Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Qtek9100 a baterie s větší kapacitou?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    20

    Používám QTEK 9100 a moje stará baterie začíná dosluhovat a rád bych si koupil novou, ale rád bych se nejdříve zeptal zda se dá koupit baterie s větší kapacitou než je 1250 mAh.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    20

    Tak jsem našel baterii s větší kapacitou akorát se mi zdá ta cena nereálná http://baterie.prislusenstvi-perifer...I/KOD_D238098/ nemáte s tímto obchodem někdo zkušenosti?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    to ovšem není baterie pro Vario, ale MDAIII, pochybuji, že by tyto baterie byly stejné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    MJI - MJI MDA IV/ XDA mini Pro/ Qtek 9100 Aku 2400 mAh Li-Pol
    pokud se nepletu, tak Vario je Qtek 9100, tudíž by podle popisu měla být i na něj, ale 2400Mah se mi zdá moc..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    20

    Mě se to taky zdá nějaký divný tak tam zkusim v pondělí zavolat a uvidim co mi řeknou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    asi nereknou nic, nebo ze se zeptaj..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    268

    Citace Původně odesláno od Johnnnnnnnnnny
    ale 2400Mah se mi zdá moc..
    Aby to nebyla takova ta 2x vetsi nez normalni, ke ktere dostanes i novej zadni kryt, aby se tam vlezla : ))
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    no, každopádně, buď tisková chyba, nebo tak jak píšeš. Podle me je nejpravdepodobnejsi ze je to baterka do jineho pristroje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    Citace Původně odesláno od Johnnnnnnnnnny
    MJI - MJI MDA IV/ XDA mini Pro/ Qtek 9100 Aku 2400 mAh Li-Pol
    pokud se nepletu, tak Vario je Qtek 9100, tudíž by podle popisu měla být i na něj, ale 2400Mah se mi zdá moc..
    v podrobném popisu výrobku je uvedeno:
    Pro XDA III/ MDA III/ QTEC 9090 / VPA III, takže něco je špatně...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    20

    Tak je to skutečně celé omyl. Platí pouze podrobný popis takže bohužel pro MDA vario asi žádná baterie s větší kapacitou neexistuje. (
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    20

    Tak jsem objevil stránky na kterých je vyfocena baterie s dvojnásobnou kapacitou přímo pro mda vario. A přes icq jsem zjistil, že byl zakoupena přes ebay z ciziny. A i cena byla velmi zajímavá 800. Zde je link http://www.3w-design.cz/vario/
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    ale to bude ta zvětšovací ne?.. tak to někdo kupte a povězco jak to je
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 28-11-2008, 23:09
  2. Baterie do Qtek 8310 s kapacitou 1400mAh
    Od ipetr_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 31-07-2007, 08:33
  3. Asus A730 - modifikace baterie - výroba baterie s kapacitou 2900 mAh
    Od Cesinek v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-12-2006, 07:48
  4. N35 a SD karta s kapacitou 2 giga
    Od ptacnikjir v sekci Acer
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 04-08-2006, 07:10
  5. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-09-2005, 21:19