Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345
Zobrazené výsledky: 61 až 69 z 69

Téma: nove mio A701 rom 55 - AKU2 - A2DP, VOICE DIAL atd...

  1. #61
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    Mimochodem: Tohle všechno mě nutí k zamyšlení jestli se vůbec vyplatí nové ROM instalovat, když jsou s tím takové problémy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    O cestinu neprijdes, neb se instaluje extra (Sunnysoft InterWrite Pro 9.1) z CD prilozeneho v baleni....neni v ROM.
    Obecne velka lokalizace (pocesteni celeho sytemu vcetne systemovych hlasek a nabidek) citelne zpomaluje a mnohdy muze zpusobovat problemy (nektere systemove utility nemuseji fungovat korektne apod.), pro bezproblemovy provoz PDA uplne staci nastaveni PDA na Czech v Regional Settings a instalace ceske klavesnice (bud tzv. mala lokalizace tehoz Interwrite, nebo jine, napr. Resco Keyboard).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Rekne te mi prosím kde zjistím Serial number (SN) potřebuju ho zadat do registrace do Mio clubu a nevim kde ho mám hledat.

    Tak se chci zeptat jaka je nejnovější verze ROM, jaké sou hlavní změny o proti původni a kde vubec zjistim jakou mam. Je to to číslo při bootování? Mám tam 45. je to hodně stará ROM, myslíte že bych mě udělat upgrade?

    Předem díky za odpovědi
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    S/N je na krabici puvodniho baleni, mel bys ho mit tez vyplnen v zarucnim listu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Sakra! Me to nejde se tam registrovat kdyz tam dam to S/N co je na krabici pise to neplatne SN a chybi mi ta vlozit jeste jedna cifra. Kolika mistny mas to SN?? ja mam ho mam 10 znaku a do toho jejich policka se jich vejde 11
    a dalsi vec: Jak ma vypadat zarucak? Mm tady jen takovou sešitou knižeču v 10 jazycich, je nani napsano ZARUKA ale v ni sou jen takovy plany řeči a SN žadný, ani adresa servisu, nezdá se mi to jako záručák
    doufám že s tim ted nebudu mit žadný problémy
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    46

    verze ROM se vypisuje po resetu vpravo nahore, IMEI je na stitku pod baterkou (a byly k tomu dalsi 3 samolepky s IMEI v krabici)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    32

    Citace Původně odesláno od kaiwa
    Považuji za férové se omluvit kolegovi "unmasked", měl s tou R55 pravdu. Do dnes dělala dobrotu, ale dnes se totálně zbourala. Je to zajímavé, ale je to tak. Takže jsem se taky vrátil k R51. Ale první dojem byl opravdu dobrý, ale co je to platný, když vydrží jen chvíli. Nic nového jsem posledních 6 dní neinstaloval, jen používal.
    Jojo, jsem na tom podobně, škoda - ale nevíte někdo jak to je s eDialerem? V ROM 46 fungovalo i hledání v kontaktech vč. češtiny, v ROM 55 taky, ale bez češtiny, v ROM 52 jaksi vůbec nic.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    18

    Zdravím, má někdo total IMAGE R45.3.101.0210.1 :sarcastic:
    Chtěl bych si skovat kvůli záruce dík )

    stačí mě odkaz, jediný co jsem našel nejníž byl R46.3.101.0222.1

    původní jsem nesehnal (
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    59

    Citace Původně odesláno od THEuda
    Zdravím, má někdo total IMAGE R45.3.101.0210.1 :sarcastic:
    Chtěl bych si skovat kvůli záruce dík )

    stačí mě odkaz, jediný co jsem našel nejníž byl R46.3.101.0222.1

    původní jsem nesehnal (
    http://mkx.hchodo.com/scoter.htm
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345

Podobná témata

  1. Odstraneni ikony Voice speed dial
    Od tom028 v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-01-2009, 21:17
  2. voice dial soft
    Od grapher v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-11-2008, 10:30
  3. a701 R55 a voice speed dial
    Od nowis879 v sekci Mio
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-09-2006, 07:51
  4. Aktivace A2DP u ROM s AKU2 pro HTC Wizard
    Od TheMelin v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-03-2006, 23:18