Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 35

Téma: Internet přes ActiveSync (USB kabel)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    19

    Zprovoznil jste někdo na A701 internet prostřednictvím ActiveSync přes dodávaný USB kabel ? Pokud ano, prosím podělte se o návod jak docílím funkčního Internetu (notebook mam připojen k Internetu UTP kabelem a MIO A701 mam z notebooku připojen USB kabelem).
    Synchronizace s notebookem funguje naprosto spolehlivě, ale jediné co nefunguje je ten Internet.

    Diky FOX
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Co třeba kuk nebo kuku?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Co třeba kuk nebo kuku?
    Děkuji za info, ale to už jsem také zkoušel.
    MIO je čístě resetováno do defaultního nastavení a připojen přes USB kabel a stejně mi internet nejde, protože mi to hlásí následující hlašku:

    Hledanou stránku nelze najít v důsledku neznámé chyby 0x80072f78

    Diky za pomoc. Fox
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Take mi to dela, ale az od doby co jsem nainstaloval novy firmware R55. Nevim co s tim... Nechce se mi tam davat zpatky starej firmware, protoze ten novej je vazne rychlejsi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    V Settings/Connections/Network Cards zkontrolujte, ze nemate u zadneho z nabizenych adapteru zaskrtnuto pouzivat proxy (adresa 164.*.*.* ), pokud ano, tak to odfajfkovat. Pote je nutne provest softreset zarizeni (se znamym figlem nejprve zarizeni vypnout tlacitkem power off a vyckat par sekund, radsi dele, aby se nove nastaveni ulozilo do registru) a melo by vsechno slapat....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od Surgical
    V Settings/Connections/Network Cards zkontrolujte, ze nemate u zadneho z nabizenych adapteru zaskrtnuto pouzivat proxy (adresa 164.*.*.* ), pokud ano, tak to odfajfkovat. Pote je nutne provest softreset zarizeni (se znamym figlem nejprve zarizeni vypnout tlacitkem power off a vyckat par sekund, radsi dele, aby se nove nastaveni ulozilo do registru) a melo by vsechno slapat....
    Tak jsem to cele prošel a nikde nic takového nastavené nemám.
    Nemáte prosím ještě někdo nějakou radu...

    Děkuji FOX
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    8

    Ahoj,všichni já se na internet připojil přes program modemové spojení, které se jen aktivuje ,nastavil jsem telf.spojení na zař.HP compac 6120 nastavil modem podle návodu k MIO A701.Někdy se připojím bez problémů a někdy mně to v PC píše chybu modemu 692,nepřišel jsem na souvislosti kdy to jde a kdy ne.Zkoušel to někdo?Samozřejmě myslím vytáčené spojení přes mobil v MIO.Mám nastaveno podle návodu.Popř.bych byl rád jestli by se k tomuto vrátil Pavel Koza který MIO testoval.Nemáte např jiný modem s ovladačem?Soft 45- ka.Navigace I-GO 900MGjede bez problému.Při ukončení hovoru během spuštěné navigace trvá asi jednu minutu než se vrátí do navigace z tlf.menu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    10

    Našel jsem řešení a funguje ! Viz http://www.fourpages.co.uk/mioA701/viewtopic.php?t=858&start=0&postdays=0&postorder=a sc&highlight=
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    47

    Citace Původně odesláno od johanes
    Našel jsem řešení a funguje ! Viz http://www.fourpages.co.uk/mioA701/viewtopic.php?t=858&start=0&postdays=0&postorder=a sc&highlight=
    Nerozumim co tim mysli( co s tim ma udelat), nasla by se tu nejaka dobra duse, ktera by mi to polopate vysvetlila, sem totiz cerstvy majitel A 701 a nemam sain co s tim mam udelat.
    Diky za kazdou radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    10

    Pomocí REGEDIT přidej tento "dword" klíč v registrech:

    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows CE Services]
    "AllowLSP"=dword:0
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    47

    Citace Původně odesláno od johanes
    Pomocí REGEDIT přidej tento "dword" klíč v registrech:

    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows CE Services]
    "AllowLSP"=dword:0
    Tak envim co s tim, protoze mi to furt nejde, furt mi to haze tu chybu,
    moh by si mi prosimte popsat celej postup od spojeni s PC, co nastavi v pda atd..?
    dik
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    22

    Tak a je to tady uplne ten samý problém po oprave mě přehráli na R64 net přes a-s nejde a to už jsem vyzkoušel všechno - stale fyba 0x80072f78, nelze získa IP adresu, a-s jinak funguje, to nemluvím o BT siťovém spojení..to je upně marne
    Prosím vyřešil to někdo, nemyslím jen odkazem na zahraniční stranky kde se člověk nic nedozví konkrétního a nebo je to přasunuto buhví kde Dik.:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    jakou máš verzi AS?
    zkus 4.5Beta, případně i jinou
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    22

    Mám verzi 4.2, zajímavé je, že v práci mě net přes AS jde, sice ze začátku hlasil opět že nemá IP adresu ale pak si sedl.
    Měl bych dotaz jestli vubec někomu funguje net přes BT (PDA-PC) - umožňuje to vubec MIO :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Internet přes ActiveSync
    Od Filip Veškrna_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-08-2007, 20:43
  2. Jak Z PDA na internet přes USB kabel?
    Od Jonage v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-07-2006, 23:24
  3. MDA Compact internet přes ActiveSync
    Od Lord of Angmar_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-03-2006, 11:45