Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Wifi na N560 spojit s PC

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    68

    Chtěl bych nějak rozhejbat wifi na mém Looxovi. Mam doma wifi na modemu přes kterou se bez sebemenších problémů připojím na internet. Modem mi přiřadí IP adresu na kterou mi funguje ping. A moje otázka je: jak docílím toho abych když tohle všechno funguje viděl třeba v total comandru nasdílený disk v PC nebo naopak z PC viděl disk v PDA??? když v comandru kliknu uplně nahoře na to \\ tam dám LAN, nové připojení tak to chce název serveru. zadám cestu servru v podobě \\server\disk ale zobrazí se mi prázdná stránka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    12

    zkus zadat \\"ip adresu pc"\disk
    nebo v pripade, ze zadas jenom \\"ip adresu pc" mel by se ti zobrazit ten vysdileny disk
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    19

    je to divne, pokud zadam host name tak mi to funguje, ale pokud zadam ip tak ne, cim to muze byt?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    68

    OK, vyzkouším to až budu doma díky za rady pak sem napíšu jak to dopadlo. Zadat IP mě nenapadlo
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    68

    tak mui to nějak nejede. když zadam IP tak mi to napíše chyba spojení 53 a pak změna adresáře 0. Už nevim co s tim
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    68

    Tak už to mam, chodí to absolutně bez problémů jen sem měl zaplý firewall a ten mi to nepouštěl
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    12

    ..nebo tam muze bejt takovejhle problem)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    16

    dotazek.. mam doma barak pokrytej vlastni wifi siti.. pres pda FS N560 sit vidim, pripojim se.. ale mi prijde ze je propojeni velmi pomale - soudim podle internetu, ktery mi na pda beha tak zvlastne.. beha, nebeha, neco se nacte, neco ne... neco silene dlouho trva.. je to jen ve spatne konfiguraci??
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    16

    a jeste dalsi vec.. mam stejny problem, ktery byl zminovan vise
    "tak mui to nějak nejede. když zadam IP tak mi to napíše chyba spojení 53 a pak změna adresáře 0. Už nevim co s tim"

    firewall mi to neblokuje..
    neni potreba bud specialne nastavit router nebo PDA ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    13

    Mozna spatny signal. Zkuste to blize od vaseho WIFI vysilace. Zrejme to PDA spatne slysi. WIFI v PDA ma vykon nula nula nic...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    16

    signal byl v poradku... mozna jestli nepotrebuju jeste nejakej lepsi programek na pripojeni k wifi siti.. hitchhiker mi bohuzel pada...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    16

    prosim, poradte mi jak propojit pres wifi pda s PC abych mohl na disk pc a naopak... moc dik
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    68

    Já jsem to vyřešil přes total comandr v PDA. Když si zvolíte v total comandru "//" dále "LAN" a potom "<nový server>" tak vás vyzve k zadíní názvu připojení a následně k zadání umístění servru. já jsem zadal svou IP adresu a jméno disku. Takže napíšete \\ip adresa\jméno disku. dále se vás zeptá na heslo ale to předpokládám nemáte tak potvrdíte prázdná okna a pokud vám na PC neběží nějaký firewall tak by to mělo fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    16

    tak to mi bohuzel nefunguje ... firewall mi to neblokuje a router by mel byt v poradku nastaveny, ptz mi wifi sit normalne funguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    3

    Pouziva WIFICompanion for WM5.0, lepsi program pro WIFI site.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. N560 + WiFi - jak to rozhejbat
    Od erazer2k5 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 133
    Poslední příspěvek: 27-07-2009, 17:32
  2. N560 a WiFi
    Od Martin Pospíšil v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-03-2008, 13:28
  3. n560 + WiFi + VŠE = 0
    Od Miksebik_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 15-10-2007, 20:21
  4. N560 - kombinace WiFi BT a GPS
    Od kardinal.richelieu v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-08-2006, 12:58
  5. N560 WIFI a BT s 6021
    Od RomanKov v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-07-2006, 14:42