Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 69

Téma: nove mio A701 rom 55 - AKU2 - A2DP, VOICE DIAL atd...

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    114

    Neviem sa vyjadrit blizsie k problemom, ale :
    - system nabieha aspon o 30 percent rychlejsie ako R45
    - tomtom tak isto ako iGO uplne bez problemov nainstalovane za par minut
    - 2sekundovy dealey mi zmyzol, ale ako citam na forach tak nie kazdemu
    - dost nowe v tejto romke je Pushmail
    - a hlavne je tam novsia verzia windowsow
    - hlasove vytacanie funguje v pohode
    - activesync funguje tak ako aj v predoslich romkach, ci uz cez kabel alebo bluetooth bez najmensich problemov, mozno treba len spravne nastavenie, treba hladat na forach, je tu toho tona, alebo u beechera na stranke.
    - mozno treba skontrolovat ci ostatne programy co mate nainstalovane v zariadeni su pod wm5, ak nie, nehladajte chybu v zariadeni...oni vacsinou funguju aj ked su neni napisane pod wm5 , ale nemam s tym dobre skusenosti.
    - doporucujem nahodit cistu romku nowu a vsetko vyskusat a potom instalovat programy po jednom a testovat, nie tam hned vsetko narvat.
    TAK ZATIAL VELA ZDARU A PEVNE NERVY
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    114

    takze este jeden poznatok, ten mortplayer je pre verziu Pocket PC 2002/WM 2003, treba snad vyskusat GSplayer, ktory funguje naprosto bez problemov.
    Programy ktore nemaju ziaden problem v mojom systeme a vrele doporucujem, su to tyzdne odskusanej driny a vymenenych programov:
    - Resco Explorer
    - Microsoft Remote display control
    - Wisbar adwance
    - TomTom 5.21
    - macromedia flash
    - ReenSoft PIEPlus
    - iGO
    - Green Soft GSPlayer
    - Cai System cLaunch
    - Aguille messenger
    - Beta Player
    - LogMeIn, remote control
    - Leadtek winfastnavigator - vrele odporucam na nastavenie GPS, nic ine netreba
    - Spb GPRS Monitor
    - Skype
    - SK software SK tools
    - SpB Full screen keyboard
    - dk today
    a este nejake male utilitky... tak skusajte :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    114

    aha takze s tym internetom, teraz citam na fore, s ROM55 maju ludia niektory problem ked pouzivaju activesync 4.2 , treba pouzivat 4.1, to som nevedel pretoze pouzivam uz spominanu 4.1...
    :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    43

    Jak je to tedy se zárukou, když si přehraju sowt na R51, ztratím záruku? A jak česká lokalizace, jde tam nahrát opět, nebo už je integrovaná na novém sowtu. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    218

    Problém při upgrade se zamrzáním nového fimware, různé anomálie atd. jsou způsobeny špatným nahráním update do telefonu. Před vlastní instalací by se měl provést HR stávajícího zařízení, potom vypnout, vyndat baterii, aby se odstranili zbytky softu v paměti. Zasunout kartu s update, spustit a instalovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    8

    Zdravím Vás. Najskôr sa chcem poďakovať za pomoc pri upgrde na R55.
    - začal som resetom systému Volume Up + Volume Down + červené tlačítko.
    - upgrade bolo bez problémov,
    - nábeh systému je rýchlejší,
    - iGO bez problémov,
    - odstránil som týmto aj zamŕzanie systému pri eDialeru,
    - zdá sa mi, že je pomalší, pomalšia odozva ,
    - stalo sa mi, že zamrzol pri odoslaní SMS a Pocket DivX Player.

    Po 2 týždňoch používania mi začal "chrčať" reprák. Tak som ho nahradil z Nokie 6020. Zdá sa mi, že zvuk je kvalitnejší ako s originálom. Je síce menší, ale hraje perfektne.

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    218

    No to jsem zvědav, co mi na tohle kdo napíše! Upgradoval jsem 3 ks Mia na R55.

    Můj poznatek. Při upgrade přes bootloader je Mio o hooodně rychlejší, než při upgrade přímo s WM. Aby se Mio nezasekávalo při startu, tak po úspěšném upgrade vytáhněte SD kartu! Najede ihned!!! Pak vypnout, zasunout kartu a je to super. A teda rychlost se zvedla o hodně. Dvě Mia vedle sebe, každé upgradnuté jiným způsobem ... rozdíl 20 - 30 sekund.

    Proč ????
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    8

    Ako by povedal môj kamoš "Lebo Windows!"
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    59

    Takže jasná nutnost: zpátky k ROM R51. Špatná správa paměti, sekání softu i systému. Na zahraničních fórech se píše to samý. R55 je zmetek.:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    8

    Zdravím. Neviem prečo by to mal byť šit, mne sa všetky poruchy systému odstránili!
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    11

    Tak to nechápu, jak se někdo může vrátit na R 51. Co s tím děláš za psí kusy? Já jsem nadmíru spokojen. Mám takový pocit, že chyba je spíš v Tobě, než v systému.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    59

    Citace Původně odesláno od kaiwa
    Tak to nechápu, jak se někdo může vrátit na R 51. Co s tím děláš za psí kusy? Já jsem nadmíru spokojen. Mám takový pocit, že chyba je spíš v Tobě, než v systému.
    Asi je chyba ve mně, i když nejsem sám. Ale jak tak nadálku hodnotíš jíné...zázrak.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    11

    Nechctěl jsem hodnotit Tebe, a už vubec jsem Tě nechtel naštvat, jen jsem chtěl upozornit,že R55 je určitě lepší než R51. A mám proto dost důvodů. Než bych napsal, že je něco paskvil, tak bych to opravdu ověřil. Uvědom si, kolik lidí můžeš odradit od přechodu na něco lepšího jenom proto, že jsi třeba nainstaloval program, který mohl zpúsobit to Tvé sekání atd.. Hodnotil jsi Ty, a dle mého názoru ukvapeně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    59

    Citace Původně odesláno od kaiwa
    Nechctěl jsem hodnotit Tebe, a už vubec jsem Tě nechtel naštvat, jen jsem chtěl upozornit,že R55 je určitě lepší než R51. A mám proto dost důvodů. Než bych napsal, že je něco paskvil, tak bych to opravdu ověřil. Uvědom si, kolik lidí můžeš odradit od přechodu na něco lepšího jenom proto, že jsi třeba nainstaloval program, který mohl zpúsobit to Tvé sekání atd.. Hodnotil jsi Ty, a dle mého názoru ukvapeně.
    Ok.vše v dobrém, neboj nejsem urážlivý, ale teď stránka čistě technická.
    Naprvní pohled je zlepšení fakt dobrý.
    + rychlejší náběh WM5
    + voicedial
    + - vyhledávání v telefoním seznamu pomocí T9 (ale jestli máš kontakty s diakritikou máš smůlu)
    Takže instalaci R55 jsem dělal 2x, pokaždé jsem to vydržel týden.Podle mě je někde bug ve správě paměti z kterého pramení všechny problémy (nemožnost odeslat SMS, zapnout bluetooth, možnost vytočit číslo atd.)
    Při spuštění a ukončení softu (třeba GPS) to vypadá že neuvolní paměť (dle aplikace memory (před 30MB, po 16MB) a možná něco běží skrytě v paměti.

    A pro lepší angličtináře je více tady.

    Samozřejmě že to vše je můj subjektivní pohled s objektivními poznatky.
    Jinak na netu jsem viděl R56 pro A700, ale asi to bude China.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    31

    Citace Původně odesláno od Trottel
    ... Abych zprovoznil TomTom, musel jsem nahrát další 2 programy (VisualGPSce + MortScript, GPS Monitor), jinak mi stále hlásil, že není připojeno GPS zařízení a nenašel žádné satelity. Nakonec se mi to povedlo rozchodit a nyní mi TomTom najde pozici velmi rychle (rychleji než u R45)...
    Chtěl bych poprosit o odkazy na ty programy, abych to nemusel hledat, protože když to dneska nepude, tak zítra reklamuju:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Odstraneni ikony Voice speed dial
    Od tom028 v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-01-2009, 21:17
  2. voice dial soft
    Od grapher v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-11-2008, 10:30
  3. a701 R55 a voice speed dial
    Od nowis879 v sekci Mio
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-09-2006, 07:51
  4. Aktivace A2DP u ROM s AKU2 pro HTC Wizard
    Od TheMelin v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-03-2006, 23:18