Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 35

Téma: Zobrazení POI v iGO

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    148

    Pánové souhlasím. Já jsem dal pápá Dynavixu. RDS/TMC je stejně nepoužitelný ( viz. příspěvky v diskuzi ) nejen u nás ale i v D, A a I. TT6 nabízí nic převratného a Navigon 6 stále není ( .

    iGO je pro mě v současné době jednička .

    Jen je škoda těch peněz za beta verzi DYNAVIXu :no: .
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Převedl jsem POI z TT do IGO pomocí programu který je o kousek výše uvedený , ale jak ted tyto POI dostanu do IGO?
    Dík za radu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    28

    Musíte z iGo stáhnout soubor igo.db a přes POI Explorer do něj nové body vyexportovat. Igo.db potom nahrajete zpět. Samozřejmě nezapomeňte tento soubor zálohovat, kdyby se něco nepovedlo.

    ---
    Import bodů z OV2 je určitě užitečný. IGo ale stále chybí důležitá funkce pro upozornění na vybraný bod v předstihu. Bez toho je třeba import radarů celkem zbytečný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    žeby blýskanie sa na lepšie časy :O
    pozor,je to trošku väčšie,ale oplatí sa
    future ?
    Připojené obrázky Připojené obrázky  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    28

    Trochu mě ale mate, že ty sceenshoty jsou v designu Mio, ne iGo. Jestli to nebude spíš připravovaná verze MioMap.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Bohuzel zklamu, ja mam v iGO design MIO a v menu vse co tyka radaru funguje (nespadne to na zadne chybe), dokonce i na mape funguje dialog pro pridani radaru, ale to je tak vsechno :-(. Radar se do databaze radaru neprida (tato databaze je v samostatnem souboru). Jak jiz zde bylo napsano drive, tak pro fungovani radaru nestaci uprava v data.zip, ale je to vlastnost MioMap.exe, ktera umi s touto databazi pracovat. Takze kdo makoupeny iGO, tak si musi na radary nechat zajit chut a doufat, ze to bude treba jako novinka v zarijove RC verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    118

    tady je taky jeden sikovny a jednoduchy siftik jak dostat radary a kamery do spedcamu :

    Kód:
    http://content.modaco.net/nedge2k/Ov2iGo.zip
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    Z 10 kontaktu se mi v POI objevi jen asi ctyri. Ostatni ne. Kde by mohl byt problem ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    118

    spatne definovane kontakty?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    No, jak se daji spatne definovat kontakty v programu pro kontakty od Mrkvosoftu ? To jedine, ze je to jako vsechno od Mrkvosoftu rovnou s chybou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    35

    Docela mě fascinuje, že v POI nemá IGO tak zázadní věci jako Hrady a zámky.... Je třeba si přiznat, že POI má lépe vychytané TT....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    To záleží na úhlu pohledu. Až budeš dle POI v TomTomu hledat servis na škodovy v Oslu, poznáš situaci, kdy zpracování POI ála iGO (tzn. popis, jméno a hlavně třídení v kategoriích dle značky) oceníš.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28

    vpe vpe je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Vite nekdo, jak prinutit iGO na akusticke upozorneni na POI?

    Treba blizim se k POI typu X a jsem ve vzdalenosti 300m od nej a chci, aby pri vzdalenosti <200m od POI me iGO upozornilo.

    Lze to provest anebo je to dovednost jen u TomToma?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    iGo2006 to neumí, ani iGo2006SE to umět nebude. Tam bude jen varování na radary (funguje to ale skvěle), ne na libovolnou kategorii z POI.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30

    vpe vpe je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    mam SilverGuide, s app. MyGuide tusim. Pujde to tam nejak do-aplikovat anebo to mohu zahodit? Myslim ty radary.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. zobrazeni "×" a "OK"
    Od kubisz v sekci HD mini
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-10-2010, 21:56
  2. Zobrazení sms ?
    Od Raad3k v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-02-2009, 20:23
  3. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 22:29