci engine zustava stejny... Prirovnat by se to dalo treba k Maxthonu, ktery je nastavbou nad IE ve Windowsech...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Je to parada, ale ...
    V Qtek9000 mně nefunguji HW klavesy. At priradim cokoliv, tak to nic nedela (ani puvodni funkce HW klavesy)
    Nefunguje dokonce ani inicializace cele obrazovky a typu skrolovani dlouhym podrzenim klavesy doprava nebo doleva
    I kdyz zvolim ikonkou skrolovani po obrazovkach, tak to klavesama nahoru a dolu skroluje po odkazech
    Funguje to nekomu na Qtek9000?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    A co PiePlus? Prijde mi lepsi a mozna ti budou fungovat klavesy
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    PiePlus neumí otevřít link do nového okna na pozadí a já tuto funkci hojně používám.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Japa to? Ja tam tu funkci mam
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak sem šoupni printscr, protože já tam mám jen otevřít do nového okna, ale do popředí.
    Jinak pro upřesnění, myslím otevírání do pozadí jako v defaultu, to znamená, že klikám na jakýkoliv link, tak jsem pořád na stejné stránce, jen se mi ty linky otevírají na pozadí do nového okna.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Tak tu je dukaz
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00160607_Screen001_cHKh.jpg 
Zobrazení: 22 
Velikost: 52.2 KB 
ID: 5009  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To jo, ale jde to nastavit jako defaultni akce po tapnuti na odkaz?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    2

    Ťapni na odkaz a v nabídce vyber Default Open Action-New Windows:yes:
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00160796_01_qNT.jpg 
Zobrazení: 28 
Velikost: 26.3 KB 
ID: 5014  
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    To jo, ale my se bavili o PIEPlus, ktery toto nema
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    Bavte sa prosim o MultiIE 4.0 a nie o PIE
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Navod, jak hledat cokoliv podle lokace z GPS v MultiIE 4.0...

    Uprimne, zvladne tohle vas prohlizec?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Konečně! Spb Mobile Shell 2.0
    Od Zdenek Malinsky v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-03-2008, 21:46
  2. Windows Mobile 6 Standard vs. Windows Mobile 6 profesional
    Od fablok_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-02-2008, 14:50
  3. Garmin Mobile XT (finální verze) konečně ke stažení
    Od kopacek v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 19-03-2007, 14:04
  4. MultiIE pro Windows Mobile 5
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 17-11-2005, 13:35
  5. Konečně nová oficialní ROM od T-Mobile pro MDAc?
    Od duffioso v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 20-08-2005, 13:27